Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Oscar Gece Elbisesi Raporu – 2011

Natalie Portman

Natalie Portman

2011 Oscar‘larında ünlülerin kırmızı halıda giydiği gece elbiselerini incelemeye Siyah Kuğu’yla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını alan Natalie Portman’la başlıyorum. Portman kırmızı halı için mor rengi ve imparatoriçe stilini seçmiş. Rodarte tasarımı ipek şifon elbiseyle aynı renkte altın küpeleri şahane. Ve.. Jimmy Choo ayakkabıları da aynı renk. Biraz fazla uyumlu renklerden oluşsa da, Natalie Portman hamile gece kıyafetleri sınavından başarıyla çıktı. Çantası Roger Vivier’den.

Mila Kunis

Mila Kunis

Mila Kunis’in lavanta rengi Elie Saab Couture dantel elbisesi tek kelimeyle muhteşem görünüyor. Ten rengi astarı, dantelli dekoltesi, önünden düşen şifon detayıyla bu elbise zerafetle çekiciliği bir araya getiriyor. Siyah Kuğu’daki rolüyle ünlenen Kunis, kıyafetini Bottega Veneta el çantasıyla tamamlıyor.

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway, kıpkırmızı Valentino straplez tuvaletiyle, 19. yy Paris salonlarını anlatan bir tablodan fırlamış gibi. Bu güllerle süslü abartılı tafta tuvalette, Anne Hathaway’den daha az profesyonel biri kaybolabilirdi, ama o bu işten zerafetle sıyrılmayı başarmış. Valentino’nun 2002 Couture koleksiyonundan bu gösterişli tuvaletle, Hathaway’in kırmızı halıdaki kavalyesi de Valentino’nun bizzat kendisi oldu!

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson, tümüyle dantelden renkli bir Dolce & Gabbana elbise giymiş. Bu sofistike elbisenin yakası özgün dursa da, kalçalarda çok estetik değil gibi. Ona dudak uçurtucu sarışın elbiseleri daha çok yakışıyor aslında. Spor saç modeli ünlü sarışına çok yakışmış. Kırmızı halıya birlikte geldiği gizemli kavalyesinin kim olduğunu ise kimse bilmiyor.

Mandy Moore

Mandy Moore

Mandy Moore pudra rengi Monique Lhuillier elbisesiyle bir peri kızı gibi olmuş. Transparan tül üzerine pullarla süslü elbise, Moore’u sanki gümüş tozuna batırılıp çıkarılmış gibi gösteriyor. 25 yaşındaki oyuncunun, elbiseyi renklendiren mercan tonlarındaki makyajı ise sade ve aydınlık. Röportajda kırmızı halı için onu arkadaşlarının hazırladığını söyledi. Mücevherleri Chopard’dan.

Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld

True Grit’teki muhteşem oyunculuğuyla Oscar’a aday olan 14 yaşındaki Hailee Steinfeld, pudra rengi Marchesa elbisesiyle ve tacıyla harika görünüyor. Bu hoş elbise, oyuncunun yaşına uygun bir sevimliliğe sahip olsa da, etekleri daha kısa ve alçak topuklu bir ayakkabıyla daha da genç bir stil kazanabilirdi.

Halle Berry

Halle Berry

Ünlülerin katıldığı her kırmızı halı olayında en az iki Marchesa tuvalet görmek zorundayız. Bu yıl kotayı Halle Beey ve Hailee Steinfeld doldurmuş. Halle Berry kristal işlerle ve dramatik organza tüllerle süslü, ten rengi Marchesa tuvaletiyle, vücudunun kum saati hatlarını ortaya koymayı yine başarmış. Kusursuz bir kırmızı halı stili.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, Francisco Costa tarafından onun için tasarlanan bir Calvin Klein Collection elbise giyiyor. Kıpkırmızı elbise, sadeliğiyle genç yıldızın iddiasını ve özgüvenini ortaya koyuyor. Lawrence’ın ayakkabıları Jimmy Choo, mücevherleri Chopard jewelry, el çantası ise Judith Leiber. Tek kusur, aynı stili daha önce Scarlet Johansson’ın yapmış olması..

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Kırmızı halıda minimalist kıyafetleri tercih eden Gwyneth Paltrow, Calvin Klein’den metalik elbiseyle müthiş görünüyor. Aynısından küpeleri de olan, renkli taşlı altın Louis Vuitton broş da bu müthiş seksi ve futuristik elbiseyi yumuşatan feminen aksesuarlar olmuş.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman, her zamanki zarif tarzına uygun, işli taftadan beyaz bir Dior Couture gece elbisesi giymiş. Kalçada fazla sert duran elbise, zevksiz bir gelinliği de andırıyor. Kidman “Öyle görünmüyor, ama çok rahat bir elbise,” diyor. 19 yy. elmas kolyesi Fred Leighton’dan, mercan rengi ayakkabıları Pierre Hardy.

Amy Adams

Amy Adams

The Fighter’daki rolüyle En İyi Yardımcı oyuncu adayı olan Amy Adams’ın ışıltılı lacivert elbisesinin yakası üzerinde kolye biraz kalabalık yapmış (Cartier mücevherlerinin toplam değeri 1,350,000$!!).. Bunun dışında Hollywood dalgalı saçları ve düz hatlı L’Wren Scott elbisesi ona çok yakışmış, hele yakın zamanda doğum yaptığını düşünürsek!

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Cate Blanchett, Givenchy’nin İlkbahar 2011 koleksiyonundan bu sıradışı elbiseyle şaşırttı. Leylak ve yeşil zıtlığını kullanan, incilerle süslü bu şifon elbise, Blanchett’ı bir uzaylı prensese çevirmiş. Uzaylı, ama aynı zamanda prenses.. Kıyafetin etekleri ise sahnede çok hoş duruyordu.

Sandra Bullock

Sandra Bullock

Geçen yılın en iyi oyuncusu Sandra Block Vera Wang’den nefes kesici bir straplez tuvaletle. Küpeleri Harry Winston’dan.

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Daha birkaç hafta önce doğum yapan Penelope Cruz, L’Wren Scott’tan kırmızı payetli dar elbiseyle şahane görünüyor. Geceye aday eşi Javier Bardem’le gelen Cruz, en iyi yardımcı eş ödülünü hak etti. Mücevherleri Chopard’dan.

Michelle Williams

Michelle Williams

Kırmızı halıda vintage giyinmeyi seven Michelle Williams ten rengi astar üzerine beyaz boncuklu Chanel Haute Couture elbisesiyle çok zarif. Kısa saçlarıyla elbisenin sade hatları çok uyumlu. Ama gülümsemeyi beceremediği için biraz itici görünüyor…

Hilary Swank

Hilary Swank

Hilary Swank’in gümüş işli straplez tuvaleti Gucci Premiere’den. Eteğinde tüylerle süslü bu nefis tuvalet, tam kırmızı halıya yakışır bir seçim olmuş. Kıyafeti Roger Vivier el çantasıyla tamamlamış.

Celine Dion

Celine Dion

Daha yeni ikizlerini doğuran Celine Dion, uzun kollu fildişi rengi Giorgio Armani Privé tuvaleti, göz kamaştırıcı Bulgari takıları ve dalgalı saçlarıyla 40’lı yılların ışıltılı Hollywood’undan ışınlanmış gibi.

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Gotik kraliçe Helena Bonham Carter, siyah tuvaletiyle bir film karesinden frlamış gibi. Kadife büstiyerli Colleen Atwood elbisesi ve kuş yuvası saçları yine de ona yakışıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • inci diyor ki:

    müthiş bir kırmızı halı geçidi, Cate Blanchett’ in üzüerinden inci sadelği akıyor gerçekten. Diğerleride harika tabi, hepsi mücevherlerini okadar güzel kullanmışlar. Red Carpet works 🙂 Yazınız süper:))

  • senem diyor ki:

    İstediğim modeli gösteremediniz keşke gösterseydiniz beni çok çok mahçup ettiniz bir üyeniz olarak

Yorumunuz


En Son Yorumlar