Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Elie Saab’tan Abiye Elbise Şöleni : 2011 Couture

Elie Saab İlkbahar Yaz 2011 defilesinden abiye elbiseler..

Elie Saab İlkbahar Yaz 2011 defilesinden abiye elbiseler..

Elie Saab‘ın müthiş abiye elbise modelleriyle podyumu süslediği 2011 İlkbahar Yaz Couture defilesi, her zamanki gibi Paris Moda Haftasının en romantik koleksiyonlarından birine ev sahipliği yaptı.

Kırmızı halıya en güzel giden abiye elbiselerin ve tuvaletlerin değişmez tasarımcısı Saab, 2011 koleksiyonunda her zamankinden daha ağır, daha hanım hanımcık bir yolda gibiydi. Belden kurdeleyle bağlı, dantel ve çiçeklerle dolu uzun ya da dizaltı abiyeler, giyilebilir, hem de her yerde giyilebilir türden..


Tabii açık dekolteler, derin yırtmaçlar, heyecanlı transparanlar yok demek değil bu..

Danteller, tüller, şifonlar, payetler, çiçekler, kurdelelerle süslü elbiseler, pudra, gümüş, açık yeşil, leylak gibi pastel tonlarındaydı. Bu ilkbahar, Elie Saab her zamankinden daha çok siyah elbiseye de yer vermiş gibi.. Arkanıza yaslanın, ve usta ellerden çıkmış romantizm, uyum ve zerafetle dolu abiyelerin tadını çıkarın..






Belki hatırlarsınız, yukarıdaki leylak rengi şifon dantel elbiseyi 2011 Oscar gecesi kırmızı halıda Black Swan filmi yıldızı Mina Kunis giydi. Romantik elbise gecenin en iyileri arasında gösterilip, Kunis’e epey puan kazandırdı.






















Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • actirtil diyor ki:

    benim hayatimda gordugum en guzel elbiseler kumaslari ayri guzel renkleri ve kesimleri ayri guzel tek kelime MUHTESEM elleriniz dert gormesin 🙂 bu sayfadaki favorim pudra renkli on yandan derin yirtmacli elbiseeeeee X))))

  • nermina diyor ki:

    Cok güzel Güzel kaliteli kumaslar mühtesem renkler bayildim cok basarili buluyorum.Kendisini tebrik ederim iyi ve basarili bir kisi oldugu icin<3<3<3<3

  • semiha diyor ki:

    kesinlikle gördüğüm en güzel abiye modelleri , tebrik ediyorummm !!

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar