Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Ünlülerden Gece Elbiseleri: 2011 People’s Choice Awards

Natalie Portman, Jason Wu elbisesiyle Ashton Kutcher'la

Natalie Portman, Jason Wu elbisesiyle Ashton Kutcher'la

Halkın favori sanatçılarını seçtiği People’s Choice Ödülleri dün sahiplerini buldu. Ünlülerin giyim stillerine bir göz atalım.. Gecenin sunucularından Natalie Portman, Jason Wu’nun Pre-Fall 2011 koleksiyonundan lacivert bir elbise giydi. Transparan yakalı, 60’lar stili bol gece elbisesi, zarif Portman’ın hamile kıyafetlerine geçişi için de ideal olmuş.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, hem sezonun erkeksi giyim trendine uyan, hem de müthiş çekici bir Dolce & Gabbana takımla, elbiseler arasından sıyrılıyor. Siyah yelek ve pantolondan oluşan takım, onu hep aynı gözüken eski stilinden çok daha farklı, güçlü ve iddialı yapmış. Sarı altın bu yıl çok moda. Jennifer’ın bolca kullanarak kıyafetine hava kattığı vintage altın takıları Fred Leighton’dan.

Kardashian kardeşler

Kardashian kardeşler

İşte Kardashian kardeşler..Altın renkli straplez Malandrino elbisesiyle Kim Kardashian, olgun kadın trendini uygularken kıvrımlarıyla bir Akdeniz dilberine dönüşmüş. Bu elbise Catherine Malandrino ve Drew Barrymore tarafından da kırmızı halıda giyilmişti. Rina Limor kolye ve hacimli saç, görüntüyü tamamlamış.
Hamilelik kilolarını veren aşırı bronz abla Kourtney Kardashian, göğüslerini fazla ön plana Gert-Johan Coetzee elbisesini, Swarovski çanta ve Christian Louboutin ayakkabılarla tamamlamış.
Khloe Kardashian’ın dökümlü Alexander McQueen elbisesini objektif değerlendirebilmemiz için kardeşlerinden uzakta durmalı.

Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry Favori Kadın Sanatçı ödülünü kazandı. Neonlu Betsey Johnson elbisesi her zamanki gibi çok fırlama..

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Favori Kadın Oyuncu ödülünü alan Kristen Stewart, Reem Acra İlkbahar Yaz 2011 elbisesiyle altın gibi parlıyor. Kristen her zaman yaptığı gibi orjinal elbisenin etek boyunu kısaltarak ince bacaklarına dikkat çekmek istemiş. Kalın kemer ve Jimmy Choo ayakkabılar şık kıyafeti tamamlıyor.

Emma Roberts

Emma Roberts

Julia Roberts’ın yeğeni Emma Roberts, Modaport’ta transparan elbiseler haberinde de yer verdiğimiz Christian Dior’un İlkbahar 2011 koleksiyonundan müthiş renkli mor elbiseyi siyaha çevirmeyi yeğlemiş. Neden acaba? Neyse ki Brian Atwood Maniac gece ayakkabılarıyla kıyafete biraz renk katmış.

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale, Farah Angsana’nın İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonundan uzun elbisesiyle harika görünüyor. Desenli uzun gece elbisesi, transparan detayıyla, yumuşak, kadınsı, bir yandan da bohem bir şıklık sunuyor. Komedi çocuk dizisi Zac ve Cody’le ünlenen Tisdale, dudaklarını büzerek kendini “seksi” yapmış. Parlak çantası Swarovski’den..

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift’in giydiği pembe J. Mendel elbiseyi bu ay Vogue kapağında Natalie Portman giymişti. Portman’la bu kadar özdeşleşen bu elbiseyi neden tercih etti acaba? Hırs, özgüven, umursamazlık? Ama İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonundan bu sıradışı elbise ona da çok yakışmış, özellikle kıpkırmızı rujuyla. Swift’in şahane ayakkabıları Prada, takıları ise Neil Lane.

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez solda tek omuzlu sade Paule Ka elbise, Giuseppe Zanotti ayakkabılar ve Kotur çantasıyla. Omuzdan sarkan şifon fırfırlarıyla elbise çok şirin. Aynı gece giydiği sahne elbisesi ise Irina Shabayeva tasarımı. Arkası uzun önü kısa elbiseyi, Christian Louboutin ‘Brandaplato’ ayakkabılarıyla tamamlamış. Gomez’in küçük kızlıktan kadınlığa yavaş geçişini izlemek keyifli..

Minka Kelly ve Leighton Meester

Minka Kelly ve Leighton Meester

Geceye taze bir hava katan light kısa elbiseler.. Minka Kelly’nin Vivienne Westwood İlkbahar Yaz 2011 elbisesi, kumaş kemeriyle çok hoş. Dantelli süper feminen elbise, Brian Atwood ‘Maniac’ süet topuklu ayakkabılarla tamamlanmış. Gossip Girl’den Meester ise neşeli bir Vionnet elbise giymiş. Bu ütüye benzeyen kalın tabanlı ayakkabılara birileri ne zaman dur diyecek merak ediyorum..

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar