Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Gece Elbisesi Raporu – Oscar Kırmızı Halı 2012

Angelina Jolie - Atelier Versace gece elbisesi

Angelina? Aklından ne geçiyordu? Angelina Jolie‘nin Atelier Versace siyah kadife gece elbisesi müthiş. Derin yırtmaçlı elbiseyi sade Ferragamo ayakkabılar ve 2.5 milyonluk Neil Lane mücevherlerle tamamlamış. Her şey harika görünüyor. Peki o poz ne? Angelina kırmızı halıda bu pozu verdiğinde kendisiyle dalga geçip eğleniyor gibiydi. Ama bütün gece aynı bacak pozunu verince alay konusu oldu. Hatta sahnede başka oyuncular tarafından taklit edildi. Son yıllardaki aşırı zayıf vücudu, Angelina Jolie’nin en güçlü olduğu nokta değil. Ama olsa bile, o tuhaf pozla yırtmaçtan soğutuyor.

Paltrow, Mara ve Jovovich - Beyaz gece elbiseleri

İşte Oscar gecesinin en çarpıcı beyaz gece elbiseleri

Gwyneth Paltrow beyaz Tom Ford elbisesiyle, kırmızı halının en sıradışı silüetlerinden biriydi. Beyaz pelerin oldukça iddialı, ve iddialı olmak çoğu zaman iyidir. Paltrow, gece sahneye çıktığında pelerinsizdi. Anna Hu bileklik ve yüzük, minimalist elbiseye ayrı bir hava katmış.

Ejderha Dövmeli Kız’la ünlenen Rooney Mara, Givenchy’den sofistike bir beyaz gece elbisesi giyerek gizemli havasını sürdürüyor.

Milla Jovovich, Elie Saab tek omuzlu gece elbisesiyle kırmızı halıyı ateşe veriyor. Mücevherleri Jacob & Co., çantası Edie Parker.

Emma Stone - Giambattista Valli gece elbisesi

Emma Stone’un kıpkırmızı Giambattista Valli Haute Couture gece elbisesi Hollywood’un eski ışıltısını bugüne taşıyan nefis bir seçim olmuş. Boyundan bağlı halter yaka tuvalet, gümüş rengi Louis Vuitton el çantası, Louis Vuitton High Mücevher ve Brian Atwood ayakkabılarla tamamlanmış.

Cameron Diaz - Gucci gece elbisesi

Cameron Diaz, Gucci metallik pırıltılı elbisesini yaklaşık 1 milyon dolar değerinde Tiffany & Co. mücevherler ve Salvatore Ferragamo ayakkabılarla tamamlamış.

Jessica Chastain - Alexander McQueen gece elbisesi

En iyi Kadın Oyuncu Oscar adayı Jessica Chastain, Hollywood ışıltısı saçıyor. El işlemeli Alexander McQueen büstiyerli tuvaleti, 2 milyon dolarlık Harry Winston sarı elmaslarla ve Brian Atwood ayakkabılarla tamamlanmış.

Natalie Portman - Dior Haute Couture gece elbisesi

Kırmızı halının en canlı renklerini giyen ünlülerden biri de Natalie Portman. Ünlü yıldız, Dior Haute Couture ile özdeşleşen klasik gece elbisesini puanlarla farklı bir şekilde yorumlayan bir tasarım giymiş. Bin megawat gücündeki mücevherler Harry Winston’dan.

Penelope Cruz - Giorgio Armani gece elbisesi

Penelope Cruz, lila rengi Giorgio Armani organza gece elbisesi için “Hayatımda en severek giydiğim elbiselerden biri,” demiş. Elbise ona özel hazırlanmış. Ünlü yıldızın Chopard elmaslarını da pek bir güzel vurguladığı kesin.

Stacy Keibler - Marchesa gece elbisesi

George Clooney’nin kız arkadaşı Stacy Keibler, defileden taze çıkmış bir gece elbisesiyle. Likit altın lamesi, straplez elbise Marchesa’nın son koleksiyonundan. Çantası Judith Leiber clutch, ayakkabıları Rene Caovilla, mücevherleriyse Lorraine Schwartz.

Michelle Williams - Louis Vuitton gece elbisesi

Marilyn Monroe rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscarına aday olan Michelle Williams, sırt dekolteli, vintage esintili, kuyruklu bir Louis Vuitton gece elbisesi giymiş. Elbise çok hoş, ama Michelle her ne kadar son zamanlarda seksi yıldız olarak ön plana çıkarılmaya çalışılsa da, ben bu kadının elbiseleri yok edici bir duruşu olduğu konusunda ısrar ediyorum. Kıyafet, uçuk pembe bir Bottega Veneta el çantası, 30 karatlık Fred Leighton for Forevermark kolye ve belde 19.yy’dan antika bir Fred Leighton broşla tamamlanmış.

Jennifer Lopez - Zuhair Murad gece elbisesi

Jennifer Lopez yine her zamanki süperseksi stiliyle kırmızı halıda. Art-deco tarzındaki Zuhair Murad gece elbisesini, aynalı Salvatore Ferragamo el çantası ve Jimmy Choo ayakkabılarla tamamlamış.

Olivia - Tadashi Shoji gece elbisesi

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını alan Octavia Spencer, Tadashi Shoji tasarımı elbisesiyle büyük bedende yine zarif bir formül taşıyor. Yuvarlak yakalı, drape soluk altın işlemeli elbise, Jimmy Choo ayakkabılar, Judith Leiber el çantası ve Neil Lane mücevherlerle tamamlanmış.

Rose Byrne - Vivienne Westwood gece elbisesi

Bridesmaids oyuncusu Rose Byrne, Vivienne Westwood tasarımı tek omuzlu siyah elbisesiyle.

Judy Greer - Monique Lhuillier gece elbisesi

Descendants yıldızı Judy Greer, Monique Lhuillier tasarımı vücudu saran gece elbisesi, Judith Leiber çantasıyla retro bir ışıltı saçıyor.

Tina Fey - Carolina Herrera gece elbisesi

Oscar gecesinde sunuculuk da yapan komedi oyuncusu Tina Fey, lacivert Carolina Herrera elbisesiyle gayet ciddi.

Glenn Close - Zac Posen gece elbisesi

64 yaşındaki Glenn Close, nefis bir Zac Posen elbise ve smokin ceketle olgun yaş demek, Meryl Streep gibi giyinmek demek değildir diyor. Judith Leiber çanta ve Bulgari küpeleriyle, ünlü oyuncu çok havalı değil mi?

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • Cüneyt diyor ki:

    Gerçekten detaylı bir anlatım olmuş.Emeğine sağlık.

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar