Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Gece Elbiselerinde 2011 Modası: SAG Ödülleri Kırmızı Halısından..

Gece elbiselerinde beyaz modası

Gece elbiselerinde beyaz modası

Gece elbiselerinde 2011 modasına SAG Ödüllerinin kırmızı halısından bir göz atıyoruz. Ünlülerin gece elbiseleri farklı trendlerde toplanıyor.. Beyaz tuvaletler bu yıl da çok modaydı ve siyaha büyük fark attı. Yukarıda Amy Adams, Hervé L. Leroux dar bir gece elbisesi seçmiş. Winona Ryder ise Alberta Ferretti’nin gelinlik koleksiyonundan straplez bir gelinlik giyiyor! Ryder bir yandan da siyah makyajlı gözleriyle de ben prenses değilim diyor.  Natalie Portman Azzaro hamile elbisesiyle göbeğini ön plana çıkarmış.

Gül tonları modası

Gül tonları modası

Altın Küre’nin trendlerinden gül tonları bu gece de devam ediyor. Hilary Swank, Versace elbisesiyle harika. Soldan sağa: Heather Morris’in elbisesi Romona Keveza tasarımı. Jayma Mays ise Jenny Packham giyiyor.

Desenli trend

Desenli trend

Gelelim desenli elbiselere.. Claire Danes, çiçekli bir Louis Vuitton giymiş. Çizgili çılgın Prada elbiseyi giyen Hailee Steinfeld çok şirin. Mila Kunis ise kırmızı çiçekli bir Alexander McQueen şifon elbiseyle.

Kısa kollar

Kısa kollar

Kısa kol modasının dönüşü.. January Jones’un nefis Carolina Herrera elbisesi, Jenna Fischer’ın Fendi’si ve Nicole Kidman’ın siyah Nina Ricci’si, dar tuvaletlerin kollarla da çekici olabileceğini gösteriyor.

Derin dekolteli elbiseler

Derin dekolteli elbiseler

Sofia Vergara, Eva Longoria ve Lea Michele depderin dekolteleriyle göz alıyorlar.

Kırmızı abiye elbiseler

Kırmızı abiye elbiseler

Kıpkırmızı modası… Solda sağa Valerie Bertinelli, Julianna Margulies (YSL) ve Tina Fey (Oscar de la Renta) kırmızı elbiseleriyle.

At kuyruğu saçlar

At kuyruğu saçlar

At kuyruğunun 2011 saç trendlerinden olduğunu Modaport’ta yazılmıştı. Soldan sağa Angie Harmon, Julianna Margulies ve Amy Adams düzgün at kuyruklarıyla bu modanın gelişini haber veriyorlar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar