Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Ünlülerin Elbiseleri : Grammy 2011

Rihanna

Rihanna

Grammy 2011 Ödül Töreninde ünlülerin giydiği elbiseleri inceliyoruz..
Rihanna, kırmızı halıda bütün transparan elbise varyasyonlarını denedi ve geriye neredeyse çıplak kalmak kaldı. Beyaz renkli Jean-Paul Gaultier Couture elbise transparan modasına uygun olabilir, ama kırmızı halıda bikini bölgesinin görünmesinin yeni trend olmasına hazır mıyız?

Heidi Klum

Heidi Klum

Süpermodel Heidi Klum, ünlü hatlarını ortaya çıkaran payetli bir Julien Macdonald elbiseyi, piton desenli Christian Louboutin ayakkabılarla tamamlamış.

Eva Longoria

Eva Longoria

Eva Longoria, yine bacaklarını ön plana çıkaran kabarık mini bir elbiseyle.. Ashi Studio mini elbisenin dramatik yakasını, arkada toplanan saçlarla, Loree Rodkin küpelerle, Sergio Rossi el çantasıyla ve Brian Atwood platform ayakkabılarla tamamlamış.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Söz konusu Grammy olunca Jennifer Lopez’in istediği kadar gösterişli olmaya hakkı var. Disko topu tarzı uzun kollu mini elbisesi Pucci’den. Yüksek topuklu gösterişli ayakkabıları da Louboutin marka.

Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry evlenmeye hazır.. Armani Privé kuyruklu organza elbise ve tüylü kanatlarla, bir meleğe benzemiş. Kıyafetini Casadei platform ayakkabılar tamamlıyor.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson

Herkes kırmızı halıda birbirini alt etmeye çalışırken, Jennifer Hudson yumuşak, lacivert, şık bir Versace giymeyi seçmiş (Önleri kısa, arkası uzun elbiseler bu yıl çok moda). Söylediğine göre yeni zayıf görüntüsü yüzünden artık modayla yatar kalkar olmuş. Hudson düz saçlarıyla üst bölümde hoş görünse de, o siyah bantlı Louboutin ayakkabılara bir anlam veremedim. Ne rengi uyumlu, ne de numarası ayağına göre.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman’ın çiçekli Jean Paul Gaultier elbisesi onu bir deniz kızı gibi göstermiş.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Bu kaplan desenli Roberto Cavalli elbise, Miley Cyrus’un yaşına hiç uygun değil. Kazaya açık göğüs bölümünü de uzun dalgalı saçlarla kapatması da isabet olmuş.

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez’in J. Mendel tuvaleti çok hoş ve sade. Grammy’ler için eğlenceli giyinme hakkını kullanabilirdi gerçi.. Metalli el çantası Judith Leiber’den.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian, bronz Kaufman Francoher elbisesiyle her zamanki gibi seksi.. Ayakkabıları Christian Louboutin’den. Ödül töreninden önce ufak bir kriz yaşanmış: “Elbiseyi hazırlayıp getirdiklerinde popomun tamamı içine sığmadı, tasarımcıların gelip elbisenin tamamına el atmaları gerekti!”

Selma Blair

Selma Blair

Selma Blair, göğüs dekolteli, iki tonlu Lanvin’le hamile abiye giyimi için hoş br örnek olmuş. Dikkat çekici bileklikler de Lanvin’den..

Florence Welch

Florence Welch

Florence Welch’in vintage stili özgün kuğulu elbisesi Givenchy Couture İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonundan.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar