Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Kırmızı Halıda Gece Elbisesi Geçidi – SAG Ödülleri 2012

Michelle Williams'ın Valentino gece elbisesi

Geçen gece yapılan SAG (Screen Actors Guild) Ödül Töreni kırmızı halısındaki gece elbisesi turumuza ünlülerden Michelle Williams’la başlıyoruz. En son “My Week With Marilyn” filminde Marilyn Monroe’yu canlandıran Williams, Valentino’dan dantel yakalı kıpkırmızı bir elbise giymiş. Marilyn Monroe duruşuna ve kıvrımlarına sahip bir kadın bu elbiseyi kim bilir nasıl taşırdı? Ama Williams böyle bir kadın değil. Filmi merakla bekliyorum.

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Angelina Jolie, Jenny Packham siyah gece elbisesiyle eski dökümlü siyah günlerine geri dönmüş. Bu tür elbiseler dövmelerine daha çok yakışıyor, ama aşırı zayıflığını da fazlaca vurguluyor gibi. Angelina’nın çantası Louis Vuitton, vintage mücevherleri de House of Lavande ve Platt Boutique’den. Siyah takım elbiseli Brad Pitt, Jolie’yi iki kat daha güzel gösteriyor.

Natalie Portman ve Giambattista Valli gece elbisesi

İşte mükemmelliğiyle ünlü bir kızdan mükemmel bir elbise! Natalie Portman, Giambattista Valli tasarımı mürdüm rengi straplez gece elbisesi ve Harry Winston mücevherleriyle avant garde sularını terkederek asalete oynamış.

Emma Stone'un Alexander McQueen elbisesi

Oscar adayı “The Help”in yıldızı Emma Stone, 1960’larda geçen filmin stiliyle de uyuşan Alexander McQueen giymiş. Dizaltı siyah gece elbisesi, modaevi tarafından ona özel tasarlanmış. Hatları Stone’a çok yakışan elbisenin yakası nedense bana kılları çağrıştırdı. Herhalde fotoğraftan dolayı. Çanta ve ayakkabılar da McQueen’den.

Jessica Chastain, Calvin Klein uzun elbiseyle

Bir diğer “The Help” oyuncusu Jessica Chastain’in vücudunu saran kobalt mavisi tuvaleti Calvin Klein tarafından ona özel hazırlanmış. Mücevherleri Harry Winston’dan.

 

Octavia Spencer, Tadashi Shoji gece elbisesiyle

“The Help” oyuncularından Octavia Spencer, Tadashi Shoji tasarımı kıyafetiyle, büyük beden gece elbisesi nasıl olmalı sorusuna cevap veriyor.

 

Emily Blunt, Oscar de la Renta tuvaletle

Emily Blunt, canlı renk trendine uyan parlak yeşil bir Oscar de la Renta elbise giymiş.

 

Tilda Swinton, Lanvin ile

Kırmızı halının kötü kızı Tilda Swinton, yine bir Lanvin’le. Ünlü oyuncu, beyaz gece elbisesini dore platform ayakkabı ve Fred Leighton bileklikle tamamlamış.

 

Ariel Winter, Collette Dinnigan abiye elbisesiyle

Modern Family yıldızı Ariel Winter, dizaltı dantel etekli, pullu büstiyerli abiye elbisesiyle. Colette Dinnigan tasarımı elbise oyuncu ve çok boyutlu.  Ama yine de yaşına göre fazla olgun bir stil.

 

Shailene Woodley, çiçekli L'Wren Scott elbisesiyle

Oscar adayı “The Descendants”ın yıldızı Shailene Woodley, gecenin tek çiçekli elbisesiyle. L’wren Scott tasarımı elbise sade ve içaçıcı olmuş. İki renkli, kötü toplanmış saçlarsa elbiseyi çok basitleştirmiş. 

 

Viola Davis, Marchesa gece elbisesiyle

“The Help” ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday olan Viola Davis’in kırmızı halı için seçtiği klasik gece elbisesi Marchesa’dan.

Meryl Streep

Kırmızı halıda büyük kemerleri ve sadeliği seven Meryl Streep, gri elbisenin üzerine şifon sarılmış havası veren bu kıyafetiyle biraz rüküş olmuş, ama yine de karizmasıyla çuval giyse havalı hale getirebilir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar