Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

MTV Avrupa Ödüllerinden Gece Elbisesi Modelleri

Miley Cyrus

D&G katlı elbiseyle Miley Cyrus ve model Madisyn Ritland

Pazar gecesi İspanya’daki MTV Avrupa Ödülleri’ne katılan ünlülerin kırmızı halı elbiseleri..  17 yaşındaki Miley Cyrus, siyah kurdele detaylı omuzları açık D&G elbise ile yaşına uygun hoş bir tarz oluşturmuş. Fırfırlı beyaz elbise uzun katlarıyla hem zarif hem de çocuksu. Gerçek güzelliğini hareket halindeyken gösteren gece elbisesi, D&G‘nin Sonbahar 2010 koleksiyonundan.

Eva Longoria

Siyah mini gece elbisesiyle Eva Longoria

Eva Longoria, Georges Hobeika’nın İlkbahar 2010 Couture koleksiyonundan siyah gece elbisesiyle ve parlak bacaklarıyla hoş görünse de, modelin üzerinde görünce elbisenin neler kaybettiğini anlıyorsunuz. Elbisenin alt kısmının yanı sıra, kemer de gitmiş ve kıyafetin bütün havası kaçmış, geriye sadece bronz bacaklar kalmış. Longoria’nın siyah topuklu ayakkabıları Brian Atwood’dan.

Marchesa yarı transparan gece elbisesiyle Rihanna

Marchesa yarı transparan gece elbisesiyle Rihanna ve model Iris van Berne

Rihanna bu sempatik duruşuyla ne giyse yakıştırır, ama bu hafif toz pembesi bulaşmış beyaz Marchesa elbiseyle bir peri kızı gibi. Bu kadar tüllü, süslü, detaylı bir gece elbisesi içinde başka biri olsa kaybolabilirdi. Ama Rihanna kişiliğiyle elbisenin hakkını vermiş. Yukarıdan toplu kızıl saçları ise elbiseyle hoş bir zıtlık-uyum yaratmış. Tüllü elbise, Marchesa’nın İlkbahar 2011 koleksiyonundan..

Katy Perry

Jeremy Scott elbiseyle Katy Perry ve model Barbara Palvin

Katy Perry, Jeremy Scott’ın İlkbahar Yaz 2011 defilesinden kırmızı pullu bir mini elbise seçmiş. Mavi topuklu ayakkabılarla tamamlanan çılgın elbise, Fred Çakmaktaş’ın kıyafetini hatırlatmıyor mu?

Shakira

Shakira, parlak mini elbisesiyle sade ve şık..

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar