Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Ünlüler Siyah Gece Elbisesini Seviyor: Altın Küre 2010

2010 Altın Küre Ödül Töreninde genel trend renklilik yönünde de olsa, siyah gece elbisesi giymeyi tercih eden ünlülerin sayısı hiç de az değildi. Kimi ağırbaşlı, kimi de derin dekolteli gece elbiseleri, ünlü tasarımcıların 2010 koleksiyonlarından.. Ortak nokta ise dişilik, dişilik, dişilik…

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Penelope Cruz siyah vintage Armani Privé tuvaletiyle. Şemsiyesini ise bir moda aksesuarı olarak taşıyarak yağmuru lehine çevirmeyi bilmiş. Dar, enine kurdelelerle süslü, dantelli tuvalet, denizkızı kesimiyle kalçasını sarmış. Cruz böyle kuyruklu gece elbiselerine bayılıyor. Omuzdan düşen dantel bölüm elbiseyi biraz anneanne işi gösterse de, feminen bir Akdeniz havası katmış. Cruz’un şahane tatil bronzluğuna da yakışmış. Sade Chopard mücevherler ve saç dalgaları ise mükemmel birer tamamlayıcı.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Tören sunucularından Jennifer Aniston, depderin yırtmaçlı seksi bir siyah Valentino gece elbisesiyle göz kamaştırdı. Antika mücevherleri, Fred Leighton’dan. İnce bantlı ayakkabıları Versace. Derin yırtmaçlar bir yıldır kırmızı halıda sıkça görülüyor, Aniston da bu sade Valentino’yla bu modayı taşımayı iyi becerenlerden olduğunu ispatlıyor. Ama her ne kadar muhteşem bir vücudu olsa da, böyle bir tören için bu yırtmaç yeterince klas mı, emin değilim.

Glen Close

Glenn Close

Öldüren Cazibe Glenn Close, Oscar de la Renta tasarımı straplez gece elbisesiyle gerçek bir yıldız gibi ışıldıyor. Bazen, basitlik en iyi politikadır.

Courtney Cox

Courteney Cox

Eşi David Arquette’in şemsiyesi altında kırmızı halıda poz veren Courteney Cox, Victoria Beckham Collection’dan çok sade, straplez bir siyah gece elbisesi giymiş. Ofira ve Lorraine Schwartz mücevherler takmış. Ayakkabı ve çantası da Jimmy Choo. Aşırı sade siyah gece elbisesiyle fırtınalar yaratmasa da, Cox saç ve makyajıyla güzel görünüyor.

January Jones

January Jones

Mad Men oyuncusu January Jones, Lanvin’den siyah yünlü bir gece elbisesi tercih etmiş. Tuvaletin heykelsi, modern, dramatik bir yanı var. Saç bandı kıyafetin tarzında fazla belirleyici. Ama yine de, Jones’a hoş bir hava katmış.

Helen Mirren

Helen Mirren

Helen Mirren, Armani Privé siyah elbisesi ve Chopard takılarıyla olgun ve ağırbaşlı..

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey gecenin rüküşlerinden. Vücudunu sımsıkı saran Hervé Léger by Max Azria siyah gece elbisesinin derin dekoltesi, dolgun için biraz fazla kaçınca, Carey bütün “altın küre” esprilerinin odağı oldu.

Meryl Streep

Meryl Streep

Siyah kalın kemer kırmızı halıda giyilecek bir gece elbisesine yakışır mı bilinmez, ama yetenekli Meryl Streep istediğini giyme (ve yakıştırma!) lüksüne sahip. Elbiseyi Project Runway’den Chris March tasarlamış.

Kate Winslet

Kate Winslet

Kate Winslet geceye, siyaha çalan koyu lacivert tek omuzlu gece elbisesiyle katıldı. Elbise, Stefano Pilati for Atelier Yves Saint Laurent. Tasarımın inci ve kristal işlemesini Tiffany & Co. elmaslarla tamamlıyor. Sıradışı olmasa da her zamanki gibi çok zarif olmuş..

Julia Roberts

Julia Roberts

Altın Küre Ödül Töreni sunucularından Julia Roberts fazlasıyla sade bir seçim yapmış: uzun kollu, diz hizasında vintage YSL elbise, Christian Louboutin el çantası ve Lanvin ayakkabılar. Koyu giysisi, vintage Van Cleef & Arpels kolyesi için harika bir vitrin olmuş.

Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry, bütün törenlere seksilik katmaya devam ediyor. Ödül Töreni sunucusu da olan ünlü oyuncu da siyahı seçerek, vücudunun hatlarını ortaya koyan bir Kaufmanfranco gece elbisesi giymiş. Açık sırtlı elbisede, transparan dantel şeritler var. Berry kıyafetini, damla küpeler ve Kimberly McDonald ile Irit Design tasarımı bileziklerle tamamlamış.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar