Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Gece Elbiseleri : Amerikan Müzik Ödülleri

Heidi Klum

Heidi Klum

2010 Amerika Müzik Ödülleri töreninde ünlülerin gece elbiselerine bir göz atıyoruz.. Heidi Klum geceye transparan siyah dantelden bir gece elbisesiyle katılmış. Süpermodel her zaman gösterişli fiziğini öne çıkaran gece elbiselerini tercih ediyor. Ama bana bu sefer aşırıya kaçmış gibi geldi. Uzun bacaklarının güzelliğini sergileyen elbise, kalçaya geldiğinde fena halde çuvallamış.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Hannah Montana’lığı iyice geride bırakan Miley Cyrus, upuzun kuyruklu Marchesa beyaz gece elbisesiyle ve doğal makyajıyla güzel ve hanım hanımcık. Miley bir kaç istisna dışında, kırmızı halıda hep mini gece elbiselerini tercih ediyor. Elbiseyi ışıltılı Christian Louboutin topuklu ayakkabılar ve çeşit çeşit Neil Lane gümüş bileziklerle tamamlamış.

Jessica Alba

Jessica Alba

Cushnie et Ochs’un Sonbahar Kış 2010 koleksiyonunun heykelsi gece elbiselerinden birini seçen Alba muhteşem görünüyor. Alba, tek omuzlu gece elbisesini, altın kolye, altın bileklik ve bilek bantlı ayakkabılarla tamamlamış. Arkadan sımsıkı toplu topuzuyla çok klas.

Avril Lavigne

Avril Lavigne

Rihanna

Rihanna

Ödül gecesinde transparan gece elbiseleri ağırlıktaydı. Rihanna’nın kıvırcık kızıl saçlarıyla kıpkırmızı Elie Saab Haute Couture elbisesi.. hiç umulmayacak, rüküş denebilecek bir kombinasyon.. ama, bu kız bir şekilde her şeyi yakıştırmayı başarmıyor mu? Saçlarını elbiseye uygun olarak daha koyu bir renge boyayan Rihanna, her zamanki gibi korkusuz olmanın yanı sıra, sofistike bir tarz yakalamış.

Katy Perry

Katy Perry

Avant garde gece elbiselerini seven Katy Perry bu kez çok normal bir seçim yapıp, Badgley Mischka’nın İlkbahar Yaz 2011 Koleksiyonundan pembe, romantik bir dizaltı elbise seçmiş. Hoş detayları olan jorjet straplez gece elbisesini, Brian Atwood platform ayakkabılarla tamamlayan Perry, bu yeni stili de şaşırtıcı derecede başarılı taşımış.

Jada Pinkett

Jada Pinkett

Will Smith’in eşi Jada Pinkett, Emilio Pucci’nin İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonundan bu elbiseyle gerçek bir Afrika kraliçesi olmuş. Büyük egolarıyla tanınan Smith ailesine yakışan bir tarz. Yine altın tonunda Louboutin ayakkabılar da, bu biraz fazla uyumlu olmasına rağmen kusursuz kırmızı halı görüntüsünü tamamlamış.

Fergie

Fergie

Black Eyed Peas ile aday olan Fergie, Falguni & Shane tavuskuşu tüylü mini elbiseyle risk almış. Hintli tasarımcıların Sonbahar Kış 2010 Koleksiyonundan elbise Fergie’ye yakışmış. Ama keşke saçlarını toplasaydı ve yaka ortaya çıksaydı. Arkası dikenli ayakkabıları Ruthie Davis, el çantası Rene Caovilla, mücevherleri de Loree Rodkin.

Jenny McCarthy

Jenny McCarthy

Komedyen Jenny McCarthy, Stella McCartney’in Pre-Fall 2010 koleksiyonundan süper seksi bir mini gece elbisesi giymiş. Sezonun leopar deseni trendine gönderme yapan asimetrik parlak elbise ve yüksek saçlarla gecenin ruhuna uygun bir stil..

Sheryl Crow

Sheryl Crow

Country starı Sheryl Crow, V yakalı Etro gece elbisesiyle, öylesine bir akşam yemeğine gelmiş gibi. Ama bu tarz kişiliğine yakışmıyor da değil.

Pink

Pink

Hamileler doğal olarak imperyal gece elbiselerini daha çok tercih ediyor. Bebek bekleyen Pink, siyah Janey Lopaty Vintage tuvaleti, CC Skye küpeleriyle sadeliği tercih etmiş.

Taylor Swift

Taylor Swift

Parlak ve sıkıcı gece elbiselerinden şaşmayan Swift, Collette Dinnigan elbiseyle bu geleneği değiştirmemiş. Ama buklelerini düz kahkülle değiştirerek büyük bir değişiklik yapmış. Daha çekici görünse de saçta biraz peruksu bir hava var. En Beğenilen Country Şarkıcısı ödülü alan Swift’in, Jimmy Choo ayakkabıları kıyafetinin en güzel parçası olmuş.

Kelly Osborne

Kelly Osbourne

Çok kilo veren Kelly Osvourne, vücudunu saran siyah dantel elbisesini Swarovski el çantasıyla tamamlamış. Saçlar için ne demeli bilemiyorum..

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar