Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Gece Elbisesi Raporu : Costume Institute Galasında Ünlüler

v

Kırmızı halıya Oscar de la Renta'ya giriş yapan Oprah Winfrey, tasarımcının hazırladığı ipek organzadan lacivert bir gece elbisesi giyiyor.

Her yıl New York’ta yapılan Costume Institute Galası moda ve ünlüler dünyası için büyük bir olay. Galada giyilecek gece elbisesi modelleri günler öncesinden konuşulmaya başlanıyor. Konusu “Amerikan Kadını” olan bu yılki galada da ünlülerin gece elbiseleriyle kırmızı halıdan geçişi, dünya basınının ilgi odağı oldu.

Ünlülerin yanı sıra tasarımcılarla modellerin de katıldığı gecede giyilen kıyafetler konusunda rekabet had safhada. Öyle ki, yeni yıldız Zoe Zaldana’nın söylediğine göre, buradaki stresle karşılaştırıldığında “Oscar’lar şöyle hoş bir arkadaş buluşması gibi kalır”. İşte birbirinden güzel ünlüler ve ünlü tasarımcıların elinden çıkma gece elbisesi modelleri..

v

Kate Hudson

Kate Hudson, Stella McCartney tasarımı, toz pembe, yırtmaçlı gece elbisesiyle ışıldıyor. Ayakkabıları Casadei. Mücevherleri Fred Leighton.

x

Sienna Miller ve Jude Law

İşte yeniden birlikteler. Yıldız çift, Jude Law’un ihaneti sonucu ayrılmaları ve yakın zamanda barışmalarından beri ilk kez kırmızı halıda birlikte görüldüler. Yanında Jude Law varken Sienna Miller’ın elbisesine kim bakar! Miller, lacivertle siyahın hep iyi sonuç veren birlikteliğini yansıtan dekolte Emilio Pucci gece elbisesini, yüksek topuklu Emilio Pucci ayakkabılarla tamamlıyor. Parmaklarının ucunda bir balerin gibi durmak zorunda kalsa da, ünlülerin çoğu gibi o kaba kalın tabanlı ayakkabılardan giymemesi güzel. Mücevherleri Solange Azagury-Partridge.

v

Eva Mendes

Eva Mendes, kocaman çiçek desenli, denizkızı kesimli Dolce & Gabbana elbiseyle göz kamaştırıyor. El çantası Judith Leiber, mücevherleri Verdura.

b

Jennifer Lopez

Ünlüler arasında en dikkat çeken figürlerden biri Jennifer Lopez’di. Kırmızı halıda, prenses kesimi tüllü eteğiyle bir gelinliği andıran Zuhair Murad haute couture tuvaletle parladı. Açık gri tüllerin üzeri gümüş yaprak işli.. Mücevherleri Cartier ve Stephen Russell. El çantası Judith Leiber.

v

Anne Hathaway

Bir başka prenses elbisesi.. Her zaman gecenin prensesi olan Anne Hathaway de şampanya rengi tüllü Valentino tuvaletiyle masallardan çıkmış gibi.. Mücevherleri Bulgari.

v

Sarah Jessica Parker

Moda ikonu Sarah Jessica Parker, Halston Heritage’dan pileli ve ince askılı gece elbisesiyle metalik modasına yine gösterişli ve vintage bir yorum getirdi. Çiçek şeklindeki saç aksesuarı ve vintage Fred Leighton elmas bilezikleri de stilini tamamlıyor.

b

Brooke Shields

Michael Kors tasarımı altın rengi gece elbisesiyle Brooke Shields.. Fotoğraflar çekilirken Kors eğilip, elbisesinin kuyruğunu düzeltince, Shields mutlu bir çığlık attı.

v

Demi Moore

Lanvin metalik gece elbisesiyle Demi Moore.. Derin yırtmaçlı asimetrik elbiseyle çekiciliğini vurgulayan yıldızın kol bantları ve sarı çantası da Lanvin’den. Ayakkabıları Casadei.

v

Nicole Richie

Nicole Richie de metalik kumaş trendini, her zamanki boho stiliyle birleştiren bir Marc Jacobs gece elbisesi giymiş. Elbise, Sonbahar Kış 2010 koleksiyonundan. El çantası da Marc Jacobs. Mücevherleri Harry Winston.

x

Marion Cotillard

Dior’un kırmızı halı elçiliğini yapmayı sürdüren Marion Cotillard, Dior’dan gümüş pullu gece elbisesi ve Dior çantayla.

v

Gwen Stefani ve Gavin Rossdale

Geceye eşi Gavin Rossdale ile katılan Gwen Stefani, kendi markası LAMB’den vintage lame gece elbisesini üzerinde sergiledi. 30’lu yıllardan esinlenmiş kuyruklu elbise, siyah sütyen giymiş efekti de veriyor. El çantası VBH. Bileklik Lorraine Schwartz.

c

Renée Zellweger

Renée Zellweger, yine bir Carolina Herrera’yla. 40’lı yıllardan kalma mücevherleri geceye katılan ünlülerin pek çoğunun tercih ettiği Fred Leighton’dan.

c

Jessica Biel ve Justin Timberlake

Kırmızı halıda genelde ipek saten gece elbiselerini tercih eden Jessica Biel, Ralph Lauren’in, vücudu yumuşakça saran açık şampanya rengi elbisesiyle çok zarif. Mücevherleri 20’lerden Fred Leighton. Yanında ise William Rast siyah takım elbisesiyle Justin Timberlake var. Ayakkabıları Louis Vuitton.

b

Jessica Alba

Hollywood’un altın yıllarını akla getiren Jessica Alba, Sophie Theallet for Gap gece elbisesi giymiş. Zarif elbise Costume Institute yararına açık arttırmaya çıkacak. Mücevherleri House of Lavande. El çantası Ferragamo.

s

Naomi Watts

Naomi Watts’ın göz dolduran koyu pembe tek omuzlu gece elbisesi Stella McCartney’den. Renkli mücevher takıları Fred Leighton.

v

Zoe Saldana

Zoe Saldana’nın, Calvin Klein Collection’dan tek omuzlu gece elbisesi çok sade ve net. Uzun boylu yıldızın ince pırıltılı lacivert elbisesi, less is more diyor. Zaldana elbiseyi dikkat çekici bir Neil Lane altın bileklikle tamamlamış.

b

Emma Watson

Burberry’nin yeni yüzü olan Harry Potter yıldızı Emma Watson, Burberry imzalı, modern hatlara sahip, tek askılı elbisesiyle dikkat çekti. Watson’un sadece enteresan yırtmaçlı elbisesi değil, ayakkabılardan çantaya, her şeyi Burberry’den..

v

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst, Rodarte for Gap beyaz gece elbisesiyle melek gibi. Dunst, tarihi bir havası da olan modern ve bilek hizasındaki çok hoş gece elbiseleri giyiyor ne zamandır. Tek omuzlu elbise, Swarovski kristal incilerle işlenmiş. Ayakkabıları Nicholas Kirkwood for Rodarte. Minik pırlanta küpeleri Van Cleef & Arpels.

v

Diane Kruger ve Joshua Jackson

Diane Kruger’in, Calvin Klein Collection’dan dümdüz sade gece elbisesi, sezonun modası olan beyaz renkte. Kruger, Calvin Klein’in yeni parfümünün yüzü. Ünlü yıldızın mücevherleri Fred Leighton. Cesur moda tercihleriyle dikkat çeken yıldız, şimdi de riskli sadeliğiyle dikkat çekiyor. Joshua Jackson da fularla çiftin tarzına renk katmış.

v

Taylor Swift

Taylor Swift, Ralph Lauren Collection basit, beyaz, dökümlü gece elbisesini, Fred Leighton pırlanta takılarla tamamlamış.

c

Eva Longoria

Eva Longoria’nın upuzun kuyruklu gece elbisesi, sık tercih ettiği Marchesa’dan. Dramatik kıyafet, Marchesa’nın pırıltılı çantası, parlayan ayakabılar ve Harry Winston elmaslarla gösteriş saçıyor.

b

Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal’in kurdeleli lacivert gece elbisesi Louis Vuitton’dan. Trendsetter ünlülerden Gyllenhaal elbisesini, modaevinin Paris’teki son defilesinden seçmiş. Romantik korse elbiseyi odakta tutmak için fazla aksesuar kullanmamış.

b

Kate Bosworth

Sarı saçlarını retro buklelerle toplayan Kate Bosworth’un Valentino imzalı zarif gece elbisesi, markanın İlkbahar Yaz 2010 haute couture koleksiyonundan. Pırlanta mücevherleri Van Cleef & Arpels.

v

Kristen Stewart

Kristen Stewart, iki aşamalı Chanel Haute Couture siyah gece elbisesiyle karanlık bir hava yaratmış. Takıları Chanel Fine Jewelry. Ayakkabıları Sergio Rossi.

g

Gisele Bündchen ve Tom Brady

İçeriye el ele gelen süper çift, yeni anne baba oldu. Gisele püsküllü deriden Alexander Wang mini elbisesi ile müthiş. Model eşi Tom Brady’nin klasik smokini Tom Ford.

v

Carey Mulligan

Carey Mulligan, kendine Twiggy’i model almış gibi. Genç oyuncu, leylak rengi, şirin Miu Miu elbisesini, siyah çoraplar, Miu Miu ayakkabı, Prada çanta ve Martin Katz mücevherlerle tamamlamış.

b

Chloe Sevigny

Moda konusunda hep risk almasıyla ünlenen avangard yıldız Chloe Sevigny, turkuaz renginde dantelli bir Proenza Schouler kıyafetle. Takıları antika Fred Leighton.

b

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks’in tüylü siyah mini gece elbisesi Gucci’den. Geçen yılın modası olan püsküller, Gucci piton desenli çoraplar ve bantlı ayakkabılarla güncellenmiş.

v

Liv Tyler

Liv Tyler’ın dantelli kısa gece elbisesi Stella McCartney tasarımı. Tyler, yakın arkadaşı olan tasarımcının en iyi modellerinden biri oldu. Ayakkabıları Roger Vivier. Mücevherleri Fred Leighton.

c

Blake Lively

Mini elbiseyle bu kadar güzel görünüyorsan, tuvalet giymen gerekmez tabii. Gossip Girl oyuncusu Blake Lively, tek omuzlu mavi Marchesa elbisesiyle bronz bacaklarını ön plana çıkaran bir stili seçmiş. Elmas küpeleri Lorraine Schwartz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • kimonolu kız diyor ki:

    sondaki elbisenin rengi muhteşem! resmen dalgalarla kabarmış gece denizi yapmışlar. marchesayı fazla kokoş bulurum ama bu elbiselerine bayıldım.

  • kristen diyor ki:

    emma hariç hepsi birbirinden iğrenç ama emma harika olmuş ben emma yı pek sevmem ama bu halini çoooooook beğendim yaşına uygun abartısız bir elbise seçmiş mükemmel görünüyor saçlarıylada tam bir uyum abidesi benim bu geceki en beğendiğim 3 kişi emma watson taylor swift ve kristen stewart

  • kimonolu kız diyor ki:

    blake lively dışındaki herkesin elbisesi sakil geldi

Yorumunuz


En Son Yorumlar