Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Moda Galasında Ünlülerin Gece Elbiseleri

Her yıl New York Metropolitan Müzesinde gerçekleştirilen, ünlülerin en gösterişli gece elbiseleriyle katıldığı bir kostüm partisi olan Costume Institute Gala’nın bu yılki teması “Model as Muse” yani ilham perisi olarak modellerdi.

Tema modeller olunca, Gala’ya pek çok modelin de gelmesi kaçınılmazdı. Bu da geceye katılan ünlülerin kıyafetleri konusunda telaşlanmasına yol açmıştır herhalde. Ne de olsa elbiselerin gerçek taşıyıcılarıyla aynı ortamda olacaklardı.

Moda dünyasının Oscar’ı olarak anılan geceye katılan ünlülerden bazıları, bu stresle olacak, tuhaf seçimler yaptı. Bazılarının gece elbiseleri ise gerçekten ışıldıyordu.

Victoria Beckham, gecenin çok konuşulan ünlülerindendi. Moda eleştirmenleri, Beckham’ın her daim müthiş görünmesinin sırrının, moda konusundaki sezgilerinin değil, ona yakışan bir stil bulup bundan şaşmamasından kaynaklandığını söylüyor. Bu yılki galada giydiği gece elbisesinin, Beckham’ın moda sezgiselliğinden uzaklığını yansıttığı söyleniyor. Yukarıdaki resimde Marc Jacobs‘la görülen Victoria Beckham, kuyruklu, puanlı, straplez, mini bir Marc Jacobs gece elbisesi giyiyor. Takıları Chopard, ayakkabıları ise Louis Vuitton.

Bakalım geceye katılan ünlüler hangi gece elbiselerini çantaları, abiye elbiseleri, ayakkabıları seçmiş..

Mavi, gece elbiselerinde tercih edilen bir renk oldu

Mavi, gece elbiselerinde tercih edilen bir renk oldu

Brooke Shields’in cam göbeği mavisi, vücudu saran, tek askılı abiye elbisesi, Calvin Klein imzası taşıyor.

Gecenin Carolina Herrera elbiselerinden biri..

Gecenin Carolina Herrera elbiselerinden biri..

Renée Zellweger’ın straplez, kuyruklu, kırışık taftadan yeşil gece elbisesi Carolina Herrera.

Straplez Elie Saab tuvalet

Straplez Elie Saab tuvalet

Elizabeth Hurley’in tuvaleti, Elie Saab Couture imzası taşıyor. Toz pembesi tüllü tuvaletin etekleri güllerle süslenmiş. Takılar ise Van Cleef & Arpels. El çantası Leiber imzalı.

Atelier Versace gece elbisesi

Atelier Versace gece elbisesi

Eski süpermodel Claudia Schiffer, straplez, siyah, kuyruklu, sıradışı bir Atelier Versace gece elbisesi seçmiş. Transparan tül üzerine kondurulmuş egzotik saten yaprakları andıran elbisenin yakası, straplez kalp şeklinde. El çantası da Versace.

Calvin Klein şifon elbise

Calvin Klein şifon elbise

Galanın renkli gece elbiselerinden birini giyen Hilary Swank’in üzerindeki tek askılı şifon elbise Calvin Klein Collection’dan. Takıları Harry Winston’dan.

Marc Jacobs kısa elbise

Marc Jacobs kısa elbise

Anne Hathaway’in mor renkte tafta gece elbisesi, Marc Jacobs tasarımı. Jacobs, galanın gece elbiselerinde tercih edilen bir isim oldu. Belden büzgülü, straplez kısa elbise, modern hatlara sahip. Takılar ise Van Cleef & Arpels ve Genevieve Jones.

Tüllü pembe gece elbisesi

Tüllü pembe gece elbisesi

Ivanka Trump’ın toz pembesi straplez gece elbisesi, organza tülle buğulu bir havaya bürünmüş. Elbiseyi Brian Reyes tasarlamış. El çantası Leiber’dan. Takılar ise sosyetik ünlünün kendi tasarımı. Toz pembesi ve siyahın uyumunu yakalayan stil, çok başarılı.

Anna Wintour Chanel'i seçmiş

Anna Wintour Chanel'i seçmiş

Vogue baş editörü Anna Wintour, köşeli omuzları olan, siyah beyaz Chanel Haute Couture gece elbisesi ile. Wintour bir moda duayeni, ama bu elbise onu fazla zayıf göstermiş.

Dolce & Gabbana straplez elbise

Dolce & Gabbana straplez elbise

Dolce & Gabbana’dan nötr tonlu, balerin tarzı bir elbise giyen Eva Herzigova, Scott Lipps’in yanında bir gökdelen gibi yükseliyor. Takıları Chopard’dan.

Chanel lacivert gece elbisesi

Chanel lacivert gece elbisesi

Geçen yüzyıldan esintiler taşıyan elbiseleri kendine çok yakıştıran Kirsten Dunst, lacivert renkte sıradışı bir Chanel Haute Couture gece elbisesi giymiş. Elbisenin üst katındaki lacivert tül, gümüş işlemelerle işlenmiş. Takıları Chanel Fine Jewelry. El çantası Salvatore Ferragamo.

Louis Vuitton kıyafetiyle Madonna

Mini elbisesiyle Madonna

Anna Hu Haute Joaillerie ve Vuitton içindeki Madonna, elbisesiyle, “modanın muhteşemliği” üzerine kurulu temayı bir şaka gibi anlamış gibi. Gösterişli gece elbiseleri arasında, görünen sutyen, saçta dev fiyonk, dantel eldivenler, Marc Jacobs for Louis Vuitton çizmeler ile Madonna modayla alay ediyor gibi.

Chanel gece elbiseleri, galaya damgasını vurmuş.

Chanel gece elbiseleri, galaya damgasını vurmuş.

Modanın sıkı takipçilerinden oyuncu Diane Kruger, Chanel Haute Couture kısa gece elbisesi ve Chanel takılarla. Yanında Dolce & Gabbana smokin giymiş Joshua Jackson var. Kruger’in elbisesinin göğüs bantı, Michelle Obama‘nın olay yaratan kırmızı Narciso Rodriguez elbisesini anımsatıyor, tabi çok daha klasik bir versiyonunu..

Atelier Versace kırmızı gece elbisesi

Atelier Versace kırmızı gece elbisesi

Jessica Biel’in kıpkırmızı, kuyruklu, straplez abiye gece elbisesi Atelier Versace imzalı. Kolunda ise, William Rast smokin giyen Justin Timberlake var.

Boyundan askılı beyaz elbise

Boyundan askılı beyaz elbise

Marisa Tomei’nin boyundan askılı sade beyaz gece elbisesi, vintage Adrian. El çantası Tod’s, takıları Van Cleef & Arpels, ayakkabıları Roger Vivier.

Versace elbisesiyle eski bir süpermodel..

Mavi Versace elbise

Mavi satenden özel dikim bir Versace gece elbisesi giyen Cindy Crawford’un yırtmacı oldukça yükseklerde bitiyor. Elbise, aynı renkte ayakkabı ve çantayla tamamlanmış. Bugünlerde fazla rastlanan bir görüntü değil.

Taşlı Armani abiye gece elbisesi

Taşlı Armani abiye gece elbisesi

Claire Danes’in tek askılı gri Armani Privé abiye elbisesinin altı payetli, üstü ise şifondan. Yanında el yapımı Burberry smokin giyen Hugh Dancy var.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • Ayşe diyor ki:

    Trump’ın kızının elbisesi en güzeli bence

  • Heidi diyor ki:

    gece elbiseleri güzel de kalın tabanlı ayakkabılar çok çirkin duruyor. elbisenin altında takunya gibi. kötü bir moda

  • BEGÜM diyor ki:

    BENCE EN GÜZELİ HER ZAMANKİ GİBİ VİCTORİA BECKHAM…

  • zeynep diyor ki:

    Bence en güzeli Elizabeth Hurley olmuş. Elbise ona çok yakışmış

  • merve diyor ki:

    bnce en süperi cindy crowford malzeme güzel abicim çuval giyse yakışıck

  • özge diyor ki:

    bence bu elbiseler o kadarda guzel degıl abartılı ama daha guzel modelller olabılır ve gıyılebılır bence . uzun yada kısa elbise olabılır bunlar guzel degıl katılan???

  • Klementin diyor ki:

    birileri mavi modasına dur demeli !!!!!

Yorumunuz


En Son Yorumlar