Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Ünlülerin Gece Elbisesi Tercihleri

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Ödül törenlerinde ünlülerin gece elbisesi tercihleri, tahmin siteleriyle, moda yorumcularıyla artık başlıbaşına bir olay haline geldi. 2010 yılının Altın Küre Ödüllerinde iyi ve kötü giyinenler arasında sürpriz isimler vardı.
Ünlülerden bazıları zarif ve dar elbiseleri, bazıları da katları ve fırfırları seçti. Siyah gece elbisesi modelleri de tercihler arasındaydı, ama gece renklerin gecesiydi. Gece elbiselerinde ortak nokta, feminenlikti. Deprem, ekonomik kriz gibi sorunlarla bunalmış dünyaya, moda dünyası Hollywood tarzı bir kaçış sunuyor sanki.

Sandra Bullock

Sandra Bullock'un gece elbisesi Bottega Veneta'dan

İki dalda aday olan ünlü oyuncu Sandra Bullock, mor renkte bir Bottega Veneta straplez elbise seçmiş. Elbisenin saydam etekleri seksi görünüyor. Rengiyse mükemmel. Ancak bir yandan da şeker kabını andıran naylonsuluk, yıldızın gece elbisesini biraz Barbie kıyafetine benzetmemiş değil. Bullock’un çantası da Bottega’dan. Mücevherleri ise Lorraine Schwartz.

Maggie Gleenhall

Maggie Gyllenhaal'in elbisesi Roland Mouret

Maggie Gyllenhaal, vücudunu sımsıkı saran, açık şeftali rengi Roland Mouret tuvaletiyle güzel bir heykel gibi. Deniz kızı biçimli tek askılı elbisenin origamiyi andıran detayları var. Japon etkileri zaten 2010 modasında kendini geçtiğimiz yıllardan daha sık gösterecek bir trend. Bulgari elmas küpeleri ve bileziği elbisenin sanat eseri katlarını gölgelemiyor. Özellikle elbisenin askısında tek omuz modasına çok özgün bir yorum gelmiş. Ancak eteklerde astarın belli olması bir puan düşürücü. Ayakkabıları Prada. Gyllenhaal’ın şahane gece elbisesi sayesinde ilkbahar origami modasını daha bir merakla bekliyoruz.

jj

Marion Cotillard'ın gece elbisesiyse yine Christian Dior

Fransız oyuncu Marion Cotillard, iki yıl önceki Oscar elbisesinin yarattığı heyecandan sonra modaseverlerin yakın takibinde. Son zamanlarda ise Christian Dior’dan şaşmıyor. Derin yırtmacından siyah bir dantel gösteren asimetrik Christian Dior tuvaleti her şey gibi ona çok yakışmış. Ama Dior’un koleksiyonundan daha tamamlanmış görünen bir elbise de seçebilirdi belki. Elbisenin rengi ise Marion’un gözlerini daha da büyülü gösteriyor. Kıyafetini Jimmy Choo ayakkabılar ve Chopard’dan elmas tokalar, bilezikler ve zümrüt yüzükle tamamlamış.

Cameron Diaz

Alexander McQueen elbisesiyle Cameron Diaz

Cameron Diaz kıpkırmızı Alexander McQueen gece elbisesini, uyumlu Beverly Hilton golf şemsiyesi, Ferragamo ayakkabılar, kırmızı ruj ve Van Cleef & Arpels mücevherlerle mükemmelen tamamlıyor.

Calista Flockhart

Calista Flockhart, Alberta Ferretti içinde

Calista Flockhart, Art Deco tarzı Alberta Ferretti elbisesiyle göz doldurdu. Elbiseyi Judith Leiber el çantası ve Cathy Waterman inci kolye ile tamamlamış. Ayakkabıları Sergio Rossi. (Bu arada Harrison Ford da siyah yerine lacivert smokin giyerek çok şık olmuş.)

avatar

Zoe Saldana'nın tuvaletinin markası Louis Vuitton

Avatar’ın mavi kadını Zoe Saldana, Louis Vuitton marka vişne çürüğü rengi fırfırlı tuvaletiyle.. Ama Lorraine Schwartz imzalı mücevherler de kıyafetle aynı renkte olunca vişneye boğuluyoruz.

gg

Chloe Sevigny, Valentino gece elbisesiyle

Her zaman iddialı bir stili olan Chloe Sevigny, dökülen fırfırlı lila Valentino’suyla yine iddialı. Ama dev şifon fırfırlar fazla riskli bir seçim olmuş olabilir. Straplez gece elbisesiyle aynı renkteki saten el çantası Roger Vivier’den. Küpeleri Buccellati. Diğer takılar Stephen Russell. Ayakkabılarsa Sergio Rossi. Romantik görüntüsünü saçlarını arkadan toplayarak, dumanlı gözler ve pembe rujla tamamlamış.

Amy Adams

Carolina Herrera giyen Amy Adams

Amy Adams, Carolina Herrera’nın kopkoyu yeşil renkli ipek elbisesini, Herrera’nın kişisel koleksiyonundan bir broşla tamamlamış. Hamileliği boyunca kişiye özel Carolina Herrera elbiseler giyen Adams, Altın Küre’de Tiffany & Co. mücevherler takmış. El çantası VBH. Ayakkabıları Christian Louboutin. Kızıl saçlılara yeşilin her tonu çok yakışıyor. Hamilelik ışıltısı ve kadife çiçeği rengi aksesuarlarıyla Amy Adams çok hoş olmuş.

Kate Hudson

Kate Hudson'ın tuvaleti Marchesa'dan

Kate Hudson beyaz bir Marchesa tuvaletle kırmızı halıda boy gösterdi. Casadei platform tabanlı ayakkabılarla uzun görünüyor. İnci ve elmas küpeleriyle bileziği Stephen Russell Contemporary Collection’dan.

Sigourney Weaver

Sigourney Weaver, Herve L. Leroux giymiş

Sigourney Weaver’ın yeşil renkli tek omuzlu gece elbisesi, Herve L. Leroux tasarımı. Takıları Fred Leighton..

Heidi Klum ve Seal

Heidi Klum, Roberto Cavalli tuvaletle

Heidi Klum, şifon kuyruklu buz mavisi Roberto Cavalli tuvaletiyle kırmızı halıdayken, şaka yollu merdivenlerden çıkmanın zorluğundan şikayet etti. Aksesuarları ise Lorraine Schwartz mücevherler, Christian Louboutin el çantası ve eşi Seal..

ss

Emily Blunt'ın gece elbisesi Dolce & Gabbana

En İyi Oyuncu adayı Emily Blunt, Dolce & Gabbana’nın toz pembe tül ve şifondan straplez tuvaletini giyiyor. Gümüş el çantası Ferragamo. Takıları Neil Lane ve Lorraine Schwartz. Bu yumuşak elbise, bir meleğin elbisesi gibi. Dalgalı serbest saçlar da, bu kıyafete çok yakışmış.

Diane Kruger

Christian Lacroix elbiseli Diane Kruger

Christian Lacroix Haute Couture’un fuşya-pembe elbisesiyle Diane Kruger herkes arasından sıyrılıyor. Raven Kauffman Couture beyaz el çantası, Chanel Fine Jewelry mücevherler ve Sergio Rossi ayakkabılar, bu özgün gece elbisesinin canlılığını daha da ön plana çıkarıp, daha modernleştirmiş. Kruger’in gece elbisesi epey riskli bir seçim. Elbisenin eteği ise fotoğrafta fazla düz duruyor. Hareket ederken daha dalgalı ve hoş olacağı kesin. Kruger’in aldığı risk buna değmiş mi değmemiş mi karar veremiyorum. Bir taraftan bu elbiseyi başkası giyse bu kadar iyi taşıması zor olurdu. Doğal makyaj da elbiseye yakışmış. Bu çılgın elbise, aksesuarlarla ve Kruger’in tarzı sayesinde hoş duruyor. Ama öte yandan vücudunu gizliyor ve bakanları şeker komasına sokma riski var..

Nicole Kidman

Nicole Kidman, Nina Ricci gece elbisesiyle

Nicole Kidman bembeyaz tenini, uçuk renkli bir Nina Ricci saten gece elbisesiyle tamamlıyor.

ff

Jessica Lange'ın elbisesi Zac Posen imzalı

Jessica Lange, Zac Posen tuvaletiyle.

Julian Moore

Julianne Moore, Balenciaga giymiş

Julianne Moore, Balenciaga’nın omuzdan düşen düz gece elbisesiyle retro bir stil yakalamış. Mücevherleri 1938 yapımı Bulgari. Bulgari’nin ilkbahar kampanyasının yeni yüzü olmanın avantajları olsa gerek. Töre Tom Ford ile gelen Moore’un gri tuvaleti hakkında herkes farklı bir şey söylüyor. Siz ne dersiniz?

ss

Anna Paquin'in gece elbisesi Stella McCartney tasarımı

Anna Paquin’in en iyi aksesuarı ‘True Blood’ oyuncusu nişanlısı Stephen Moyer. Stella McCartney kıyafeti ise fazla metalik. Kollar dekolteyi güzel dengelemiş. Sofistika saç modeli ise stili yumuşatmış. Mücevherleri Stephen Russell. El çantası Alexander McQueen.

Ginnifer

Ginnifer Goodwin'in kıyafeti Vionnet'ten

Ginnifer Goodwin, kısa gece elbisesini tercih edenlerden. Geçen yılın kobalt mavisi trendini sürdüren Goodwin’in İlkbahar 2010 Vionnet elbisesi diğer renkler arasında dikkat çekiyor. Ayakkabıları Brian Atwood. Kısa saç kesimi, Neil Lane marka uzun elmas küpelerini ön plana çıkarmış. Neil Lane bileklik ve Judith Leiber gümüş el çantası, kıyafeti tamamlıyor.

aa

Nina Ricci elbiseyle Carey Mulligan

Carey Mulligan, kontrast sanatını çözmüş. Koyu lacivert organza Nina Ricci straplez elbisesinin gösterişi, antika Fred Leighton mücevherler ve masum genç kız havalı hafif makyajıyla dengelenmiş.

ff

Olivia Wilde, Gucci gece elbisesi içinde

House dizisi yıldızı Olivia Wilde, kurşuni Gucci elbisesinin çok rahat olduğunu söylüyor. Elbiseyi Tiffany & Co. mücevherler, Judith Leiber el çantası ve Jimmy Choo platform ayakkabılar tamamlıyor. Aksesuarlar gerçekten başarılı.

gg

Jasmine Di Milo giyen Kristen Bell

Kristen Bell, Jasmine Di Milo beyaz dizaltı abiye elbisesiyle.. Mücevherleri Van Cleef & Arpels, el çantası Leiber, ayakkabıları Christian Louboutin.

Jennifer Garner

Jennifer Garner'ın elbisesi Atelier Versace'den

Jennifer Garner, Atelier Versace imzalı kuyruklu gece elbisesi ve Bulgari takılarla. Genelde jean pantolon ve çocuklarıyla görüntülenen Garner, ince ve zarif görünüyor. Ünlü oyuncunun elbisesinin parlak çizgileri, vücudunu sarmalıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • merviş diyor ki:

    Jennifer Garner’ın elbisesi muhteşemmiş ya.. rengi ve çizgiler inanılmaz zarif göstermiş. bayılldım:)

  • Ahu diyor ki:

    drew berrymoreun elbisesi benim favorim. rita hayworth gibi olmuş, süper

  • gumus diyor ki:

    Jennifer Garner in gümüş renkli elbisesine bayıldım, modeli çok güzel Garner da cok iyi tasimis dogrusu

  • dilek diyor ki:

    VERSACE bütün klasını konuşturmuş…

Yorumunuz


En Son Yorumlar