Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Gwyneth Paltrow’un Şort Takımı

Gwyneth Paltrow, Armani şort takımıyla

Gwyneth Paltrow, Armani şort takımıyla

Gwyneth Paltrow son yıllarda çok sıkı egzersiz yapıyor ve çok emek verdiği bacaklarını gizlemeyen kıyafetler seçiyor.

Iron Man 2’nin Hollywood galasında şort modasını abiyeleştiren seçimi ise çok konuşuldu. Paltrow, ünlülerin galalardaki fix giyim tercihleri olan gece elbisesi yerine, Giorgio Armani jakarlı şort ceket takımı giymişti. Gianvito Rossi siyah bootie ayakkabıları, Christian Louboutin saten el çantası ve Chopard mücevherler, takımı tamamlıyordu.

Şık görüntüsüyle Paltrow, Armani şortun iddialı bir seçim olmasına karşın, kıyafetin bütününde aşırı iddialı olmayan sade bir stil oluşturmayı başarmış.

Siyah bootie ayakkabıların ucundan görünen siyah ojelerden emin olamasam da, Armani, ünlü yıldızın sade tarzıyla uyum içinde, trendy bir stil yaratmış. İkisi de sezonun en moda parçaları olan mikro mini şortla, vücuda oturan ceketi birleştiren Paltrow’un bu takımla oluşturduğu stil sizce nasıl?

Paltrow'un Chopard pırlanta küpesi, Armani şort takımının sadeliğini çok güzel tamamlıyor..

Paltrow'un Chopard pırlanta küpesi, Armani şort takımının sadeliğini çok güzel tamamlıyor..

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • ayşen gruda diyor ki:

    bu kızın varolması diğer kadınlara haksızlıııııkkkk!!! şort süper durmuş. ben de o siyah ojeleri hiç yakıştıramadım, ayak parmakları çarpık resmen )))))

  • pisi diyor ki:

    mükemmel olmuş, makyaj, takımın rengi, ayakkabılar, hepsi süper. ojelere ben de gıcık oldum, ceketiyle aynı renkte olsaymış daha iyimiş

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar