Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Trillium Organics ile Organik Bakım

Modaport.com için organik ürünlerin özel bir yeri var. Organik hammaddelerden yapılan güzellik, bakım ya da moda ürünleri, sağlıklı olmanın yanı sıra, üretim aşamasında doğaya daha saygılılar.

Doğal hammaddelerden, organik yöntemlerle üretilen, yapay katkı maddeleri içermeyen Trillium Organics doğal cilt bakım ürünleri artık Türkiye’de de satılıyor.

Tirillium Organics
ürünleri, kimyasal içeriği olmayan, saf organik formulasyonlarla doğal hammaddelerden üretiliyor. Bu hammaddeler, “kontrol altında biyolojik üretim” yapılarak yapay gübre ve tarım ilacı kullanılmadan yetiştiriliyor.

Markanın ürünleri, aromaterapik saf esansiyel yağlar, vücut arındırıcısı, vücut yağı, bitkisel sabunlar/duş jeli, yüz bakım ürünleri, nemlendiriciler, yağ karışımları ve tuzlardan oluşuyor.

Organik Aromaterapik Saf Esansiyel Yağ
Sentetik ve toksik yapıda olmayan ayurvedik harmanlardan oluşan nefis kokulara sahip organik esansiyel yağların, aromaterapi için hazırlanan sakinleştirici, ısıtıcı, temizleyici, ferahlatıcı, serinletici ve rahatlatıcı olmak üzere 6 aromaterapi alternatifi bulunuyor.

Body Polish (Vücut Arındırıcısı)
Organik yağlar ve kristal tuzdan oluşan Trillium Organics Body Polish ürünleri peeling, nemlendirme ve koruma faktörleriyle cildi gençleştiriyor, canlandırıyor.

Body Oil (Vücut Yağı)
Ayurvedik aromaterapi
karışımlarıyla cilt fonksiyonlarını dengelemeye ve duyuları sakinleştirmeye yardımcı oluyor. Yeni duştan çıkmış veya buhar banyosu yapmış ciltlerde daha iyi sonuç veriyor.

Botanical Soup (Bitkisel Sabunlar/Duş Jeli)
Nemlendirici ve temizleyici olarak görev yapan bu ürünler jel yapıda sunuluyor. Aloe Vera ve bitkisel bazlı gliserin ve Organik Guar (Guarana ağacı) sakızı içeriyor. Saf esansiyel yağlarla zenginleştirilmiş bitkisel sabun ve duş jeli, gün boyu vücutta güzel kokular bırakıyor.

Face Polish (Yüz Bakımı)
Cildin doğal yapısına ve ritmine uyum göstererek kendi kendini yenilemesini sağlayan ürünler, yağlı ciltler için, günlük kullanım ve anti-aging etkili peeling alternatifleriyle sunuluyor.

Organik Shea Butter
Elde hemen eriyen, saf katı yağ içeriğiyle güçlü bir organik nemlendirici. Dudaklar, tırnaklar ve ayaklar için öneriliyor.

Trillium Organics Oils (Yağ Karışımları)
Yağ
karışımları egzama, akne ve 3. tip sedef sorunlarında ayrıca güneş sonrası nemlendirici olarak başarılı sonuçlar yaratıyor. Anti oksidanlarca zengin bir anti-aging ürünü olan yağlar, özellikle ergenlik dönemi aknelerine iyi geliyor.

Trillium Organics Organik Tuzlar
Tamamen doğal ve saf yapıda olan organik tuzlar, hiçbir katkı maddesi içermiyor. Ürün, nazikçe soyma ve derinlemesine peeling yapma özelliğine sahip.

Trillium Organics ürünleri eczanelerde ve başlıca SPA merkezlerinde satışa sunuluyor.

Organik esansiyel yağlar, ayurvedik aromaterapi ilkelerine göre hazırlanmış..

Organik esansiyel yağlar, ayurvedik aromaterapi ilkelerine göre hazırlanmış..

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar