Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Dr. Hauschka Organik Kozmetikleri Türkiye’de

Dr. Hauschka Türkiye'de

Dr. Hauschka Türkiye'de

Almanya’nın ünlü organik kozmetik ve tedavi ürünleri markası Dr. Hauschka da nihayet Türkiye’ye geldi. Bu sonbaharın H&M‘le birlikle bir başka süper haberi!

Dr. Hauschka, cildi kendi ritmi içinde iyileştirerek, cildin doğal yenilenme gücünü ortaya çıkarmayı hedefleyen çok farklı bir marka. Her şeyden önce, Avusturyalı filozof Rudolf Steiner’in kurduğu ve Goethe’nin doğa felsefesinden esinlenen antroposofi ilkeleriyle üretim yapıyor. Yani arka planında ciddi bir felsefe ve doğa görüşü var.

Antroposofi temelli Waldorf okulları mezunu Jennifer Aniston, Dr. Hauschka‘dan ilk gençlik yıllarından beri vazgeçemediğini her yerde söylüyor. Madonna, Uma Thurman, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Leighton Meester, Martha Stewart da markanın ünlü müdavimlerinden.

Biyodinamik tarım, organik tarımın da ötesinde bir yöntem

Türkiye'de de gül için yapılan biyodinamik tarım, organik tarımın da ötesinde bir yöntem

Dr. Hauschka, doğanın, dolayısıyla cildin zekasına inanan kozmetik ürünlerini savunuyor: Buna göre cildimiz, kendini koruma-yenileme gücüne sahip ve cilt bakım ürünleri bu fonksiyonları desteklemeli. Cildin fonksiyonunu durdurup kendine bağımlı kılan dıştan müdahaleci kozmetikler yerine, cildin sağlığı ve işlevi düzenlenmeli.

Biyodinamik tarımla üretilen ve iyileştirici güçleri bu şekilde artan kaliteli organik bitki içeriği, ürünlerin etkinliğini artırıyor.
Dr.Hauschka‘nın sertifikalı organik kozmetik ürünleri arasında, yağlı ve akneli cilt tipini yine yağla tedavi eden Normalizing Day Oil, badem püresiyle harikalar yaratan Cleansing Cream, 28 günlük tüpler halinde satılan ve cilt ritmini düzenleyen Rhythmic Conditioner, doğal bronzluk yağı gibi ilginç ürünler var. Yüze spreylenen çiçek kokulu tonik ve gül yapraklarının mumundan üretilen Rose Day Cream, markanın yıldız ürünlerinden.

Dr. Hauschka organik bakım yağları

Dr. Hauschka organik bakım yağları

Dr Hauschka‘nın organik temizleyici, sıkılaştırıcı, nemlendirici ürünleri, akneli, hassas ciltleri tedavi edici serumları, maskeleri, anti-aging bakımları, aromaterapik banyo, masaj ürünleri, diş macunundan şampuana tüm vücut için bedensel ve ruhsal bir iyileşme ve güzellik hissi sunuyor.

Dr. Hauschka şu anda tüm GNC mağazalarında satılıyor. Benzer bir marka olan Weleda gibi ülkemizi terketmemesini umuyoruz. Belki ileride eczanelerin dermakozmetik bölümlerinde de satılır. Antroposofik tıp ilkelerine göre üretilen tablet ve merhem şeklindeki doğal ilaçlar ise nedense getirilmemiş. Umarız bu ürünleri ve makyaj koleksiyonunu da Türkiye’de görebiliriz. Dr Hauschka’ya online satış yoluyla internetten ulaşmak da mümkün.

Dr. Hauschka organik yüz bakım ürünleri

Dr. Hauschka organik yüz bakım ürünleri

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • neva diyor ki:

    jennifer kullanıyorsa güzeldir. cildi acayip sağlıklı görünüyo, ama bence kesin botoks da vardır artık 😉

  • deniz diyor ki:

    antroposofistler sağlık konusunda enteresandır. törenle tarım yaparlar. demeter sertifikası, weleda, dr hauschka, döndürülmüş suyla yapılan sonett deterjan, çocuklarına tahta oyuncaklar filan kullanırlar. almanyada yaşarken tanımıştım. dr hauschka çok iyi markadır ama weledadan pahalıdır

  • Ayşegül Aydın diyor ki:

    Organik değil ürünler. İçinde sentetik maddeler var.Üstelik GNC den de sakın iyice incelemeden almayın ya son kullanma tarihine bakmıyorlar ya da bilerek , son kullanma tarihi çok yaklaşmış ürünleri satıyorlar.Açıklamaları da şu ;canım bunlar organik ondan. Bu doğru bir açıklama değil. Bir yanındaki kutunun son kullanma tarihi bir yıldan fazla bir zamana ait çıkabiliyor. Tekrar belirtmekte de yarar var ECOCERT i yok . SENTETİK MADDELER VAR!

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar