Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Juice Beauty Hydrating Mist ile organik bakım ve güzellik


Organik ürünler
ve organik markalar dünyada olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda en önemli trendlerden biri olmaya devam ediyor.

Organik içeriği ile dikkat çeken ve ülkemizde de bulabileceğiniz Juice Beauty de, dünyada organik meyve suyu özlerinden yapılan tamamen organik bazla üretilmiş tek cilt bakım koleksiyonuna sahip olma özelliğini koruyor. Juice Beauty’nin hazırlanışında, su yerine, taze sıkılmış organik meyve suyu ve meyve özleri kullanılıyor.

Juice Beauty’in yeni toniği Juice Beauty Hydrating Mist, antioksidan bakımından zengin beyaz ve kırmızı üzüm suları, rahatlatıcı aloe vera, besleyici kuşburnu, üzüm çekirdeği yağı ve vitaminler içeren formülü  ile cildinizin doğal nem dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Sentetik, parfüm, petrol türevleri ve en önemlisi paraben içermeyen formülü sayesinde her cilt tipine uygun olma özelliği taşıyan Hydrating Mist, cildiniz için rahatlatıcı ve yenileyici bir denge sunuyor.

Juice Beauty ürünleri, sadece güvenli ve sağlıklı değil, aynı zamanda hem kimyasal bazlı kozmetik ürünlerinden daha etkili, hem de dünya çapında sürdürülebilir tarım çalışmalarının desteklenmesine katkıda bulunuyor. Juice Beauty, yetkili eczanelerde satışa sunuluyor.

Juice Beauty Hydrating Mist Fiyatı: 59,00 YTL

Daha detaylı bilgi için;  www.juicebeauty-tr.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar