Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Glominerals ile Doğal Makyaj

Güzellikten daha fazlasını hedefleyen cilt besleyici ve koruyucu makyaj Glominerals, mikronize %100 doğal mineral bazlarından elde ediliyor. Farmasötik sınıf yardımcı maddeler, doğal yüksek pigment içeren mineraller, cilt için faydalı bitkisel özlerden ve antioksidanlarla oldukça gelişmiş doğal bir formül sunuyor. Sonuç, klinik açıdan gelişmiş, mükemmel kapatıcı ve cildi koruyucu özelliğe sahip mineral içerikli makyajdır.

Bu % 100 doğal mineral formül; yeni bir buluş olan “Venuceane-R” (güçlü antioksidan) ve “Mala’kite-R” (cilt için süper savunma) içeriyor. Bu iki antioksidant, havyar özü, C, A, K, E vitaminleri, doğal mineraller, nemlendirici ve önemli antioksidant bitki özleriyle bir araya getirilerek UV ışınları gibi tüm olumsuz çevre koşullarına karşı cildin korunmasına yardımcı oluyor.

Glominerals Liquid Base Satin II SPF 15

Glominerals‘in fondöteni, üç kez öğütülmüş mikronize mineraller ve doğal içeriklerle hazırlanmış. Tüm cilt tiplerine uygun, cilde pürüzsüz bir görünüm veren fondöten, bir doğal makyaj ürününden beklemeyeceğiniz 11 renk seçeneğine sahip.
Fiyatı: 91 YTL

Glominerals Concealer Under Eye SPF 15

Göz altı halkaları, şişlikler ve ince çizgileri kapatmayı hedefleyen göz altı kapatıcı, 4 renk seçeneğine sahip.
Fiyatı: 59 YTL

Glominerals Dust

Glo Dust pudra, 24 Karat altın tozu içeriğiyle makyaja zengin ve ışıltılı bir görünüm katıyor.
% 100 saf Glominerals Yüz ve Vücut ışıltısı Dust; gerçek altın, bronz ve gümüş pudrası ile cilde şeffaf ipek gibi, ışıltılı doğal bir dokunuş bırakıyor. Omuzlara, kollara, dekolteye, bacaklara uygulanabiliyor.

Glominerals sadece yetkili eczanelerde satışa sunulurken, güzellik uzmanları ve doktorlar tarafından tedavi amaçlı tavsiye ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar