Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Sarar’da Miguel Adrover ile Organik Moda

İspanyol tasarımcı Miguel Adrover, Sarar Giyim ile iş birliği yapmak ve Sarar Kadın Giyim Başkanı Gözde Sarar ile görüşmek üzere Sarar İstanbul Rumeli Mağazası’na geldi.

Tasarımcı Miguel Adrover, Alman Hess Nature için %100 organik bir koleksiyon hazırlamıştı. Adrover, Sarar’a da aynı şekilde %100 organik bir koleksiyon hazırlamak istiyormuş.
Miguel Adrover, Sarar Kadın Giyim‘in bir senedir ürettiği organik kıyafetleri de çok beğendiğini söylemiş.

Sarar, çevreye ve doğaya verdiği önemi vurgulamak üzere hiçbir katkı maddesi içermeyen organik ürün grubuna girip ürün gamını genişletiyor. Sarar Kadın Koleksiyonu’nda “Ekolojik Moda”, sadece çevreci bir yaşam tarzını değil, önemli bir moda trendini de yansıtıyor..

Organik tekstil ürünleri, diğerlerinden farklı olarak, yetiştirilme süreçlerinde herhangi bir kimyasal madde ile takviye edilmiyor. Organik tekstil giyim ürünleri, “organik moda” ya da “ekolojik moda” olarak moda dünyasında gittikçe yükselen bir trend. Organik kıyafetler cilde uyum gösterirken, malzemelerin ekolojik tarımla üretilmesi de çevre ve sürdürülebilirlik için önemli.

S
arar Kadın’ın, etek-ceket, pantolon-ceket, gömlek ve daha bir çok organik ürün koleksiyonu İspanyol tasarımcı Miguel Adrover imzası ile yakında mağazalarda olacak. Tüm markalarının organik giyime daha fazla önem vermesi dileğiyle, Sarar‘ı kutluyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar