Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Body Shop Total Enerji: Enerjik Aromaterapi

Kışın ağırlığının üzerimize çöktüğü şu günlerde, düşen enerjimiz için Body Shop‘un yeni aromaterapi serisi Total Energy çözüm olabilir mi? Denemekte fayda var. Ne de olsa Body Shop‘un ürünleri çoğunlukla doğal ve organik malzemelerden yapılıyor ve etik yanıyla kalbimizi de kazanıyor. Aromaterapi ise, vücudumuza yabancı haplar sokmadan, ruh halimizi düzenlemek için alternatif bir yol. Burnumuzun hayatımızdaki yeri düşündüğümüzden de önemli olabilir.

Enerji seviyemizi yükselterek zindeliğimizi arttırmayı vadeden Body Shop Total Energy serisi dört farklı üründen oluşuyor:


Body Shop Total Enerji Esansiyel Yağ

Geleneksel bitkiler içeren muhteşem harmanıyla dinçleştiriyor, canlandırıyor. Yerel ticaret ürünlerinin kombinasyonu uyum duygusunu hissettiriyor.

Body Shop Total Enerji Pulse Point Balsam
Bu nabız balsamını, ekstra zindeliğe ihtiyacınız olduğunda nabız noktalarınıza uygulayarak enerji kazanıyorsunuz. Yerel ticaret ürünleri aloe, shea yağı ve badem yağı ile cildi nemlendirir, yumuşatıyor.

Body Shop Total Enerji Hisleri uyandıran Vücut Jeli
Cildi yumuşatıp dinçleştirirken, duyuları canlandıran vücut jeli. İçerdiği yerel ticaret ürünleri ile zindelik kazandırıyor.


Body Shop Total Enerji Canlandırıcı Vücut Yıkama Jeli
Bu canladırıcı duş jeli arınmayı sağlarken; Yerel Ticaret içerikleri, organik bergamot, guarana, zencefil ve tarçın ile canlandırıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , ,

Yorumlar

  • Ahucan diyor ki:

    aromaterapik ürünlerde, özellikle yağ esanslarında yabancı madde bulunmaması çok önemli. body shopunkiler öyle mi bilmiyorum

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar