Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Ünlülerden en son moda ve trendler

Ünlüler modadaki son trendler için bir vitrin olmayı sürdürüyorlar. Bazıları ilginç, bazıları fazla, bazıları ise mükemmel. Peki ünlülerin öncülük yaptığı trendler, sizin de uygulayacağınız türden mi? Ünlüler ne giyer? En son moda elbise, aksesuar, takı, kıyafet ve tabii ki renkler neler? işte cevapları… Uzun beyaz elbiseler, inci kolyeler, parlak renkli ceketler, deri mini etekler, kısa takım elbiseler, sarı kot pantalonlar, lacivert saten elbiseler, iri çiçekli gece elbiseleri, püsküllü çantalar, fırfırlı elbiseler, metalik elbiseler ve tulumlar

Beyaz Uzun Elbise

Beyaz Uzun Elbise

Saf beyaz, efil efil uzun elbiselerle sıcağı yenebilirsiniz. Eva Longoria, Lauren Conrad ve Jessica Simpson öyle yapmış. Dev güneş gözlüğü ve nötr tonlu bir çanta da eklerseniz, on puanlık bir stil yakalarsınız.

 

metalik elbiseler

metalik elbiseler

Şahane kıvrımlarınızı ve güzelim aksesuarlarınızı en iyi nasıl gösterebilirsiniz? Eva Mendes, Sarah Jessica Parker ve Blake Lively sapsade metalik renkte elbiseleriyle bunu başarmış.

 

sarı kot pantalon

sarı kot pantalon

Kotunuzu bir güneş sarısıyla cıvıl cıvıl yapabilecekken, kim demiş kot mavidir diye? Heidi Montag, Jada Pinkett Smith ve Audrina Patridge şimdiden bu cesur trendi uygulamış.

 

renkli ceketler

renkli ceketler

Rihanna, Kim Kardashian ve Katherine Heigl kısa ve renkli ceketlerini bellerinden bağlayıp, koyu renk kot ve siyah etekleriyle kontrast oluşturmuşlar. 

 

püsküllü çanta

püsküllü çanta

Hollywood, Vahşi Batıyı örnek alıyor gibi. Bu iddialı ve havalı çantalar, Rachel Bilson, şarkıcı Leona Lewis ve Heidi Klum’da çoktan görüldü.

 

kısa takım elbiseler

kısa takım elbiseler

Siyah blazer ceketleri uygun şortlarla birlikte giyip, bayan takım elbiseye yeni bir yorum katanlar: Anne Hathaway, Rihanna ve Natalie Portman.

 

inci kolyeler

inci kolyeler

Ashlee Simpson, Sarah Jessica Parker ve Gwyneth Paltrow’a göre, keskin tasarımlı küçük siyah elbiselere klasik bir zarafet katmak için inciler birebir.

 

fırfırlı elbise

fırfırlı elbise

Kalabalığın arasından sıyrılmak mı istiyorsunuz? Michelle Monaghan, Eva Longoria Parker ve model Chanel Iman gibi fırıl fırıl, kıvır kıvır fırfırlar giymeyi deneyin.

 

Deri mini etek

Deri mini etek

Selita Ebanks, Ashley Olsen ve Nicky Hilton 80’lerin bu demirbaşını geri getirmiş. Gerçek deri giyebilir veya bir vegan olan Hilton gibi lateksi seçebilirsiniz.

 

Çiçekli elbise

Çiçekli elbise

Paz Vega, Fergie ve Carrie Underwood iri çiçek motifli elbiseleriyle sizce de oldukça iddialı görünmüyorlar mı?

 

Bayan Tulum

Bayan Tulum

 Malin Ackerman, Gwyneth Paltrow ve Rihanna, keskin hatlı tek parça tulumlarıyla fark yaratmış.

 

saten elbise

saten elbise

Diane Kruger, Audrina Patridge ve Demi Moore, kıskanılası vücutlarını parlak bir geceyi andıran lacivert mini elbiselerle taçlandırmış.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • izmirli diyor ki:

    moda ve trendleri her kadın yakından takip etmeli bence. devir artık kendine bakan kadınların devri :))

  • dilektas diyor ki:

    içlerinde gerçek stil ikonu açık ara Sarah Jessica Parker bence. kadın hangi elbiseyi, hangi çantayı, hangi ayakkabıyı nerede ne zaman giyeceğini çok iyi biliyor. Üstüne üstlük bunda birde cesur davranıyor

  • ruya diyor ki:

    modaya uyan bırıyım fakat kendıme yakışanı tercıh ederım hem modayı takıp edıyorum hemde kendıme yakıştırmasını bılıyorum cınkı vıcudumu tanıyorum bence sızde bole yapın

  • bebis diyor ki:

    cok guzel kiyafetler lutfen artik bol paca modaya girsin en son moda bol paca olsun,modaya cok uygunum yanliz bacaklar fazla sexy gozukmedigi icin mini kiyafetleri beyenmedim afedersiniz

  • melek diyor ki:

    bence fırfırlı uzun bordo elbise dışında hepsi cok kötü.beyaz elbiseler hariç:).ama kısa takım elbiseler berbat.kimse kusura bakmasın

  • star diyor ki:

    moda dönüşüm sanatı demek niye düşünüyorum. kıyafetler herzaman moda 90 lat dan bu yana değişen tek şey manken sülyetlerinin çarpıcı duruşları niye düşünüyorum yenilikler birbirini takip ederken yenilikler aynı kalıyor!!!

  • maria diyor ki:

    ben moda’ya uyan biriyim. bence çok güzel ünlüler uygun giyiniyorlar : bence çok şık

  • dmt diyor ki:

    bence star çok saçma bi düşüncedesin ayrıca bu kıyafetler güzel olmasa moda da olmaz 90 larınkiyle bu moda çok farklı saçma yorumlar yazmayın yha

  • aLişya diyor ki:

    Eva Longoria aşkımsın bayıLıyorum yaa beyonceden sonra en güzel kadın bence onun gibi olmayı çok isterdim ayrıca ne giysede yakışıyo .)

  • pseudo diyor ki:

    ‘dmt’ bence sen konuşmalarına dikkat et adı üstünde yorumm dimi bunlaR hırs yapmana gerek yok star da kndne gore yorumlamıs modayı

  • zehra diyor ki:

    harika üstler var tebrik ederiz

  • kbraa diyor ki:

    bence çiçekli elbiseler cqq ktü mini saten elbseleri cq beğendm ama ünlülerin ü
    zerine yakışmamıss=)=)

  • damla diyor ki:

    bende kbraa qbi çicekli rlbiseleri beqenmedim. ama diğer mini eteklere bayıLdmm . . .)

  • Meloş. diyor ki:

    Bence bu kıyafetler modayı yansıtmıyor.herkes kndine yakısanı gysn.benım modamda leopar desenidır cook sviym ya

  • devriş diyor ki:

    moda demek kadın demek kadın demek moda demek

  • gerek yok diyor ki:

    hiç güzel değil modaya uymuyorlarr

  • cansel diyor ki:

    bence cok güzel

  • cansel diyor ki:

    vay vay cooooook güzel

  • aslı merve diyor ki:

    moda herkezin gözünde belli bir renk belli bir elbise fln olmuş aslında moda denilen şey tarzdır insanın her renkle her kıyzfetle ve kendi tarzıyla güzel olmasıdır.moda renk moda elbise moda ceket fln gibi şeyler takıntı ve özentilikten ibaret

  • esmer güzeli hande diyor ki:

    tam benim tarzım süperrrrrrrr

  • Maya diyor ki:

    Bence bunlarin hepsi iyi, AMA beyaz uzun elbise Ve gullu elbise daha guzel, hakika. Bu sayfayi achana cok Tesekkur ederim sebep giyinmek bize dahada Kolay oluyor.

  • bejda diyor ki:

    modajaji onlar jaratijolar
    ve vuxutlari harika

Yorumunuz


En Son Yorumlar