Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Ünlülerin takıntılı olduğu giysi ve aksesuarlar

Hollywood dünyasının ünlülerinin bazı favori giysi ve aksesuarları var ki, onları tekrar tekrar giyip kullanmaktan hiç bıkmıyorlar. Moda ve trendleri ne kadar yakından takip etseler de Halle Berry için Gerard Darel çanta, Drew Barrymore için Jack Rabbit çanta, Natalie Portman için Tiffany Co. küpe, Angelina Jolie için ise Andy Hindmarch çantaları vazgeçilmez…

Gerard Darel Çanta
Yeni anne Halle Berry, tığ işi Gerard Darel çantasından vazgeçemiyor. Angelina Jolie ve Eva Longoria’da da bu çantadan var.

Jack Rabbit Kızıl Kahve Çanta
Drew Barrymore, tıpkı erkek arkadaşı gibi, Jack Rabbit “Moon River” çantasını da yanından ayırmıyor. İster gece ister gündüz.

Tiffany&Co Elmas Küpe
Elmaslar kadınların en iyi dostu değil mi? Tiffany’nin Legacy Diamond üçlü damla küpeleri de Natalie Portman’a tüm Cannes Festivali boyunca eşlik etti. Küpeler 83.500$ değerinde.

Minnetonka Moccasin Siyah Çizme
Hills dizisi yıldızı Lauren Conrad, sıcağa rağmen ayaklarını Minnetonka Moccasin botlarla pişirmekten vazgeçmiyor. Nicole Richie de bunlara bayılıyor.

Prada Fairy Çiçekli Çanta
Genç yıldız Hilary Duff, Prada’nın olmazsa olmazlarından Fairy çantasıyla boy gösteriyor. Bu sezon en uzun bekleme listelerinden biri bu çantanın…

Anya Hindmarch Çanta
Bu bir bebek bezi çantası değil! Hamile Angelina Jolie, pek sevdiği parlak detaylı Anya Hindmarch “Cooper” çantasıyla her yerde görüntüleniyor.

Chloe Gri Hırka
İster Amerika ister Londra’da olsun, Kate Bosworth bu upuzun Chloé hırkanın rahatından vazgeçemiyor.

Claudia Lobao Halka Küpe
Desperate Housewives dizisinin yıldızı aynı doğumgününde üç giysi değiştirse de, Claudia Lobao halka küpeleri sık sık kulağında.

Van Cleef Arpels Yüzük
Mariah Carey 18 karatlık beyaz altın-elmas Van Cleef & Arpels kelebeğini her yerde takıyor. 31.200 dolarlık fiyata rağmen Mariah Carey’nin bu seriden bir koleksiyonu var

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar