Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Tayt Modası Naked’da

2009 sonbaharı ve 2010 kışı, taytların mevsimi olacak gibi görünüyor. Tayt trendi, ünlü yıldızlardan aldığı ivmeyle birlikte yükselmeyi bu yıl da sürdürüyor. Naked Mağazaları ise, sezonun konuşulan tasarım tayt markalarından 6126 by Lindsay Lohan, Kova&T ve Members Only’i Türkiye’ye getirerek güzel bir işe imza atmış.

2009/2010 Sonbahar Kış
sezonunun başlıca parçalarından taytlar, bu sezon çok hareketli tasarımlara sahip. Naked‘ın getirdiği tayt markaları, sık sık Mischa Barton, Rachel Bilson, Ashlee Simpson, Mary-Kate ve Ashley Olsen gibi ünlüler üzerinde görülüyor.

Lindsay Lohan
, Kova&T ve Members Only taytları hem gömleklerle, blazer ceketlerle, elbiselerle kombine edip şıklaştırabilir, hem de t-shirt, kazak ve spor ayakkabılarla sporlaştırabilirsiniz. Tayt modası, yaratıcılığımıza özgürlük vaadediyor!

Kova & T parlak deri tayt

Members Only parlak deri tayt

Members Only, 80’lerin çılgın tayt modasını farklı stillerde yorumlayarak günümüze getirmiş. Vintage tayt modellerinde parlak gri, lacivert, kırmızı ve sarı gibi çarpıcı renkler kullanan Members Only, ünlü şarkıcıların konserlerinde giydiği bir marka. Members Only’nin tasarımcısı Kelli Delaney tayt modasının uzun bir süre geçmeyeceğini düşünüyor..

Kova&T ayaktan bağlı tayt modeli

Kova&T ayaktan bağlı tayt modeli

Kova & T fermuarlı siyah lateks tayt

Kova & T fermuarlı siyah lateks tayt

Naked‘ın getirdiği bir diğer marka olan Kova&T’nin Sonbahar Kış koleksiyonunda, deri ve parlak tayt modelleri çoğunlukta. Kova&T tasarımcısı Dashka Zhukova, siyah deri taytların, popo kısmına, arka ve yan paçalarına fermuar detayları ekleyerek yeni bir trend yaratmış.

Dizlikli siyah tayt, spor bir havaya sahip

6126 by Lindsay Lohan dizlikli siyah tayt, spor bir havaya sahip

Kahverengi kışlık tayt, fermuarla süslü.

Kahverengi kışlık tayt, fermuarla süslü.

Siyah tayt, çok "havalı"

Siyah tayt, çok "havalı"

Dantelli tayt

Dantelli tayt

Lindsay Lohan, yeni markası 6126‘nın adını Marilyn Monroe’nun doğumgünü olan 06.01.1926 tarihinden almış. Marilyn Monroe’yu en önemli stil ikonu olarak gören Lindsay Lohan‘ın koleksiyonu, taytı en ciddi davetlerde bile farklı kıyafetlerle kombine edilebilecek bir parça haline getirmeyi hedeflemiş.
Gece elbiseleriyle de kullanılan taytların en iyi yanı her modelde ayakkabıyla tamamlanabilmeleri. 80’ler modasından bilek botları ile, ince ve yüksek topuklu ayakkabılar ve çizmelerle giyilebiliyorlar. 6126 by Lindsay Lohan, fermuar, dantel, özel baskılar ve farklı kumaşlarla hem spor görünümlü hem de şık tayt modellerine sahip bir sonbahar koleksiyonu sunuyor.

Lindsay Lohan'dan bir tayt stili

Lindsay Lohan'dan bir tayt stili

6126 by Lindsay Lohan taytlar Naked'da satılıyor

6126 by Lindsay Lohan taytlar Naked'da satılıyor

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar