Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Desa 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu ile moda yolculuğunda

Desa 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu'nda birbirinden şık elbise, etek, deri çanta, bluz ve gömlek modelleri yer alıyor

Desa 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu'nda birbirinden şık elbise, etek, deri çanta, bluz ve gömlek modelleri yer alıyor

Deri markası olarak bir çok kişinin tercih ettiği Desa, 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu ile birlikte hazır giyimde de iddialı bir marka olma yolunda emin adımlar atıyor.
Desa‘nın hazır giyim koleksiyonunda neredeyse yok yok! Desa deri çantalaripek ve saten elbiseler, deri ayakkabılar, etekler, deri kemerler, kaşmir trikolar, angora kazaklar, deri ceketler, montlar, trençkotlar, deri aksesuarlar, kaşmir mantolar, babetler, ayakkabılar, ceketler, pantolonlar, bayan takım elbiseler ve daha sayamadığımız bir çok ürün…

Stil sahibi, modayı ve trendleri takip etmeyi seven şehir insanına yönelik hazırlanan Desa 2008-2009 Sonbahar Kış koleksiyonunda, 5 farklı konsepte sahip koleksiyon moda severlerin beğenisine sunuluyor.
Desa Sonbahar Kış hazır giyim koleksiyonunundaki tasarımlara imza atan ünlü tasarımcı Fred Tutino, 5 farklı konseptten oluşan 2008–2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile şehir hayatının nabzını tutmaya çalışırken, sosyal yaşamın da ortasında yer almayı hedeflemiş.

Desa 2008 Sonbahar 2009 Kış Hazır Giyim Koleksiyonu'nda iddialı kıyafetlere yer veriyor.

Desa 2008 Sonbahar 2009 Kış Hazır Giyim Koleksiyonu'nda iddialı kıyafetlere yer veriyor.

Birbirinden farklı modellerin yer aldığı bu koleksiyonda siyahlar, zengin çikolatalar, konforlu ve rahat paltolara dönüşürken, Hitchcock’un “Kuşlar” filmindeki Tippy Hedren ve “Vertigo”daki Kim Novak gibi gizemli ve bir o kadar da seksi kadınlar yeniden aramıza dönüyor. Deri odaklı bir marka olmaktan çıkıp, geniş bir deri koleksiyonu ile birlikte  komple bir hazır giyim markasına dönüşmeyi hedefleyen Desa, sonbahar ve kış sezonuna zengin renk alternatiflerine sahip, rahat kumaşlar ile hazırlanmış koleksiyonlarla giriyor.

Koleksiyonun ilham kaynağı olan 1950’lerin farklı çeşitlemeleri; burjuvazi, hanımefendi şıklığı, kışkırtıcılığı ile Alfred Hitchcock’un kadın kahramanları koleksiyonda farklılık yaratıyor. Koleksiyonda, bayan takım elbiseler ile birlikte, Victorian tarzının etkilerini görebileceğiniz modeller dikkat çekiyor.

Desa 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu, rahat ve gösterişli yumuşak flanellerden dokulu kumaşlara, günlük takımlardan esnek yünlü pantolon, elbise ve eteklere, kaşmir mantolara, ekstra kaliteli merinos yünlü kumaşlardan rahat angora kazak ve kaşmir trikolara kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Paltolar için kullanılan deri ve süetler; trençkotlar üzerinde görülen timsah baskılar; yılın modasının ve Desa kış koleksiyonunun yalnızca bir kısmını oluşturuyor.

Desa’nın vazgeçilmezi ‘deri’, koleksiyonda gerek tek başına, gerek kumaşlarla gerçekleştirilen kombinasyonlarda kendini gösteriyor. Metalik rengi deri ceketler, kış için olmazsa olmazlardan, ama tercihinizi bronz renklerden ve kabarık olanlardan yana da kullanabilirsiniz.

5 Farklı Konsept ile Desa 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu

Architecture – Kesimi ve biçimiyle yeniden dizayn edilen takım elbiseler; siyah, saklanmış kırmızılar ve gözle görülebilir beyazlarla tamamlanıyor. Koleksiyon, yumuşak angora trikoları, kazakları, dantelli ve metal renklerde kabarık ceketleriyle çok çarpıcı…

Bonnie and Clyde –  Çekici ve iddialı bir koleksiyon…  Desa, 70’lerin özlenen atmosferinden esinlenilerek hazırladığı koleksiyonuyla karşınızda! Bayan takım elbiseler, pilili deri ceketler, rahat ve şık flanel dikiş ustalığı, ekstra kaliteli merinos kumaşının harikaları, menekşe renginin tüm zarafeti, üzerinizde sizden önce konuşuyor olacak.

The Dollhouse – 1970’lerdeki hanımefendi şıklığı bu koleksiyonla geri geliyor! Birbirinden şık ve yumuşacık kürkler, buz mavisiyle feminen bir siluet çiziyor.

Bourgeoisies – 1950’lerin burjuvazisini çizgisine katan Desa, bu koleksiyonuyla özgür giyinmeyi sevenlere hitap ediyor. Zengin çikolata renkleri, derin kırmızılarla doldurularak, tüvit tayyörlere, timsah baskılı trençkot ve eteklere kadar geniş seçenekler sunuyor.

At the manor –  Karakışların gece yarısı mavilerinde düşleri anlatan bu koleksiyon, geçmişin nostaljik kokusunu üzerinde taşıyor; giyenlere büyük toprak krallıkları arasında seyahat ediyor hissi verebilir. Romantik çizgiler içinde; yosun yeşilleri, mangal kömürü, gösterişli menekşe renklerini bulabilir, pliseli alternatifler arasında ipek ve saten elbise modelleri ile tüm dişiliğinizi yansıtabilirsiniz.

Desa ayakkabı, bot ve çantalar!

Desa'dan timsah desenli mavi tonlara sahip deri çanta

Desa'dan timsah desenli mavi tonlara sahip deri çanta

2008 – 2009 sonbaharıyla daha da büyüyen çanta koleksiyonunda, bu yıl yine büyük çantalar göze çarpıyor! Yeni koleksiyonda, metalik renkler, büzgülü degrade deriler ve timsah baskılı çanta modelleri ön planda.

Geçen yıl görmeye başladığımız Oxford tarzı botlar ve bilekte biten botlar, bu sezon altın çağını yaşıyor.

Desa parlak siyah topuklu ayakkabı

Desa parlak siyah topuklu ayakkabı

Kadınların vazgeçilmezi yüksek topuklu ayakkabı ve stilletto modeller ise farklı renk seçenekleri ve loafer modelleri ile zenginleştirilmiş detayları ile dikkat çekici. Sezonun en gözde ve yeni renkleri olan mink ve morun dışında, siyah her zamanki gibi vazgeçilmezliğini koruyor. Koleksiyon, bu renklerin yanı sıra yeşil, gri ve bordo renkleriyle sürpriz yapıyor. Geçen yıldan miras kalan rugan ayakkabılar ise hala bir numara… Rahatlığı ve şıklığı buluşturan babetler de sezonun tercih edilenleri arasında.

Desa Kahverengi Deri Çizme Modeli

Desa Kahverengi Deri Çizme Modeli

Aynı zamanda bu yılın moda olan dökümlü ve büzgülü modeller ile çizmeler, pilise detaylı çantalarla mükemmel bir uyum sergiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • meltemisik diyor ki:

    mankenlerin üzerindeki modeller hiç de fena değil. ama desa sadece der markası değil miydi? ne zamandır bu tarz koleksiyonları var bilen var mı?

  • findik diyor ki:

    çok süper olmamakla birlikte fena değiller. fiyatlar ne durumda? bu ara en önemli konu bu olsa gerek :))

  • kçk diyor ki:

    bnce harika modeller çok gsl olmuş hpsi

  • meltemsh diyor ki:

    gecen kis desadan bi ankle tarzi bi cizme aldim….
    harika bi model ve tarz!
    cok nadir de olsa guzel seyler bulunabilecek bi marka….

  • cadıkız diyor ki:

    bence cok kötüler sadece marka işi götürüyoo

  • derya diyor ki:

    her şey çok güzel ama neden 20 yaş gurubu çalışmıyorsunuz… 🙂

  • savaş diyor ki:

    hepsi güzel de göze hitap edecek daha fazla galeri oluşturmanız gerek çünkü secimler artık net yapılıyor

  • mia diyor ki:

    cok güzel böyle devam etmeliler!!

  • şengül diyor ki:

    Bence o siyah müthiş görünüyo

Yorumunuz


En Son Yorumlar