Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Michelle Obama Giyim Tarzı: Kazanmak İçin Giyinmek…

Michelle Obama, özgün giyim tarzıyla artık bir stil ikonu. Cesaret, zerafet ve özgüven, onun giyim şifreleri. Obama, aynı kıyafetleri tekrar tekrar giymekten kaçınmıyor, gövdesinin kalın alt kısmına karşılık, fit kollarını ön plana çıkaran elbiseler seçiyor, desenlerden, renklerden kaçmıyor. Dün gece  Barack Obama’nın tekrar başkan seçilmesiyle sonuçlanan 2012 kampanyası boyunca Michelle Obama’nın giyim tarzını mercek altına alıyoruz…

Michelle Obama, Ulusal Demokrasi Kongresinde

Michelle Obama, Ulusal Demokratik Kongre gecesinde giydiği pembe-dore tual Tracy Reese elbise ve pembe J. Crew ayakkabılarla  gecenin kraliçeliğini ilan etti. Hem konuşması, hem de stiliyle…

Michelle Obama’nın Moschino elbisesi

Michelle Obama, Miami’deki seçmenlere seslenirken, mor orkide desenli, gömlek modeli Moschino elbiseyi giydi. Bayan Obama, 2008 kampanyasında da bu canlı elbiseyi giymişti. Ama bu kez alçak topuklu yeşil ayakkabılarıyla bu elbiseye özgün bir stil katarak onu tazelemeyi bildi.

Elbiseyle canlı takılar, broşlar takmaması da Obama’nı stil konusundaki becerisini gösteriyor. Sadece klasik elmas küpeler ve elbise

First lady, soğuk bir kış gecesinde

Iowa’da soğuk bir kış gecesinde Michelle Obama, siyah düz bir pantolonuun üzerine geometrik desenli mor atkısını farklı bir şekilde bağlayarak ve mor bir çiçek broş takarak, giyim tarzının renkliliğini ciddiyetle birleştirmeyi bilmiş.

Michelle Obama, yeşil elbisesiyle

Michelle Obama, kare yakalı yeşil elbisesini, uzun boncuk kolyeyle tamamlayarak elbiseye farklı bir hava katmış. Bordo ayakkabılarsa müthiş.

Mavi çiçek desenli elbise giyen Michelle Obama

Florida Broward College’da bir konuşma yapan Michelle Obama, Jones New York markalı çiçek desenli elbisesiyle yine harika görünüyor.  Elbisesini yine kısa, ince topuklu bir elbiseyle tamamlayan Michelle, yakasına minik bir broş da takarak kıyafetini tamamlıyor.

Çok konuşulan dantel elbisesiyle…

Michelle Obama giyim tarzının doruk noktalarınan biri… Bu gri ve siyah dantelli Thom Browne elbiseyi kampanya süresince birden çok kez giydi. Seçim kampanyasının son tartışma gecesinde, elbiseyi siyah deri kemer ve  kristal fiyonk broşla çeşnilendirdi.

Michelle Obama’dan soyut desenli elbise tarzı

Demokratik Kongre öncesinde, Michelle, yeşil-lila tonlarında, soyut desenli Diane von Furstenberg elbisesi ve beyaz burunlu Giuseppe Zanotti ayakkabılarıyla çok cool.

Michelle Obama’dan renkli kıyafetler

Sol: Michelle Obama, Miami’de giydiği bu yeşil-mavi Chriz Benz elbiseyle çok etkileyici ve iddialı.

Sağda: Cesurca desenli bu Duro Olowu elbiseyi, Washington üniversitesinde giyiyor. Kıyafetini sade taba deri ayakkabılarla tamamlamış.

Lacivert, fit kıyafetiyle

Kemerle tamamladığı bu mavi etek bluz takımı, çok boyutlu ve fit kesimiyle Michelle Obama’ya çok yakışmış.

Michelle Obama’dan bir giyim tarzı dersi

Bu kadar zarif ve dikkat çekici bir ceketle ve müthiş vücut duruşuyla kalın bacaklar kimin umurunda ki. Michelle Obama’nın bu tarzı, kalın bacaklarını örtmeye çalışmakla uğraşan kadınlar için bir giyim tarzı dersi niteliğinde. Koyu orman yeşili ceket ve Miriam Haskell kolye, bu kıyafete hayat vermiş.

Mavi elbisesiyle Michelle Obama

Başkan Obama, Mayıs ayında adaylığını açıklarken, Michelle de bu üst kısmı oturan mavi elbisesiyle yanındaydı. Yakasına taktığı Erikson Beamon broş, diz hizasındaki elbiseye vintage bir görünüm katıyor.

 

Michelle Obama’nın seçim gecesi 2012 elbisesi

Michelle Obama stili haberimizde verdiğimiz Michael Kors seçim gecesi zaferi kıyafeti…

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • michelle genclik diyor ki:

    Secimi hakkimizla kazandik diyorum:) Bir dahaki secime ahtettim, t-shirt bastirtacagim, Michelle rocks, diye! Beni uzen bunca senedir benim Michelle Obama’nin yaptigini yapmamis olmam! Ayol benim de bacaklarim kalin, ustum (nispeten) fit, ama ille de pantolon, ille de pantolon diyorum. neden??? Bak Bayan Obama’ya, hem de cok azla cok shik olmayi basariyor… bros mesela… hic dusunmemisimdir, simdi cazip geliyor (yasla alakasi olabilir tabii… insana 20’lerindeyken bros biraz “buyuk” isi geliyor… dogru bildiniz, 30’larimdayim, ama cok acayip fit bir 30’larinda, gorseniz hayatta 30 bile demezsiniz:)) hadi len ordan diyorum kendime:)))). ne diyorduk? ha broslar… evet; tabii bir de kolyeler. cok guzel ya…. bir de su kiyafetlerini tekrar giymekten cekinmeme, farkli sekillerde sunma huyu cok hosuma gidiyor. (ayakkabilarina ayrica hastayim, onu da itiraf edeyim. yoksa onceden itiraf etmis miydim?) bu bir durustur bence. yani hem bir giydigini bir daha giymemek, hem de Afrika’daki zavalli cocuklarla populer olmak icin resim cektirmek bana cok ikiyuzlu geliyor… bu kadin oyle degil…. tarzsa tarz, insanliksa insanlik… (bilgisayarimi dusurmustum, “s” – kuyruklu – tusu dusmustu, yapistirmistim, simdi “i”ye basarken elime yapisti, yerinden cikti, iyi mi… evet, bildiniz, Q klavye kullaniyorum!:)) neyse, yani uzun lafin kisasi, michelle rocks! site editorune ikonumu gundeme yeniden tasidigi icin candan tesekkurler:) (isterseniz size de t-shirt bastirtirim bir dahaki sefere, ha?)

Yorumunuz


En Son Yorumlar