Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Ünlülerin Gece Elbisesi Seçimleri: Altın Küre’de Kırmızı Halı

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Dün gece yapılan 2011 Altın Küre Ödülleri’nde bakalım ünlüler hangi gece elbisesi modellerini tercih etmiş..
Angelina Jolie nihayet siyahtan vazgeçmiş. Kristallerle süslü, zümrüt yeşili, sırtı açık Atelier Versace elbiseyle gözlerimizi kamaştırıyor. Angelina bu uzun kollu stili hep kullanıyor, ne de olsa o kırmızı halının kötü kraliçesi.. Ama bu elbise vintage stili ve rengiyle farklılaşıyor. Jolie’nin bu müthiş görüntüyle ışıldamak için mücevherlere ihtiyacı yok.

Natalie Portman

Natalie Portman

Natalie Portman’ın hamile göbeği sonunda göründü. Pembe Viktor & Rolf Couture straplez gece elbisesi, robadan bir katla aşağı iniyor. Yakada ise elle işlenmiş Swarovski kristalinden kırmızı bir gül var. Ünlü oyuncu, güle uyan Dior portföy çanta ve Tiffany mücevherlerle kıyafetini tamamlamış. Her zamanki gibi zarif, ama o kadar detaylı bir yakanın üstüne kolye takmasaydı daha iyiydi bence.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson, abiye elbiseleriyle ünlü Elie Saab’ın romantik, 40’lı yılları hatırlatan bir tuvaletini giymiş. Çiçek aplikli, tüllü, açık şeftali rengi elbisenin belindeki kurdeleyi kullanmamış. Elbisenin romantik havası, taşlı tokayı ön plana çıkaran kabarık saçla mükemmelleşmiş. Oyuncunun her zamanki çekici tarzına kıyasla olgun bir stil.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Yeşil renk, Altın Küre gecesinin şaşırtıcı trendlerinden biriydi. Catherine Zeta-Jones, Monique Lhuiller Pre-Fall 2011 yeşil tuvaletiyle muhteşem görünüyor. Televizyonda hareket halindeyken, fotoğraftakinden çok daha iyi görünüyor bu arada.

Heidi Klum

Heidi Klum

Ünlü süpermodel Heidi Klum, Marc Jacobs İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonundan bu light elbisenin eteklerini uzatarak kırmızı halıya uyarlamış. Klum’a çok yakışan, kumsal esintisi taşıyan elbise bence kırmızı halı için doğru bir seçim olmamış.

Eva Longoria

Eva Longoria

Eşinden boşanma aşamasında olan Eva Longoria, ciddi bir Zac Posen elbise giymiş. Eteği yere dökülen, sırtı açık siyah elbise, kıvrımlarını doğru yerlerde sarıyor..

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway bu işi her zaman doğru yapıyor. Payetlerle süslü Armani Privé Sonbahar 2010 tuvaletiyle şahane görünüyor. Tamam, kabarık omuzlar biraz Katherine Chancellor’ı hatırlatıyor, ama o doğal saçlarla Anne’in stili yine de son derece güncel görünüyor.

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter, gotik çılgın kıyafetlerine boyut atlattı ve kırmızı halıda farklı ayakkabılarla yürüdü. Vivienne Westwood elbise, Carter için tasarlanmış gibi.

Leighton Meester

Leighton Meester

Çoğu yıldız kabarık ya da yaldızlara giderken, Gossip Girl’den Leighton Meester bu ince elbiseyle fark yaratmış. Burberry Prorsum Sonbahar 2011 elbise ten rengi deseniyle çok şık. Louis Vuitton çantayla kıyafete ışıltı sağlayan Jimmy Choo ‘Zafira’ platform ayakkabılar ve Cathy Waterman mücevherler de çok
yakışmış.

Sandra Bullock

Sandra Bullock

Sandra Bullock, Jenny Packham’ın İlkbahar 2011 koleksiyonundan kristal işli, uçuk pembe bir gece elbisesi giymiş. Ama yeni dev kahküllerinden elbisesini göremiyoruz.

Tilda Swinton

Tilda Swinton

Tilda Swinton her zaman özgün tarzıyla kırmızı halıya bambaşka bir dünyanın havasını getiriyor. Androjen görünümüyle ünlü Swinton, Jil Sander’ın İlkbahar 2011 koleksiyonundan bu şampanya rengi etekle, beyaz gömleği birleştirmiş. Bu stili ondan başka kimse taşıyamazdı.

Claire Danes

Claire Danes

Claire Danes, Temple Grandin’le En İyi Oyuncu ödülünü aldı. Calvin Klein Collection’dan neon ipek elbisesi hem sade hem de rengiyle dikkat çekici. Altın rengi çantası da Calvin Klein.

Mİlla Jovovich

Mİlla Jovovich

Gecenin sunucularından Milla Jovovich, Armani Privé tuvaletiyle kırımız halıda..

Olivia Wilde

Olivia Wilde

“House” oyuncusu Olivia Wilde, Marchesa’dan straplez tuvaletle çok gösterişli. Kahverengi tuvaletin kabarık etekleri payetlerle işlenmiş.

Megan Fox

Megan Fox

Yeni evli Megan Fox, ona özel tasarlanan Armani Privé elbiseyle her zamankinden sade ve mütevazi görünüyor. Yüksek yırtmaç, şifon kuyruk ve Brian Atwood ayakkabılar kıyafeti tamamlıyor.

Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry, eski sezonlara yönelmiş ve Nina Ricci Sonbahar 2009’dan büstiyerli, transparan etekli elbiseyi seçmiş. Vücudu için uygun, ama Altın Küre için çok uygun değil sanki.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman’ın asimetrik yakalı Prada elbisesinin broş ve fiyonlu kemer dışında ilgi çekici hiçbir şeyi yok. Her zamanki gibi zarif, ama biraz sıkıcı..

Julian Moore

Julian Moore

Julianne Moore, Alber Elbaz’ın hazırladığı bu Lanvin gece elbisesiyle şok edici bir pembeye bürünmüş. Altın rengi aksesuarlarla tamamlanana bu dramatik elbise, bu korkunç kırışıklıklar olmasaydı, Moore’a çok yakışabilirdi. Bej rengi Lanvin ayakkabılar ise harika. Ütüye benzediğini hep söylediğim o kaba platform tabanlara, aynı işleve sahip ama çok daha zarif bir alternatif..

Amy Adams

Amy Adams

Amy Adams, Kuyruklu, lacivert bir Marchesa tuvalet giymiş.

Emma Stone

Emma Stone

Emma Stone da Hollywood trenine atlayarak saçlarını sarıya boyamış ve bir yıldır giyen herkesin starmetresini yükselten sırtı açık minimalist bir Calvin Klein elbise giymiş.

Mandy Moore

Mandy Moore

Mavi tülden Monique Lhuillier balo elbisesiyle geceye katılan Mandy Moore, hazine değerinde Chopard takılarla..

January Jones

January Jones

Bu kadar derin dekolteli bir elbiseyi giymek çok riskli: ya yıldız gibi parlarsınız, ya da bayağı görünürsünüz. Mad Men güzeli January Jones, Versace elbiseyi dengelemek için klasik Hollywood stili bir saç kullanmış. Ama küçük göğüsler için daha uygun olan elbisenin, göğüsleri ortada birleştirmesi dengeyi biraz bozmuş.

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Christina Aguilera, Zuhair Murad tasarımı dantelli straplez elbisesiyle..

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Diva tarzına alıştığımız Jennifer Lopez, Zuhair Murad’ın İlkbahar 2011 koleksiyonundan beyaz abiye elbisesiyle biraz fazla gösterişsiz. Kristal işli tül pelerini, elbiseyi farklılaştırıyor. Burnu açık ayakkabıları Christian Louboutin’den. Göz makyajı ise biraz fazla beyaz gibi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar