Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Michelle Obama, Jason Wu Elbiseyle Vogue Kapağında


Michelle Obama, moda dünyasında yine sarsıntılar yarattı. First Lady Obama, Vogue dergisinin Mart sayısının kapak kızı olarak dünya basınının gündemine yerleşti.

Obamaların Beyaz Saray‘a yerleşmesinden üç gün önce yapılan çekimlerde, Washington’da kaldıkları Hay-Adams otelinde Bayan Obama‘yı ünlü moda fotoğrafçısı Annie Leibovitz fotoğrafladı. Michelle Obama‘nın fotoğraflarda giydiği kıyafetler ise kendi gardrobundan..

Michelle Obama‘nın ünlü moda dergisi Vogue’un kapağında giydiği pembe ipek krep pileli elbise, Jason Wu‘nun tasarımı. Bayan Obama‘nın başkanlık balosunda giydiği çok konuşulan tuvaletin tasarımcısı da henüz 26 yaşındaki Jason Wu‘ydu.

First Lady Obama, “Elbiseleri seviyorum,” diye itiraf ediyor. “Herşeyden önce, sevdiğim kıyafeti giyiyorum. Kadınlar buna odaklanmalı: onları mutlu eden, rahat ve güzel hissetmelerini sağlayan şeye. Eğer bir etkim olacaksa, kadınların kendilerini iyi hissetmelerini ve moda ile eğlenmelerini isterim.”

Michelle Obama‘nın kıvrımlı vücudu ve yeni Amerikan tasarımcıları konusunda iddialı tavrı, onun yeni Jackie Kennedy olarak görülmesine neden olsa da, Vogue yazarı Leon Talley öyle düşünmüyor: “Michelle, böyle biri değil. Onun giyimde önem verdiği şey, gösteriş değil, pragmatizm.”

Seçim gecesi giydiği Narciso Rodriguez elbise üzerine düz siyah bir hırka giymesinin modacılardan epey eleştiri alması üzerine de Michelle Obama şöyle diyor: “Ne giydiğimi umursamıyormuş gibi yapmayacağım. Ama aynı zamanda çok pratik olmam gerekiyor. Ne de olsa giydiğin kıyafeti beğenmeyecek biri hep çıkacaktır, insanların zevkleri farklı farklı. Bazıları hırkanın korkunç olduğunu düşünebilir, ama üşümüştüm ve o hırkaya ihtiyacım vardı!”

Leon Talley, yazısında Michelle Obama için, “Michelle, net hatları olan, hayat dolu Amerikan giysileri içinde kendini iyi hissediyor,” diyor. Vogue’a göre, Bayan Obama diğer başkan eşleri gibi güvenli yolu seçmeyip, cesur moda seçimleri yapıyor.

Vogue’un efsanevi genel yayın yönetmeni Anna Wintour ise, “First Lady, giyim tarzıyla Beyaz Saray‘a yeni bir soluk getirmekle kalmayıp, 4 yıl boyunca giyime bakışımızı da etkileyecek,” diyor.

Michelle Obama'nın bu fotoğrafta giydiği somon rengi hırka, bluz ve tüvit etek J.Crew'dan

Michelle Obama'nın bu fotoğrafta giydiği somon rengi yün hırka, bluz ve tüvit etek J.Crew'dan

Bayan Obama'nın siyah Narciso Rodriguez elbisesi, kendi gardrobundan

Bayan Obama'nın siyah Narciso Rodriguez elbisesi, kendi gardrobundan

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • lara croft diyor ki:

    michelle obamanın vücudu biraz iri kıyım ama elbiseleri güzel taşıyor

  • Ahsen!! diyor ki:

    michel obamanın kolları da kaslıymış 🙂 esmere pembe yakışır, vogue officially onayllıyor bunu

  • Gunebakan diyor ki:

    Bir süredir kokteyl elbisesi ayarinda, ne abiye, ne spor bir elbise ariyordum, bir de Michelle Obama neler giyiyormuş diye bakayım dedim (demek ki yeni First Lady moda ikonu olmayı başardı bile:)). Bence Vogue’un kapağındaki fuşya elbise hem çok zarif, hem de canlı… Zaten daha koyu tenlilerin bu renkleri çok iyi taşıdığını düşünmüşümdür (Eva Mendez de Magnum Haz Elçiliği lansmanında benzer bir elbise giymişti ve çok yakışmıştı…). Gerçi ben daha açık tenliyim, ama sanırım yine de ilk fırsatta gidip bu renk bir elbise deneyeceğim.

  • METEHAN diyor ki:

    siz bu lemin en güzel kadınısınız:

  • METEHAN diyor ki:

    böyle bir güzzellik kimde var

Geri izlemeler

Yorumunuz


En Son Yorumlar