Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Bayan Obama’nın Sıradışı Elbisesi

Obama zafer kazanıp ABD başkanı oldu ve bütün dünyada yer yerinden oynadı. Buna moda dünyası da dahil..

Tüm dünyayı saran Obama haberlerine modaport.com adına bendeniz stilavcısı da katılmak istedim. Konumuz, televizyonlarda defalarca gösterilen, Chicago’daki seçim kutlaması gecesi. Dünyanın en iyi giyinenleri listesinde yer alan Michelle Obama‘nın, bu büyük gece için seçtiği kıyafet, bir Narciso Rodriguez elbise oldu. Kırmızı-siyah kolsuz elbise, bu gece için oldukça cesur bir seçimdi. Bütün dünyanın sizi izleyeceğini bildiğiniz gece ne giyersiniz? Bir first lady‘den böyle bir gecede inci ve döpiyes tarzı bir şey giymesi beklenir. İşte Obama farkı..

Elbiseyi şahsen çok beğenmesem de, Amerikan modaevi Narciso Rodriguez‘in İlkbahar 2009 koleksiyonundan taze taze gelmiş bu düz formlu cesur elbise, gecenin karakterlerinden biri haline geldi. Bayan Obama, elbiseyi siyah bir hırkayla kombinlemişti. Düz elbise, boyunun yüksekliğini ve düzgün fiziğini vurguluyordu. Elbise, moda dünyasında fırtınalar estirdi. Eleştiri bombardımanına da tutuldu, alkış da aldı. Şimdilik eleştiriler alkışları geçti.

Amerika’nın yeni first lady‘si Michelle Obama‘nın, Thakoon, Narciso Rodriguez, Erickson Beamon ve Azzedine Alaia gibi sıradışı modacılara düşkünlüğü biliniyor. Ama Michelle Obama‘nın bu Narciso parçayı seçmesinin sembolik nedenleri de var: gece gökyüzünden fışkıran havai fişekleri andıran kırmızısı, Amerika’da da vatansever bir renk.

Michelle Obama'nın seçim gecesi kıyafeti, Narciso Rodriguez'in bu elbisesiydi. Transparan bölümleri kapatılan elbise, İlkbahar/Yaz 2009 koleksiyonundan.

Michelle Obama'nın seçim gecesi kıyafeti, Narciso Rodriguez'in bu elbisesiydi. Transparan bölümleri kapatılan elbise, İlkbahar/Yaz 2009 koleksiyonundan.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumlar

  • smirna diyor ki:

    obamanın eşi hoş kadın, ne giyse yakışıyor bence. önemli olan taşımak, bu elbiseyi de taşıyabilmiş

  • cenko diyor ki:

    michel obama bunu giyerek “karanlıktan şafağa” demek istiyor

  • lale diyor ki:

    bayan obama bana çok erkeksi geliyor. bazı kıyafetleri fena değil ama bu elbise olmamış

  • stilavcısı diyor ki:
  • mtrk diyor ki:

    B€nc€ ß@y@n ob@m@nın üz€rind€ki €lbis€ çoq qüsel d€ğil @m@ t@kı konusund@ki z€vkini ߀ğ€niyorum…

Yorumunuz


En Son Yorumlar