Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Michelle Obama Şort Krizi

Michelle Obama, kısacık şortu ile başkanlık uçağı Air Force One’dan inerken görüntülendi ve bütün gözleri yine üzerine çekti..

Moda ve stil seçimleriyle, kış ortası giydiği kolsuz elbiselerle konuşulan, tartışılan Michelle Obama‘nın kısa spor şortuyla başkanın resmi uçağından inmesi biraz fazla ileri gitmek mi, yoksa özgürlüğün ve rahatlığın tadını çıkaran first lady’nin giyimi yoluyla bu makamı insanlaştırmasının, kişisel ve pratik stiliyle bireyselliğini vurgulamasının olumlu bir adımı daha mı? Amerika’da şu an bu tartışılıyor.

Şortlu fotoğraflar, Bayan Obama ailesiyle Grand Canyon turundan dönüyorken başkanlık uçağında ve başkanlık limuzini önünde çekildi. Sıcak bir Ağustos gününde ailesiyle tatilden dönen birinin şort giymesi doğal değil mi?

Öte yandan bugüne dek hiçbir Amerikan başkan eşinin bu kadar kısa bir şort giydiği görülmediği konuşuluyor. Resmi başkanlık araçlarında bu kadar açık bir kıyafet giyilmesini eleştirenler, Michelle Obama‘nın çizgiyi fazla aştığını söyleyenler var. Onun gerçek bir öncü kadın olarak her türlü çizgiyi aşmasının ve bir prototipe uymamasının mükemmel bir şey olduğunu düşünenler de.

Ne olursa olsun, yıllardır kişisel koçla spor yapan Michelle Obama‘nın kaslı ve bakımlı bacakları olduğu kesin. Dolayısıyla bence şort giymeye her yönden hakkı var. Ayrıca bir first lady de olsa, tatilden dönen bir Amerikalı olduğu unutulmamalı..

Michelle Obama şortuyla başkanlık limuzinininden inerken

Michelle Obama şortuyla başkanlık limuzininden inerken

Bayan Obama'nın şortlu giyim tarzı, tam bir Amerikalı tatilci havası taşıyor

Bayan Obama'nın şortlu giyim tarzı, tam bir Amerikalı tatilci havası taşıyor

Konu Michelle Obama olunca başkan teferruattır

Konu Michelle Obama olunca başkan teferruattır

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , ,

Yorumlar

  • Renata diyor ki:

    başkan eşi olmak michelle obama için kendini değiştirme nedeni değil. bu kıyafetle bunu söylüyor bence, ben kendimim diyor. şahsiyetli olma konusunda dünyada çitaları yükseltiyor bu kadın. çok beğeniyorum.

  • michelle genclik diyor ki:

    ben de cok begeniyorum. kadin ne yapsa yakistiriyor. bir sort neden nasil kriz yaratir amerika gibi duyarsiz insanlar aleminde, onu da anlayabilmis degilim. michelle obama genclik diye taraftar kulubu kuracagim. belki vardir bile. dur bi kontrol edeyim…

Yorumunuz


En Son Yorumlar