Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

DESA Çanta, Ayakkabı ve Giyimde Etiketin Yarısı

Desa, yeni yıla ‘Etiketin Yarısı’ kampanyasıyla giriyor. Yeni yıla sayılı günler kala, Desa’nın Sonbahar-Kış koleksiyonundaki özel ürünlere yüzde elli indirimle sahip olabileceğiz.

Bu sezon derinin yanı sıra, hazır giyimde de iddialı tasarımlara imza atan Desa, baştan ayağa bir moda markasına dönüşmeyi başardı. Ayakkabı, kadın deri çantaları ve tekstil koleksiyonunu kapsayan “Etiketin Yarısı” kampanyası ile Desa‘nın yeni hazır giyim koleksiyonuna da şimdiye dek giriş yapmayanlar indirimli fiyatlarla adım atabilirler.

Desa’nın tasarımcısı, birçok uluslararası tanınmış markanın tasarımcılığını yapan Fred Tutino. Tutino tasarımkoleksiyon, 5 farklı konseptten oluşuyor. Desa’nın vazgeçilmezi ‘deri’, gerek tek başına, gerek kumaşlarla gerçekleştirilen kombinasyonlarda kendini gösteriyor.

Desa’nın metalik renkler, büzgülü degrade deriler ve yılın modatimsah baskılı modellerin dikkat çektiği deri çanta koleksiyonu ile ayakkabı koleksiyonunda da ‘Etiketin Yarısı’ kampanyası geçerli.

Desa’da ayrıca geçtiğimiz Kasım ayında başlayan ve deri konfeksiyon ürünlerini kapsayan %50’ye varan indirim kampanyası da devam ediyor.

Desa'da deri ürünlere, Fred Tutino tasarımı kıyafetler de eklendi.

Desa'da deri ürünlere, Fred Tutino tasarımı kıyafetler de eklendi.

Not: Kampanya, Ayakkabı, Bayan Deri Çanta ve Tekstil ürünlerinde geçerli.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar