Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

DESA İlkbahar Yaz Hazır Giyim Koleksiyonu, Deri Çanta, Ceket ve Ayakkabılarla Birlikte..

DESA, bildiğiniz gibi, deriden hazır giyime doğru hızlı bir dönüşüm geçiriyor. Markanın 2009 İlkbahar Yaz hazır giyim koleksiyonu, uçuşan kumaşlar ve zengin renklerden oluşan sofistike, rahatlık odaklı bir koleksiyon.

DESA tasarımcısı Fred Tutino, romantik bir bahar ve sıcak bir yaz esintili koleksiyonunu hazırlarken, 1970’li yılların ünlü süpermodeli Lauren Hutton’dan ilham almış.

DESA İlkbahar Yaz 2009 koleksiyonu, ipek, saten ve keten kumaşların farklı kombinasyonlarıyla yaratılmış. Tutino’nun tasarladığı, ‘klasik’leşebilecek parçalar arasında, uçuşan bluzlar, çiçek desenli kumaşlar, romantik çan etekler, streç koton satenler, şifon elbiseler, bermuda ve kapriler var.

Kalın deri bilezikler ve kalın kemerler, koleksiyonun çokça kullanılan moda aksesuarları. El boyaması tekniği ile üretilen degrade deri trençkotlar ve deri elbiseler koleksiyonun iddialı parçaları…
Büyük ilgi gören hırka hafifliğinde hafif perforeli deri ceketler de, bahar ve yaz ayları için özel olarak üretiliyormuş.

Koleksiyonun primadonnası ise süet diyebiliriz. Süet çanta, süet ayakkabı, süet ceket, hatta süet bermudalarla, süet DESA‘nın koleksiyonuna ağırlığını koymuş.

DESA Deri Çanta ve Ayakkabı Koleksiyonu

Hem gece hem de gündüz kullanımı için ideal olan süet ve yılan derisi detaylı çantalar; kül rengi, fuşya, bej, gri-bej arası bir ton olan trüf renkleriyle kullanılmış. Büyük boy deri çantalar gündüz, el çantası modelleri ise gece kıyafetlerini tamamlıyor.

DESA’nın ayakkabı koleksiyonu, rahat babetler, sandaletler ve stilettolardan oluşuyor. Gerçek Swarovski taşlı sandalet ve gece ayakkabısı modelleri abiye şıklık için tasarlanmış.
Yılan derili ve rugan ayakkabılarda hafiflik ve rahatlık gözetilirken, simli saten kumaş espadriller de alabildiğine parıltılı. Geçen yazın favorisi bantlı ayakkabılar ise bu yaz yüksek topuklu ayakkabı modelleriyle birleşmiş.
DESA’nın 2009 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu, Vogue, Harper’s Bazaar, Esquire, Surface gibi dergilerin kapak fotoğraflarını çeken ünlü fotoğrafçı Ram Shergill fotoğraflamış. Shergill, Maslak’ta DESA için özel olarak yaratılan stüdyoda çalışmış.

DESA’nın hazır giyim koleksiyonu şu mağazalarda satılıyor:
İstanbul:
Nişantaşı Abdi İpekçi, İstinye Park, Galleria AVM, Capitol, Suadiye, Beyoğlu
İzmir:
Agora AVM

Desa 2009 hazır giyim katalogundan çeşitli elbise, bermuda, pantolon, etek, şort, bluz, deri ceket, deri çanta ve ayakkabı modellerine aşağıda göz atabilirsiniz..

Desa koleksiyonundan degrade yazlık elbise, 2009 trendi şalvar pantolon, bluz ve deri çanta

Desa koleksiyonundan degrade yazlık elbise, 2009 trendi şalvar pantolon, bluz ve deri çanta

Desa giyim koleksiyonunda hafif deri ceketlerde sıradışı tasarımlar sözkonusu. Süet ise çantadab, ayakkabıya, hatta bermudaya kadar kullanılıyor

Desa giyim koleksiyonunda hafif deri ceketlerde sıradışı tasarımlar sözkonusu. Süet ise çantadan, ayakkabıya, hatta bermudaya kadar kullanılıyor.

Pamuklu kumaş ve ketenden yazlık pantolon, şort ve bluzler, şifon ve kemerlerle kadınsı bir havaya bürünmüüğ. Sandaletler ve iri deri çantalar, DESA yaz koleksiyonun tamamlayıcıları.

Keten yazlık pantolon, şort ve gömlekler, şifon ve kemerlerle kadınsı bir havaya bürünmüş. Sandaletler ve iri deri çantalar, Desa yaz koleksiyonun tamamlayıcıları.

Altın ve bakır tonlarında parlak elbise ve etek, Desa'nın yaz favorisi süet çantalar, yüksek tabanlı ayakkabılar ve deri ceketle tamamlanmış.

Altın ve bakır tonlarında parlak elbise ve etek, Desa'nın yaz favorisi süet çantalar, yüksek tabanlı ayakkabılar ve deri ceketle tamamlanmış.

Kumaş pantolonun üstüne giyilmiş ince, işli deri ceket gömlek hafifliğinde. Beyaz deri çanta ise, doğal tonlarla uyum gösteriyor.

Kumaş pantolonun üstüne giyilmiş ince, işli deri ceket, gömlek hafifliğinde. Umarız deri çantalar da bu kadar hafiftir..

Degrade deri trençkot, Desa koleksiyonununn iddialı parçalarından.Cepli süet bluz da Indiana Jones filmleriyle seksapeli harmanlamış..

Degrade deri trençkot, Desa koleksiyonunun iddialı parçalarından. Cepli süet bluz da Indiana Jones filmleriyle seksapeli harmanlamış..

İnce bir kumaş ceket görüntüsündeki fırfırlı Desa deri ceket, siyah çantayla, askılı siyah elbise de beyaz deri çantayla tamamlanmış.

İnce bir kumaş ceket görüntüsündeki fırfırlı Desa deri ceket, siyah çantayla, askılı siyah elbise de beyaz deri çantayla tamamlanmış.

Desa'nın doğal tonlardaki bermudalarını, canlı pembe ceket veya çantayla tamamlayabilirsiniz..

Desa'nın doğal tonlardaki bermudalarını, canlı pembe ceket veya çantayla tamamlayabilirsiniz..

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • TUĞBA diyor ki:

    çantalarn yapımında gösterilen özen ve titizlik zarifliğini koruyo ve şik bir görünümleri var

  • ezgi diyor ki:

    ben bu ürünleri gördüm ama internet üzerinden nasıl siperiş verebilirim çok güzel hepsi ve içlerinden sipariş vermek istediğim var !

  • veysel diyor ki:

    desa cantalar ömrumu yedi benim son 4 yıldır surekli desanın cantalarını yapıoruz gerek yurt içi gerek yurt dısına gdicek bircok canta elimden gecior bukada yuksek fiata satılıyor ama adamların 1 cantayı yaptrmak için verdkleri fiat cantanın esas hakkının %65 lerinde filan cok buyuk hak yiyolar bu kadar buyumelerinin sebebide budur buyk ihtimal ama kalite bakımından gucci lv prada fln desanın yanından gecemez.

Yorumunuz


En Son Yorumlar