Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

DESA İlkbahar Yaz 2010 Partisi

Eda Taşpınar, Desa 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu partisinde

Eda Taşpınar, Desa 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu partisinde

DESA, 2010’a hızlı bir giriş yapıyor. Hazır giyim koleksiyonuyla İstanbul Moda Haftasında iddialı bir defile sunan marka, 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonunu tanıtmak için Nişantaşı DESA mağazasında da bir parti verdi.

Partiye pek çok ünlü isim katıldı: Şahane minisiyle Eda Taşpınar, Mustafa Sarıgül, Faruk Süren, Emre Ergani, Işıl Sarraf, Tuba Peksayar, Oktay Kaynarca.. DESA Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet de tüm misafirleriyle özel olarak ilgilendi. DESA’nın İtalyan tasarımcısı Fred Tutino, 2010 koleksiyonuyla ilgili bilgiler verdi, sezon trendleriyle ilgili yararlı ipuçları vermeyi de ihmal etmedi..

Fred Tutino, DESA’nın İlkbahar Yaz 2010 Koleksiyonu’nda özgüvenli bir şıklıkla feminenliği harmanlayan bir tasarım konsepti ekseninde ilerlemiş. Tasarımlarda romantik bahar, sıcak parlak yaz güneşi ve 50’li 60’lı yılların net hatlarından izler yansıyor.

Tutino’ya göre bu yılın moda renkleri somon, mavi ve mavinin tonları, sütlü kahve, mor ve yaz canlılığına göz kırpan siyah-beyaz-kırmızı kombinasyonları..

Desa Nişantaşı Mağazası

Desa Nişantaşı Mağazası

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar