Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Desa Defilesi : Sonbahar / Kış 2010 – 2011

Desa defilesinin finalinde Tutino ve Cumbul

Desa defilesinin finalinde Fred Tutino ve Meltem Cumbul

Desa defilesi, İstanbul Moda Haftası’nın şık ve farklı showlarından biriydi. Defilede deri çanta ve ayakkabılarıyla tanıyıp sevdiğimiz Desa markasının Sonbahar / Kış 2010 – 2011 hazır giyim ve çanta koleksiyonu sunuldu.

Desa‘nın birkaç yıl önce başlayan hazır giyim koleksiyonunun özelliği, derinin çok farklı tarzlarda işlenerek rahat ve yenilikçi deri kıyafetler yaratılması.. Koleksiyonun tasarımcısı yine Fred Tutino.

Tabi Desa koleksiyonundaki tüm kıyafetler deri değil. Sadece kumaş kıyafetler gibi, deri-kumaş füzyon kıyafetler de var.
Sonbahar / Kış koleksiyonunda kürk de yelekten trençkota her tür farklı parçada kullanılmış. Ceketlerde zincir detaylar ve geniş vatkalar var. Desa‘nın yeni sezonunda özellikle çalışan kadınlar için pliseli, dantelli, drapeli süper feminen deri etek ve elbise tasarımları var. Fırfır bu yıl da egemenliğini sürdürüp Desa çanta ve kıyafetlerinde yerini almış. Timsah desenli çantalar da yeni koleksiyonda devam eden bir diğer trend. Siyah, koyu kahve, bronz, pembe ve petrol yeşili sıkça gördüğümüz renkler..

Desa‘nın Sonbahar / Kış koleksiyonu, feminenliğin doruğa çıktığı, stilize (ve muhteşem) 40’lı ve 50’li yılların modasından esinlenmiş.

Fred Tutino’nun baştan sona her detayıyla ilgilendiği Desa defilesi, özellikle deriyle ilgili yeni olasılıklar konusunda ufuk açan bir show’du.

Desa, deri gece elbisesi

Desa deri gece elbisesi

Desa defilesinin yıldızlarından biri de finalde çıkan straplez siyah gece elbisesiydi. Bolca deri kullanılarak hazırlanan elbise, “gece elbiselerinde deriyi yabana atmayın” diyordu.

Desa Sonbahar Kış koleksiyonundan deri elbise..

Desa Sonbahar Kış koleksiyonundan deri elbise..

Deri detaylı kumaş elbise, Desa çanta ve eldivenlerle tamamlanmış..

Deri detaylı kumaş elbise, Desa çanta ve eldivenlerle tamamlanmış..

Desa deri etek, ceket kombinasyonu

Desa deri etek, ceket kombinasyonu

Desa defilesi finalinde Meltem Cumbul, özel gece elbisesiyle

Desa defilesi finalinde Meltem Cumbul, onun için hazırlanan gece elbisesiyle..

Defile’de Meltem Cumbul da vardı. Desa tasarımcısı Fred Tutino’nun onun için tasarladığı deri ve şifon gece elbisesiyle podyuma çıktı. Defile sonunda da keyifli bir gösteri yaptı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • polat diyor ki:

    gerçekten çok güzeller…sitenizi çok beğendim doğrusu…tebrikler…

  • Arsen diyor ki:

    desa koleksiyonunu çok beğendim, ama meltem cumbul bu elbiseyle sabote edilmiş bence. vücudunu daha güzel gösterecek bir şey tasarlanabilirdi

  • mehmet diyor ki:

    harika

  • ayşegül diyor ki:

    bence çok güzel bu yılki tasarımlar.çok begendim.

  • nil diyor ki:

    hoşmuş gerçekten

Yorumunuz


En Son Yorumlar