Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Dockers Erkek Koleksiyonu Yılbaşı Alternatifleri

Dockers Erkek Kış koleksiyonunda, San Francisco’nun estetik tarzı ile daha beklenmedik detayları birleştiriyor. Koleksiyonda günden geceye rahat geçişler yer alıyor.

Dockers’ın 2008/2009 sezonu erkek koleksiyonunun ana teması lüks spor giyim tarzını yansıtan “Go Blend-Durma Karıştır”. Koleksiyonda rahat ve sofistike tarzlar bir araya geliyor. Dockers® Khaki temeli üzerine daha renkli ve daha detaylı bir stil dikkat çekiyor. Denim tavrı ile Chino kültürünün karakteristikleri birleşerek daha genç ve dinamik Jeano tarzı oluşturuluyor. Kalıplarsa daha dar ve göz alıcı.

Dockers, yeni yıla özel fırsatlar da sunuyor.

Jeano kalıbı pantolonlar, hem şık hem fit görünmeyi tercih edenler tarafından tercih edilecek gibi. Yün görünümlü Jeano pantolonlar, Laundered gömlek koleksiyonundan seçilecek modelle ya da premium detaylarla zenginleştirilmiş polo tshirt’lerle tamamlanabilir.

Klasik rahatlığı benimseyenler için sıvı lekesi tutmama özelliği ile D1, D2, D4, D5 modelleri oldukça pratik hediyeler. Yıkamalı gömlek koleksiyonunda  ise seyahat ve macera ruhu, khaki rengi ve khaki tarzı hissediliyor. Dockers, mavi, yeşil ve kırmızı tonlarının üzerine khaki boyamalar ile retro bir etki sağlamış. Koleksiyonun sürprizi deri ceket ise sınırlı sayıda ve Türkiye’de üretilmiş, Avrupa’da sadece seçilmiş Dockers® mağazalarında satışa sunulmuş.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • modachi diyor ki:

    dockers koleksiyonlarını eşim de ben de çok beğeniyoruz.

  • figen aycicek diyor ki:

    sayın dockers yetkilisi
    oğlum bir hafta önce mersin form şubenizden dockers marka tişört aldı severek giyiyordu.ama omuz kısmında tülerme oldu ben de mağazaya götürdüm hiç bakmadan fişiniz var mı diye sordular fişini kaybettiğimi söyleyince kovmaktan beter ettiler eğer sizin yapabileceğiniz bir yardım olursa çok sevinirim

Yorumunuz


En Son Yorumlar