Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Harvey Nichols’tan Erkek Palto ve Montları

Harvey Nichols İstanbul, kışlık erkek paltolar, mantolar ve montlar konusunda dünya modasını takip eden erkekler için bir cennet diyebiliriz. Belstaff, Armani Collezioni, Aquascutum Vintage ve Costume National gibi pek çok dünyaca ünlü markanın tasarımları, Türkiye’ye Harvey Nichols sayesinde giriş yapabildi ve alternatifler de çoğaldı.

Belstaff
1924 yılında pilotlar ve motosikletçiler kullananlar için her hava koşuluna uygun özel tasarımlar üreterek moda yolculuğuna başlayan Belstaff, birçok filmde ünlü oyuncuların, hatta artık bir nevi stil ikonu haline gelen Ernesto Che Guevara’nın üzerinde görülmesiyle popüler hale geldi. Özellikle deri ceket konusunda ünlenen Belstaff’ın arz-ı endam ettiği filmlerden bazıları şöyle: Batman Begins, Blade: Trinity, The Interpreter, Tomb Raider II, Mission: Impossible III, X-Men 3, Ocean’s Twelve, War of the Worlds, The Departed ve The Aviator..

Bu sezon 1930’lu yılların erkek giyim modasından yola çıkarak tasarlanan Belstaff koleksiyonunda, geleneksel tarza modern bir yorum yapılmış. Koleksiyonda, özgür ruhlu erkekler için palto ve mont tasarımları var. Belstaff’ın erkek koleksiyonunda çok cepli uzun ve kısa montlara da bolca rastlanıyor.

Erkekler için özel tasarımlar
Harvey Nichols İstanbul’da ayrıca, Aquascutum markasının baş tasarımcısı Graeme Fidler’in yarattığı Vintage erkek giyim koleksiyonu da var. Aquascutum’un ilk kez Sonbahar – Kış sezonu için hazırladığı dokuz özel tasarım arasında yer alan çok özel trençkotu ile siyah dar kesim siyah paltosu da sezonun yıldızları arasında. Armani Collezioni’nin kapitoneli spor montu ve Costume National’ın dar kesim gri paltosu da Harvey Nichols İstanbul mağazasında bulunabiliyor.

İşte Harvey Nichols İstanbul’un seçkin erkek palto ve montlarından bazıları… (Üstteki resimde Armani Collezioni mont görülüyor. Fiyatı 525 YTL.)

Harvey Nichols'da bulunabilecek Belstaff montun fiyatı, 672,5 YTL

Harvey Nichols'da bulunabilecek Belstaff pilot erkek montun fiyatı, 672,5 YTL

Belstaff'ın artık klasik haline gelen çok cepli deri ceketinin fiyatı 647,5 YTL.

Belstaff'ın artık klasik haline gelen çok cepli deri ceketinin fiyatı 647,5 YTL

Costume National marka erkek paltosunun fiyatı 1145 YTL

Costume National marka bej rengi erkek paltosunun fiyatı 1145 YTL

Aquascutum Vintage koleksiyonundan trençkotun fiyatı 1675 YTL

Aquascutum Vintage koleksiyonundan krem rengi trençkotun fiyatı 1675 YTL

Costume National palto 1290 YTL

Costume National gri palto, belden kemerli. Fiyatı 1290 YTL

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar