Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Sonbahar Kış Giyimi: Nasıl Kat Kat Giyinmeli?

Kat kat sonbahar kış giyimiHavalar soğurken kışlıkları çıkarıp kat kat giymenin zamanı geldi. Ama nasıl?

Sonbahar kış giyiminde doğru parçaları bir arada kullanıp bir yandan da özgün bir görünüm yakalamak pek çoğu için zordur. Ama tabi ki, yapamayacağınız hiç bir şey yok! Yanlış parçaları giymekten, ya da kat kat aşırı kalabalık görüntüden kaçınmanız için işte ipuçları:

Şortlar hala oyunda!
Etek yerine şort giymeyi tercih edenlerdenseniz, yaz modasını devam ettirin ve şortlara devam edin. Bu parçaya kışlık bir hava katmak için, çorap ve botlarla kombinleyin.

Hangi üstler?
Blazerler, ceketler, yelekler, hırkalar… Bunların hepsi bluz ya da basit bir üstle giymek için harikadır. Farklı kesim ve stilli olanlar, giyiminize anında özgün bir hava katar.

Bir şal sarıverin
Şalın sayısız stil yetenekleri, size anında tarz katacak. Farklı desen ve boyutlardaki şallar kat kat giyimi sevenlerin olmazsa olmazı.

Dev Üstler ve dar altlar
Kocaman kazaklar ve üstleri, tayt ve dar kot gibi oturan altlarla giymek, az parçayla çok katlı bir silüet yakalamak için bire bir. Üstün kalınlığı, ekstra bir kat daha giyme gereğini ortadan kaldırıyor. Dar altlar ise ayakkabınızın stilini ön plana çıkarıyor. Daha iyi ne olabilir!

Üst üste
İki tane bluzu üst üste giymekten kaçınmayın. Bu size yepyeni bir tarz katabilir. Kısa kolla kombinlenmiş uzun kol, üstün boyunu uzatmak ya da renk katmak için ceketler. Hatta uzun kollu bir üstün üzerine kısa kollu ya da kolsuz bir elbise bile giyebilirsiniz. Sahip olduklarınızı değerlendirin.

Kat Kat Takı
İki kolye ya da iki bileklik takmak, sonbahar kış tarzınıza daha da renk katabilir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar