Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Yılbaşı Hediyesi? Mudo Hediyedir, Hediye Mudo’dur!


Yılbaşı hediyesi
denince ilk aklınıza gelen marka hangisi?
Mudo
, hediye denince bir çok kişinin aklına ilk gelen marka olmayı bu yıl da sürdürüyor. 2009 yılbaşısı öncesinde, sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenler için Mudo, her bütçeye uygun binlerce  hediye alternatifini bir arada sunuyor.

Bu yılbaşı hediyenizi seçerken Mudo ve sanal mağazasında sizi neler mi bekliyor?

 

Yılbaşı Hediyesi Mudo ve Mudo.com.tr’den alınır

Mudo erkek ve bayan giysilerinden, aksesuarlara, kişisel hediyeliklerden mobilyaya kadar on binlerce hediye alternatifini online satış mağazası mudo.com.tr‘den satışa sunuyor. Hızlı gönderimi, nefis hediye paketleri ile rakiplerinin bir adım önünde giden mudo.com.tr‘den yılbaşı alışverişinizi keyifle ve güvenle yapabilir, saten kurdelayla sarılmış kırmızı şık paketler içindeki hediyelerinizi dilerseniz sevdiklerinizin adresine, dilerseniz de elden vermek üzere kendinize aynı gün kargoya verilecek şekilde göndertebilirsiniz.

Yeni yıla girerken, ister her biri birbirinden farklı konsepte sahip Mudo mağazalarından, isterseniz de Türkiye’nin en kaliteli ve hızlı alışveriş sitesi mudo.com.tr’den sevdikleriniz için en özel yılbaşı hediyesini alabilirsiniz.

İşte Noel babadan, oyuncaklara, hediyelik kişisel aksesuarlardan, yılbaşı gecesi süslerine, kazak ve monttan, hediye kartlarına kadar binlerce hediye alternatifi… Ayrıca, sitede yer alan Hediye Sihirbazı‘na mutlaka göz atmanızı öneririz.

Bu arada, garanti.com.tr kullanıcısı iseniz, size özel %15 indirim şansına ve de Mudo.com.tr’den 45 milyarlık yılbaşı hediye çekilişi kampanyasına katılabiliyorsunuz.
2 Ocak 2009’a kadar Bireysel İnternet Şubesi kullanıcıları, www.mudo.com.tr’den yapacakları tüm alışverişlerde %15 indirim kazanıyor. Ayrıca Aralık ayı boyunca İnternet Şubesi’ne her girişlerinde www.mudo.com.tr’den 5000 YTL, 2000 YTL, 1000 YTL değerinde 10larca hediye çekinden birini kazanma şansını elde ediyor.  %15 indirimli alışveriş yapabilmeniz için garanti.com.tr‘den indirim kodunuzu almanız ve sonrasında mudo.com.tr’den yaptığınız alışverişin ödeme adımında indirim kodunu girmeniz yeterli!

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar