Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Olsen elbise ve kıyafetlerini 65 yaşındaki model sunacak!


Dünyada bir zamanların sevimli ikiz çocuk oyuncuları olarak tanınan Mary Kate ve Ashley Olsen, büyüdüklerinde moda dünyasında kendilerine yer edinmeye azmettiler. 
Kendi markalarını yaratan Olsen ikizlerinin, geçtiğimiz günlerde markanın yüzü olarak seçtikleri isim ise epey yankı getirdi: 65 yaşındaki oyuncu Lauren Hutton.

Hutton, ikizlerle kontrat imzaladı, hatta defileye bile çıkma olasılığı var. Ünlü oyuncu Hutton, özgün stiliyle Olsen’lerin daima ilham kaynaklarından biri olmuş.

Mary Kate, “Hutton çok zeki bir kadın, bir gezgin, ayrıca da bir stil ikonu olduğu su götürmez,” derken, Ashley de şunları söylemiş: “Olgun yaşta ve çok güzel. Bunu seksi buluyoruz.”

Olsen markaları The Row ve Elizabeth&James‘in çizgilerinin daha çok gençlere hitap etmesi, Hutton tercihini daha da ilginç yapıyor. Hutton’ın Olsen ikizlerinin markalarından hangisinde modellik yapacağı henüz netleşmese de bakalım 65’lik güzel, genç, hobo tarzı elbise ve kıyafetlere kendi yorumunu nasıl getirecek. 

Eski bir süpermodel olan Lauren Hutton aynı zamanda Mango’nun 2008 Sonbahar/ 2009 Kış koleksiyonu için de modellik yaptı ve oldukça çekici pozlar verdi. Stil ve tarzı ile hala göz kamaştıran Hutton, 2008/2009 yılında epey yoğun olacak gibi görünüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , ,

Yorumlar

  • joshuatree diyor ki:

    her ne kadar bu ikizlere küçüklüklerinden beri ısınamamız olsam da bence cesur ve etkileyici bir yaklaşım.

  • fengsui diyor ki:

    Hutton hoş ve asil görünümlü biri. herhalde ilginç bir pazarlama taktiği düşünmüşlerdir.

  • Safinaz diyor ki:

    Olsen ikizleri gerçekten çok acayip bakıyolar, bir tuhaflık var

Yorumunuz


En Son Yorumlar