Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Mavi Jeans Organik Giysi Koleksiyonunu Genişletiyor

Mavi Jeans Organik Giyim

Son yıllarda hazır giyim sektöründe en hızlı gelişen trendlerden biri de organik giysiler… Ülkemizde de bir süredir bu konuya eğilen markaların başında gelen Mavi Jeans, %100 organik Ege pamuğuyla ürettiği bayanlara yönelik “Yoga” grubuyla organik koleksiyonunu daha da genişletiyor.

Kendine ve vücuduna önem veren bayanlara yönelik hazırlanan koleksiyonda, yumuşak ve ince kumaşlarla, doğal hayatın tazeliği ve yoganın zindeliği günlük yaşama taşınmaya çalışılmış.
Sadelik ve doğallığın ön plana çıktığı grupta; askılı bermuda, straplez elbise, balon etek, dökümlü pantolonlar, tunik, atlet, şort ve şort tulum gibi vücuda uyum sağlayan ürünler bulunuyor. Açık pembe, gri melanj, koyu indigo, siyah ve beyaz renklerin kullanıldığı koleksiyon bu ay içerisinde Mavi mağazalarında satışa sunulacak.

Dünyada organik denim hareketinin öncüsü olan Mavi’nin 2008 yaz Organik Koleksiyonu’nda “yoga” grubunun yanı sıra; erkekler için “Hunter”, “Matt”; kadınlar içinse “Sally”, “Molly”, “Yasmeen” ve “Roz” isimli alt grup ürünleriyle, farklı desenlerde baskılı tişörtler de yer alıyor. “Yoga” grubuyla organik koleksiyonunu daha da genişletiyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , ,

Yorumlar

  • sıla diyor ki:

    eh işte idare eder :DDDDDD

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar