Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Akbank Oscar Modası Yarışması’yla Kırmızı Halı’da Eğlenceli Bir Moda Partisi

Oscar modasının en büyük anlarından: Audrey Hepburn ikonik Oscar elbisesiyle heykelciğini tutuyor.

Akbank, Oscar‘ın moda heyecanını Türkiye’ye de yayacak keyifli bir proje yapmış. Vogue da projenin bir parçası..

Bloggerlar Oscar gecesi için yıldızların üzerinde görmeyi hayal ettiği mükemmel kıyafet kombinasyonunu yaratacak. Bunları bir arada görmek, kırmızı halı kadar eğlenceli olabilir.

Oscar öncesi yurtdışında internet dünyası sarsılır ve filmlerin yanı sıra, Oscar kıyafetleriyle ilgili tahminler, anketler, oylamalar gırla gider. Türkiye, Oscar‘ın moda yönünü yeni yeni keşfediyor. Son yıllarda canlı yayında kıyafetleri yorumlayan TV programlarımız bile oldu. Moda ve dedikodunun bir arada yaşandığı Oscar, kim ne derse desin, Hollywood sinemasının gözlerimizi kamaştırmaya başladığı 1930’lu yıllardan bu yana dünyayı birleştiren bir moda olayı.

Akbank‘ın Oscar Modası Yarışması, dünyadaki bu Oscar canlılığını bizim internet ortamımıza da taşıma yolunda keyifli bir proje olacağa benziyor. Dünyanın merkezindeki kırmızı halıda beraberce eğlenelim diyen, kendini hafife alan, tüm dünyadaki Oscar şamatasına dahil olmak isteyen bütün bloggerlar katılabiliyor.

Halk oylamasının ardından  jüri (Didem Dayıcıoğlu – Vogue Multimedya Editörü, Barış Çakmakçı – Vogue İnternet İçerik Editörü, Bilgen Aldan – Akbank Alternatif Dağıtım Kanalları Pazarlama Müdürü) tarafından değerlendirilecek kombinler içerisinde birinci Vogue Mart sayısı ve vogue.com’da yer alacak yazısın yanısıra bir iPad 2 3G/Wifi 64 GB ve 1 yıllık Vogue Türkiye dergi aboneliği kazanacak. Yarışmanın ikincisi Beymen 500 TL hediye çeki ve 1 yıllık Vogue Türkiye dergi aboneliği, üçüncüsü ise Beymen 250 TL hediye çeki ve 1 yıllık Vogue Türkiye dergi aboneliği kazanacak.

Yarışma başvuruları 15 Ocak 2012 tarihine kadar yapılabiliyor ve adresi şöyle: http://apps.facebook.com/oscarmodasi/

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • nesrinkaya diyor ki:

    akbank oscar modası yarışmasına blogu olan herkes katılabiliyor mu? bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

  • editor (Author) diyor ki:

    merhaba nesrin, yarışmaya blogu olan herkes katılabiliyor. yukarıdaki linki kullanarak gittiğin sayfanın altında kurallar vs var : )

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar