Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Cacharel İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu


Cacharel, 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda, geçmişi günümüz modasıyla birleştiriyor. Sezonun trendi olan ince detaylar ve nostalji, Cacharel’in 2009 İlkbahar-Yaz erkek koleksiyonunun da ana dokusu. Modanın eskilere dönüş yaptığı bu dönemde Cacharel özgün çizgisini korurken, 2009 yılına ağırlığını koyacak retro trendine yeni bir yorum getiriliyor.

Bu sezon Cacharel’in başlıca ürünleri, özgün gömlek ve ceketler. Ceketlerin yakalarında kullanılan sarı, kırmızı ve saks mavisi keçelerdeki yaz renkleri, iç cep ve işlentilerde de kullanılmış. Fark yaratan renkli detaylar, gömleklerde de sürüyor. Renkli ilik ve manşetlerle kontrastlar yaratılmış. Renkli detaylar, 2009 erkek modasında yükselen bir trend zaten.

Doğal keten, yün ve moher gibi hem modern hem de zengin karışımlı kumaşların kullanıldığı yaz koleksiyonu, rahatlık ve hareketlilik sağlayacak şekilde tasarlanmış. Yazlık giyimin vazgeçilmezi olan keten, Cacharel’in yeni sezon t-shirt ve sweatshirt’lerinde bolca kullanılmış. Cacharel’de özel bir karışımla hazırlanan keten içerikli ürünler, yaz sıcağının etkisini azaltırken nispeten daha az kırışma özelliğiyle de kolay kullanım sağlıyor.

Cacharel’in aksesuar koleksiyonuna yeni katılan, yazlık kumaş çanta ve ayakkabılar, parmak arası terlikler “tatile vakit ayırın” diyor… Bu yaz Cacharel, klasik giyimden vazgeçmeyen fakat yeniliklere açık, modern ve romantik erkekleri model almış.

Cacharel'de kot ve yazlık keten ceketler birlikte kullanılmış

Cacharel'de kot ve yazlık keten ceketler birlikte kullanılmış

Le Cacharel
Cacharel
’in genç ve modern ürün grubu Le Cacharel, genç ve kendini genç hisseden Cacharel erkeklerine hitap ediyor. Daha dar kalıplar, dar yakalar, daha yeni çizgiler, iddialı renkler söz konusu. Aynı kurgunun trendy yönü baskın şekli diyebiliriz. Örneğin Cacharel’de gömleğin sadece manşet içinde yaka altında çiçek deseni varken, Le Cacharel’de tüm gömlek çiçekli. Le Cacharel daha vurgulu, dinamik, cesur ve yeniliklere açık.

Cacharel'in Le Ceremonie koleskiyonundan takım elbise

Cacharel'in Le Ceremonie koleskiyonundan takım elbise

Le Cérémonie
Cacharel yaz koleksiyonunun bir erkek koleksiyonu daha var: Le Cérémonia grubu. Bu grupta düğün, nişan ve özel günler için takım elbise, gömlek, yelek, fular, papyon, kuşak ve kravat gibi özenli ve çeşitli bir ürün yelpazesi sunuyor. Koleksiyonun kullanıcısına sunduğu en önemli özellik, özel sipariş üzerine servis hizmeti veriyor olması. Cacharel müşterisi renk, kalıp ve diğer tercihlerine uygun sipariş vererek 3 hafta içinde kendisi için özel olarak hazırlanmış Cacharel Cérémonie grubundan ürününe kavuşabiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar