Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Cacharel Gömlekli Kravatlı Hediye

Cacharel, 15-21 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel bir kampanya ile gömlek alana, gömlek ile uyumlu bir kravat hediye ediyor.

Cacharel’in yaz ürünlerinin başında, çeşitli renk ve kalıp alternatifleri bulunan gömlek ve tek ceketler geliyor. Gömlekler bu sezon renkli detaylara sahip. Renkli ilik ve manşetler kontrast bir uyum sağlıyor. Cacharel’e özgü renk ve desenler, modern ve retro bir erkek modasını izliyor.

Cacharel‘in 2009 erkek yaz giyim koleksiyonunda doğal keten, yün ve moher gibi hem modern hem de zengin karışımlı kumaşlar kullanılmış. Erkek kıyafet tasarımlarında rahatlık ve hareketlilik gözetilmiş. Sıcak havalarda giyimin vazgeçilmezi olan keten, gömlek ve ceketlerin yanı sıra, yeni sezon t-shirt ve sweatshirt’lerde de ağırlıklı olarak kullanılıyor. Özel bir karışımla hazırlanan keten içerikli ürünler, yaz sıcağının etkisini azaltırken nispeten daha az kırışma özelliğiyle de kolay kullanım sağlıyor.

Babalar Günü için Cacharel yaz koleksiyonundan özel bir hediye seçenler ise Cacharel‘in kravat hediyesini de hediye edebilecek.

Cacharel'in 2009 Yaz Koleksiyonunda tek parça, keten karışımlı ceketler, gömlek ve (hediye) kravatları tamamlıyor.

Cacharel'in 2009 Yaz Koleksiyonunda tek parça, keten karışımlı ceketler, gömlek ve (hediye) kravatları tamamlıyor.

Cacharel'in yaz koleksiyonundan t-shirt..

Cacharel'in yaz koleksiyonundan t-shirt..

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar