Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Cacharel 2009 Kış Koleksiyonu Yeni Yılda Emrinizde

Cacharel’in 2009 Kış Koleksiyonu, yılbaşı gecesinde şıklığıyla öne çıkmak isteyen modasever erkekler için en son moda ve trendlerin izinde farklı alternatifler sunuyor. Fransız moda markası Cacharel’in yeni yıl için oluşturduğu koleksiyonda, detaylar ve aksesuarlara özel özen gösterilerek, küçük detaylarla fark yaratmak hedeflenmiş.

Yeni Yıla Özel Cacharel 2009 Kış Koleksiyonu

Özellikle dar kesimli, vücuda oturan kalıplar ve modeller, erkek modasında bu yılın trendi. Kısalan ceket ve pantolon boyları, pilesiz dar kesimli pantolonlar, dar yakalar, yün ipliklerden yapılı ince süveterler ve omuzları saran hatlar en çok tercih edilenler arasında. Bu sezonun moda renkleri ise siyaha bakan tonlar, lacivert, mor, kahve, gri ve bordo. Bu renk dağılımı Cacharel’in tüm koleksiyonunun geneline hakimken, siyahlarla griler, lacivertlerle kahveler ya da kahvelerle grilerin karışımı ile oluşan renk kombinasyonları da Cacharel koleksiyonunda sıkça kullanılıyor.

Cacharel, 2008-2009 kış koleksiyonu ile birlikte müşterilerine bu yıl ilk defa el yapımı ayakkabılar sunuyor. Usta İngiliz işçiliğinin fark edildiği bu özel tasarımlar oldukça iddialı. Kemer ve cüzdan içlerindeki detaylarda hep kırmızı kullanılmış.
Kravatlar ise sadece Cacharel’e özel olarak İtalya’nın Como şehrinde tasarlanıp üretilmiş. Kravatların mikro desenleri ve canlı renkleri dikkat çekiyor. Koleksiyona uyumlu olarak daralan kravatlar, bordo, turuncu, somon ve ördek yeşili gibi iddialı renklerde sunulmuş.

Takım elbise, kravat, pantolon, ceket, kemer, cüzdan, ayakkabı ve diğer ürünlerle toplamda 200’e yakın parçadan oluşan Cacharel 2008-2009 Sonbahar / Kış Koleksiyonunda, modasever erkekler, yeni yıl programlarına uygun, sade ama farklı detaylarla bezenmiş, sofistike bir giyim tarzı yakalayabilirler.

Cacharel'in kış erkek koleksiyonunda koyu renk kıyafetler ve küçük detaylar kullanılmış

Cacharel'in kış erkek koleksiyonunda koyu renk kıyafetler ve küçük detaylar kullanılmış

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • AHMET ŞEKERCİOĞLU diyor ki:

    CACHAREL ürettiği tüm ürünlerde gayet başarılı,takımları’nın sanki kişinin üzerine dikilmiş gibi durması,ürün karışımlarının %100 olması ve ürünlerinde son derece sağlıklı bir yaşam tarzı sunması cacharel’in tam anlamıyla farkını ortaya koymaktadır

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar