Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Erkekler için yaza özel giyim tarzları

Erkek modası ve trendleri ne olursa olsun ne giyeceğini bilen erkek her zaman şıktır. Küçük detaylarla kendi tarzınızı yaratmamanız, farkınızı ortaya koymamanız için hiçbir neden yok. Yeter ki siz isteyin! Keten ceket, takım, gömlek, pantalon, polo yaka tişört, italyan tarz ayakkabı ve cesur erkekler için şort ile kombinlenmiş ceket. Paris ve Milan sokaklarına bir göz atın…

Lacivert Erkek Ceket, Beyaz Pantalon, Vintage Ayakkabı

Bu İtalyan tip ayakkabılar moda da olsa, bazılarına çok uç gelebilir. Ama resimdeki Parisli’nin blazer ceketi gibi modern bir şeyle birleştiğinde, taze bir görüntü yaratabilir.

Erkek Bej Keten

Neden ceket kollarımızı aşındıralım ki? Sadece gömlek değil, ceket kollarını da kıvırabilirsiniz. 
  Erkek Beyaz Keten Takım

Beyaz keten bir takımın sizi asker gibi gösterme riski var. Ama doğru kullanıldığını da görmek mümkün. 

 

Lacivert Erkek Ceket, Beyaz Spor Gömlek ve Mendil

Yazın ceket cebinizi daha eğlenceli yapabilirsiniz. Ne kadar beklenmedik bir şey kullanırsanız, o kadar dramatik bir etki yaratırsınız.

 

Lacivert Blazer Erkek Ceket Şort

Diz altı kargoları kaldırın. Bu yaz için almanız gereken ilk şey, orta kısalıkta şort.

 

Erkek Füme Ceket Beyaz Gömlek ve Beyaz Pantalon

Yazın füme giymek çok tercih ediir olmayabilir. Ama rengi biraz soldurun, biraz taşlayın ve eskitin, sonra da bunu beyazla kombine edin. Şaşırtıcı derecede şık görünebilrisiniz. Hem kimbilir, bu kıyafet sizi biraz daha bronz gösterebilir.

 

Lacivert Erkek Gömlek Bej Keten Pantalon

Açık bej bir pantolonla bir gömleği, memur tarzından çıkarıp modern ve farklı göstermenin anahtarı, kesim ve oranlardır. Bu adam bunu doğru yapmış. 

 

Erkek Pembe Keten Ceket, Beyaz Pantalon, Siyah Gömlek

Dünyada iki tip erkek vardır: bu renge somon rengi diyenler ve açık kırmızı diyenler.

İçimizden bir his bu adamın somon demediğini söylüyor. Bir de, bu yaz çorapsız gezmeyi planlıyorsanız, yumuşak süet ayakkabıları seçin, böylece ayaklarınız yara olmaz.

 

Mavi Keten Ceket Beyaz Gömlek ve Pantalon

Lacivert blazerınızı dolaba kaldırın. Açık mavi keten kumaş, blazer cekete yakışıyor.

 

Siyah Erkek Keten Takım

Yazın siyah giyecekseniz, bol ve rahat tutmak iyi bir seçim.

 

Erkek Ceket, Beyaz Pantalon Polo Tişört

Fitilli kumaş da ceketinize hava katar.

 Keten Ceket Pantalon Beyaz Ayakkabı

Yazın beyaz ayakkabılar iyidir. Yumuşak beyaz kuzu derisi ayakkabılar, bazen spor ayakkabıya alternatif olabilir.

2008 Erkek Yaz Modası

Deniz kenarı her zaman daha serin ve rüzgarlıdır. Bir yat gezisi ya da kumsalda bir akşam geçirecekseniz, keten bir şal kullanabilirsiniz. İtalyanlar bunu hep yapıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , ,

Yorumlar

  • mesut diyor ki:

    süper kıyafetler ancak paris ve milan modanın merkezleri sonuçta. insanlar gündelik sorunlarını aşmaya başladıkça, türkiyede bir gün tarzı olan kişilerin sayısı artar diye tahmin ediyorum.

  • Zargan diyor ki:

    çok doğru saptama. türkiye’de takım elbiselerde farklı kombinasyonlar denemeye kalktığınızda çoğu zaman snop görülüyorsunuz. avrupa’da erkekler daha iyi giyiniyor.

  • hazar diyor ki:

    bence öle değil

  • burak diyor ki:

    bende bu kıyafetler yaramaz biizm türkler adam giyinmesini severler 🙂

  • XXpashaXX diyor ki:

    valla bedava verseler giymem türklerin giyim tarzzı gayet güzel

  • arslan diyor ki:

    bence moda herzaman halka yakın durmalı ve rahat olmalı. kıyafetlerin çoğu giyilemeyecek derecede uçuk. ayakkabıların içinde çorap yok akşama kadar böyle gezdiğimi düşünemiyorum. özetle saçma 😉

  • cem diyor ki:

    Turklerin giyim tarzı guzel diyen arkadas sanırım turklerden baska bir millet gormedi hayatında.Turkiye’de insanların giyim tarzı yokki guzel olsun.sırf milliyetci duygularla soylenmis bos sozler.Güzel giyinen insan(stil sahibi guzelden maksatım) tabi var ama bunlar cok kucuk bir azınlık,genele baktıgında cok kotu.Ama bunun ulkenin kalkınmıslıgıylada alakası var insanlar zor geciniyor ve egitim oranı dusuk onlardan stil sahibi olmayı bekleyemezsin.

  • enes diyor ki:

    abicim o pantolonlar neden o kdar kısa ya siz buna stilmi diyonuz bizim burda öle giyene deli derler 🙂

  • kaan diyor ki:

    arkadaslar kusura bakmayın valla ben modadan modadan anlamam sadece güzel giyınmek ıcın sitelerı dolasıyordum burası ciktı karsıma bırde yorumlarınıza baktım abıcım sız eger o kısacık pantolonlara moda dıyorsanız bızım türk mılletı modanın alsını yapıyor nıye mı_?
    cunkü bır aldıgı elbıseyı 3-4 sene gıyyor ee o kadar uzun gıyersen tabıı kısa kalır dolayısıyla modayı cıkaran turklerdır hadın ıyı geceler

  • ismail diyor ki:

    merhaba beyaz kuzu derisi ayakkabıları hangi magazalarda temin edebiliriz? Konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.

  • barış diyor ki:

    bence tekstil sektörü sadece bayanlara çalışıyor,
    bunlarda model cıkartamadıkları kumaşlardan yapılmış erkek kreasyonlarıdır.
    milano paris diyip ne sunsalar eyvallah diyen hiçbir şekilde yargılamaya hakkı olmadığını düşünerek savunmaya gecen sözde modacı arkadaşlar.bu kıyafetlerin alayı çinde yapılıyor kumaşlar türkiyeden gidiyor sizlerde çok iyi bilirsiniz kıyafet tasarımı retrodan ibarettir
    her sunulanı kabul edeceğinize sizin kendinizi nasıl iyi hissederek giyindiğiniz önemlidir buda iklim bölge mevsim şartlarına göre değişir adamın kafada beresi üstünde ceket altında şortlu fotoğrafı var buna tarz diyeninde ya aklından zoru var yada kralın çıplak olduğunu göremediğini söyleyemeyen korkak insanlardır.
    Türkideki giyim tarzı birçok ülkeden iyidir bunun milliyetçilikle bir alakası yok,
    bir çok ülkeden sadece türkiye ye alışveriş yapmak için gelindiğini bilmenizi isterim cem bey buda burda herşeyin olduğu ve sunulduğu bir ülkede sadece aralarından giyilebilecek olanların modelleri çalınarak işportaya kadar düşmesine sebeb olmaktadır tabi bu noktada tarz sahibi diye nitelendirdiğiniz insanlar bu kıyafetleri asla giymez çünkü onlar markayı taşıyor tarzlarını değil.

  • arif diyor ki:

    para var huzur var muthıs bi tarzım var demıyorum ama secımlerım standatların ustundedır
    yukardakı resımlerde kı ceketler benım aylıgım kadar belkı daha fazlasıdır
    ewet awrupa da ınsanlar daha ıyı gıyınebılir denebilir ama bu kesınlıkle bızden daha zevklı olduklarından değil
    satnadrtlarının bızden daha yuksek oldugundan.25 yasındayım haytımın hıc bır donemınde kredı kartı borclarımı dusunmeden cebımdekı paranın hesabını yapmadan alısverıse gıtmedım aynı adamları cagıralım turkıyeye benım standartlarımda yasasınlar bakalım nasıl gıyınıyolar o zamn stıl sahbı tarz sahıbı kımmış gorelım …

  • parmak izi sistemi diyor ki:

    Helal olsun Arif kardeşim güzel yazmışsın valla.

  • hüseyin diyor ki:

    barış ah barış çok bilmiş gibi konuşuyon da turistler niye türkiyeden alışveriş yapıyo kimden nerden alışveriş yapıyo git bi öğren abim öyle gel 😀 😀 bu arada msn i salladım benim değil çünkü yok bu yüzden k.bakmayın site yetkilileri

  • murat diyor ki:

    bunlar insanı palyaçoya çevirir adama baksana oturunca pantolon karnına gelecek nerdeyse boş işler adam gibi giyinirim ona görede saygı görürüm banane fransızından ……………………falan filan

  • caner diyor ki:

    bakıyorum da ben bu adamları yolda görsem ,kıyafetleri yüzünden dilenci sanır para veririm.en uç ve saçma kıyafetleri moda diye yutturamazsınız

  • musti diyor ki:

    abi parası olan güzel giyinir bunun modayla falan alakası yoq yani bence dogrusu bu parası olmayan sıradan giyinir yanlış anlamasınn kimse lafımı

  • Ömür diyor ki:

    ORTADAKİ ÇAPULCUYA BENZEYEN JAPON DIŞINDA HEPSİ GÜZEL…. Özellikle İlk fotodaki Kıyafet ve Normal Boydaki Mor Şort harikaymış :D.

Yorumunuz


En Son Yorumlar