Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Catherine Malandrino, Moda Dünyasında 10. Yılında

Romantik ve oyuncu tasarımlarıyla tanınan Fransız tasarımcı Catherine Malandrino, moda dünyasında 10. yılını kutluyor.

Malandrino
, “Greenhouse” adını verdiği son koleksiyonunda, Fransız heykeltraşlar Claude ve Francois-Xavier Lalanne’ın doğayı yansıtan heykellerinden esinlenmiş. Tasarımcının yarattığı ince siluetler,  kıyafetlerin kol ve omuzlarındaki hacim ve drapelerle zenginleştirilmiş.

Catherine Malandrino, Paris’in romantizmini ve Manhattan’ın enerjisini, koleksiyonlarında başarıyla bir araya getirmesiyle ünlü. Özgür, enerjik ve romantik siluetler yaratan tasarımcının koleksiyonlarına, artık İstanbul’da da ulaşmak mümkün. Malandrino’nun çekicilikte sınır tanımayan kadınlar için tasarladığı kıyafet, çanta, aksesuar ve ayakkabılar, Akaretler’deki Catherine Malandrino butiğinde veya Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bulunan Harvey Nichols İstanbul mağazasında bulunabiliyor.

Catherine Malandrino Kimdir?
Malandrino, kendi markasını yaratmadan önce Emanuel Ungaro ve Et Vous gibi ünlü Fransız moda markaları için çalıştı. Diane von Furstenberg’in baştasarımcılığını yaptı. 1998 yılında kendi markasını kuran tasarımcı, etkileyici koleksiyonlarıyla Hollywood ünlülerinin dikkatini çekti. Sarah Jessica ParkerMadonna gibi ünlüler, Malandrino’nun takipçisi oldu.  Modacı, “Malandrino Koleksiyonu” ve “Catherine Malandrino Koleksiyonu” olmak üzere iki farklı koleksiyon tasarlıyor. Malandrino markası adı altında da çanta, ayakkabı ve aksesuarları bulunuyor. Malandrino, tasarımları için şöyle diyor: “Bir kadını arzu edilir kılacak, karşı konulmaz kıyafetler tasarlamak istiyorum. Bir erkeğin gizliden gizliye çıkarmak isteyeceği türden kıyafetler..”

Angelina Jolie, Malandrino sarı elbisesiyle çok konuşulmuştu

Angelina Jolie, Malandrino sarı elbisesiyle çok konuşulmuştu

Malanrino'nun süet botu, topuk ve bileklerde yılın modası yılan derisiyle farklılaşmış

Malanrino'nun süet botu, topuk ve bileklerde yılın modası yılan derisiyle farklılaşmış

Malandrino boncuklu el çantası

Malandrino boncuklu el çantası

Malandrino aksesuar koleksiyonundan siyah deri kemer

Malandrino aksesuar koleksiyonundan siyah deri kemer

Siyah babet ayakkabı, boncuklarla süslenmiş

Siyah babet ayakkabı, deri boncuklarla süslenmiş

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar