Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Kişiye özel kıyafetler The Rednails’de

The Rednails'ten şık bir elbise

The Rednails, farklı ve kişiye özel tasarımlardan hoşlananlar için yola çıkan henüz yeni ama gelecek vaad eden bir marka. Başlangıç olarak müşterilerine Shi-T Hurts! ve Zat-a  Mahsus olmak üzere iki farklı koleksiyonda farklı elbise, tişört ve aksesuarlar sunan The Rednails, ürünlerini internet üzerinden de satın alma imkanı sunuyor. Özellikle kişiye özel tasarlanmış elbise modellerine mutlaka bakmanızda fayda var.

The Rednails ekibinin Shi-T Hurts! olarak adlandırılan baskılı tişört koleksiyonu, el çizimi ve grafik çalışmalarının kullanıldığı, özel baskı tasarımlarından oluşuyor. 1. sınıf %100 pamuklu kumaşlar kullanılan bu koleksiyonda baskılar, ipek baskı yöntemiyle, plastik ve su bazlı boyalar kullanılarak yapılıyor.

Bizim asıl ilgimizi çeken Zat-a Mahsus ise, her birinden sadece birer adet üretilen, el yapımı elbise ve kıyafetlerden oluşan bir koleksiyon. Koleksiyondaki ürünler, bir adet üretilmek üzere tasarlanıyor ve elde dikiliyor.

Her iki koleksiyonun da birer konsepti var. Shi-T Hurts! koleksiyonunda, görseller kitap kapağı, festival afişi, dergi kapağı vb. şeklinde tasarlanırken,  Zat-a Mahsus ürünlerine ise, o giysiyi çağrıştıran bir içki ya da yiyecek ismi veriliyor.

The Rednails koleksiyonlarını www.therednails.com  ile birlikte Beyoğlu Galatasaray’daki Antijen butiğinden satın alabilirsiniz.

Modaport olarak küçük bir önerimiz var o da, özellikle özel tasarım elbiselerde birebir ölçü yerine “şu bedenler arasına uygundur” şeklinde karşılaştığımız detay yazılarıyla ilgili. Burada gerekli boy, göğüs, bel gibi giyecek kişiyi ilgilendiren tüm ölçüleri vermeleri hem kendileri açısından, hem de müşteri açısından çok önemli bir detay.  Genç ve yaratıcı bu ekibe başarılar diliyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar