Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

YKM Sevgililer Günü Kampanyası ve Parfüm İndirimi

Sevgililer Günü de, hediye alışverişinde yılbaşından sonra yerini alma savaşında. Hemen bütün büyük markalar, sevgililer günü için çeşitli kampanyalar, vitrin düzenlemeleri yapıyor.

YKM, sevgililer gününe özel olarak (selektif) parfümlerde %30 indirim kampanyası düzenledi.

Buna göre 6-15 şubat tarihleri arasında YKM‘nin belli bazı parfüm ve kofrelerinden yapılan alışverişlerde %30 indirim uygulanıyor. CardFinans’la yapılan parfüm alışverişlerine ise 9 taksit imkanı sağlanıyor.

YKM
sevgililer günü için farklı bir etkinlik de düzenlemiş. Askindanyaniyorum.com‘da aşkını ifade edenlerin mesajı YKM‘nin Şişli Mağazasının vitrininde yayınlanacak ve Paris seyahati çekilişi yapılacak.

Sitede, mağazanın led ekranının benzeri üzerinde sabit veya animasyon mesajlar hazırlayabilirsiniz. Sevgililer günü kampanyaları arasında yaratıcılığı ve sevimliliğiyle öne çıkan bu kampanya için, YKM‘yi kutluyoruz.

YKM'nin sevgiler günü kampanyasında, en iyi aşk mesajını yazan kişinin mesajı, YKM şişli mağazasının led ekranında geceleri yayınlanacak.

YKM'nin sevgiler günü kampanyasında, en iyi aşk mesajını yazan kişinin mesajı, YKM şişli mağazasının led ekranında geceleri yayınlanacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , ,

Yorumlar

  • şükran aslan diyor ki:

    ürünleriniz harika fakat çok pahalı orta halli ailelerin alışveriş yapması çok zor ürünleriniz daha hesaplı olsa çözüm bulursanız memnun olurum saygılar

  • YKM diyor ki:

    Sayın Şükran Aslan,

    Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Mağazalarımızda geniş bir fiyat aralığı bulunmaktadır. Binlerce markaya yer verdiğimizden kendi bütçenize uygun ürünler bulacağınıza inanıyoruz. Özellikle şu anda büyük yaz indirimi uygulandığından siz müşterilerimizin bütçelerine daha uygun fiyatlar için mağazalarımıza mutlaka bekliyoruz.

    Keyifli alışverişler
    YKM

  • mercan diyor ki:

    helal YKM’ye valla. modaport’u takip edip, kendileriyle ilgili yorumlara bile cevap veriyorlar. bravo

  • beyz@ diyor ki:

    valla çok pahalı

Yorumunuz


En Son Yorumlar