Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Markalar Cenneti YKM


2008 Sonbahar 2009 Kış sezonu
na Markalar Cenneti teması ile giren YKM, birbirinden ünlü markaları tek çatı altında müşterileriyle buluşturarak, alışverişi kolay ve keyifli hale getirmeye devam ediyor.

Çok katlı mağazacılığın öncü markalarından YKM, yıllardır binlerce çeşit marka ve farklı kategorideki ürününü müşterileriyle buluşturmayı sürdürüyor. Yeni sezonda buradan yola çıkarak “Markalar Cenneti” konsepti ile  karşımıza çıkan YKM, farklı indirimleri ve kampanyaları da aynı anda sunmaya devam ediyor.

Birbirinden tanınmış yerli ve yabancı markayı aynı çatı altında müşterileriyle buluşturan YKM, tüm ihtiyaçları tek bir adresten karşılama olanağı sağlayarak alışverişi kolay ve keyifli bir hale getiriyor.

2008-09 Sonbahar-Kış’ında, tüvitler, ekoseler, parlak renklerin yanısıra koyu renkler de sezona damgasını vuruyor. Eski modellerin yeni yorumlanmış versiyonları ve tek renklilik dikkat çekerken, sarı, mor, mürdüm gibi güz renkleri de göze çarpıyor. Derinin ön planda olduğu yeni sezonda, eski okul armaları, denimde kirli yıkamalar ve siyah yerine gri tonların hakimiyeti söz konusu. Retro deri ceketler, erkek ve kadında yanar döner parlak kumaşlar, damalı kumaşlar ve doğal ile organik kumaşlar sıkça karşımıza çıkıyor. Kadın koleksiyonlarında ince trikolar, fırfırlı yakalar, erkek koleksiyonlarında ise ince salaş trikolar ön planda. Detayların önem kazandığı kıyafetlerde, yaka dikişlerinde kullanılan ekstraforlar/düğmeler, etiketler bu sezonun dikkat çeken trendleri arasında.

Babet ayakkabı, yine her zaman olduğu gibi koleksiyonlarda geniş yer tutmakta. Ayakkabılarda retro görünüm, ayrıca parlak malzemeler dikkat çekiyor. Çantada patchwork modası göze çarparken, büzgü görüntüsü verilmiş olan çantalar da koleksiyonlarda yer alıyor. Çanta ebatları biraz küçülmekle birlikte, büyük çantalar da koleksiyonlardaki yerini koruyor. Aksesuarlarda deri ve sarı metal dikkat çekiyor. Yeni sezonda krokodil, rugan ve süet malzemeler ön planda olacak. Siyah, toprak tonları, mor, yeşil, parlament mavisi, sarı, altın, gümüş, fuşya da yine koleksiyonlarda yerini alıyor. YKM‘de elbise, kazak, mont, hırka, ayakkabı, çanta, kaban, spor ayakkabı, hediyelik eşya, aksesuar, takı, iç giyim gibi yüzlerce kategoride binlerce farklı markanın ürününü bulabilirsiniz.
YKM Mağazaları adresleri için lütfen tıklayınız.
YKM Online Alışveriş için tıklayınız.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • gizem diyor ki:

    ykm son yıllarda atakta gibi. eskiden mağazaları çok eski ve itici gelirdi bana. ama son bir kaç senedir ise tam aksine son derece modern geliyorlar.

  • fendi diyor ki:

    ykm ve boyner mağazalarını ben de beğeniyorum. bence alışveriş merkezlerinde çeşitlilik çok önemli ve ikisi de bunlara sahip..

  • yusuf diyor ki:

    bence artık modası gectii.daha iyi aliş veriş merkezleri var.papucu dama atıldı yanı.ama sabit kaliteli müsterileri oldugu kesin.

  • hülya diyor ki:

    merhaba, 03-09-2009 tarihinde ne yazıkki ykmden bir sandalet ayakkabı aldım. İmdirimli haliyle 59.90 lira verdim.Her insanın yaptığı gibi ayakkabıyı yolda giydim..Aradan 2 saat geçmedi. Ayakkabı ayağımı yara yapacak düzeyde bantlarından vurdu. Ürünü geri götürdüm. İncelem için gödereceklerini ve bizzat tel açarak cevabı ileteceklerini söylediler. Ancak aradan 2 ay geçti. Sadece bir mesajla ayakkabıda problem olmadığı ve ürünü geri almamı söyleyen bir mesaj aldım. Anladım ki ayakkabı değil benim 40 yıllık ayakta anormallik varmış. ykm ye tüketici haklarını koruduğu için teşekkürler.Umarım bu mesajı ayakkabıları yolda giyen bir yetkili okur.

Yorumunuz


En Son Yorumlar