Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

DKNY Jeans 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu

DKNY Jeans 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu

DKNY Jeans 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu

DKNY Jeans, 2008 Sonbahar 2009 Kış koleksiyonu ile genç giyim markaları arasında bu sezon bir adım daha öne çıkıyor. DKNY‘nin yeni koleksiyonu oluşturulurken “Basketbol Günlükleri, Taksi Şoförü ve Ciao Manhattan” gibi filmlerden esinlenilmiş. Kot pantalon, kot ceket, elbise, gömlek, sweat shirt, tişört, ceket, parka, mont, trençkot, tayt, tunik, etek, mini elbise, triko, hırka, kazak, dar jean pantalon, atkı ve diğer aksesuarların yer aldığı DKNY Jeans‘in yeni koleksiyonunda birbirinden farklı yüzlerce seçenek gençleri ve de genç giyinmeyi sevenleri bekliyor.

DKNY Jeans'in yeni koleksiyonunda kot pantalonlar, ceketler, gömlek ve elbiseler yine vazgeçilmezlerden...

DKNY Jeans'in yeni koleksiyonunda kot pantalonlar, ceketler, gömlek ve elbiseler yine vazgeçilmezlerden...

Kot pantolonlardan efsanevi isimler, şehrin stüdyosunda gerçeği arayanlarla buluşuyor! Eski okul kapüşonlarından dökümlü ipek tuniklere, geniş paçalı pantolonlardan daracık kotlara, siyah beyaz tonları üzerinde ışıldayan gümüş tonlarından, cepli düğmeli fermuarlı bol aksesuarlı elbise-tişörtlere kadar uzanan yelpaze, alabildiğine ışıltılar altındaki şehir gerçeğini yansıtıyor.

DKNY Jeans Tunik, Dar Kot Pantalon ve Deri Ceket

DKNY Jeans Tunik, Dar Kot Pantalon ve Deri Ceket

Kent yaşamını yansıtan birbirinden farklı tasarımlarıyla DKNY Jeans, 2008–2009 Sonbahar-Kış sezonunda sanatıyla milyonları meraklandıran, efsaneleriyle iz bırakan oyunculardan ilham alarak yeni tasarımlara imza atıyor! New York sokaklarının sinematik dramalarına sahne olan karakterleri yeniden canlanıyor! Şehrin özgür ruhlarını giydiren DKNY Jeans, bu sezon ikonlarıyla konuşulacak…

Yeşil Mini Elbise ve Gri Ceket

Yeşil Mini Elbise ve Gri Ceket

DKNY Jeans, Türkiye genelindeki 6 mağazasında, şehrin en karanlık noktasından en aydınlık noktasına, geceyi resmeden yeni koleksiyonuyla kültleşen hikâyelerin peşinden gitmiş…

DKNY Jeans 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu
Basketbol Günlükleri (The Basketball Diaries)
Bol kesimli, kapüşonlu, atkılı, parlak, kemerli modeller Lisede fırtına gibi esen ve ileride parkelerin yıldızı olmak isterken bir anda kendisini uyuşturucular içinde çabalarken bulan Jim Carroll’ın (Leonardo DiCaprio) gerçek yaşam öyküsünden kesitler sunan “The Basketball Diaries/Basketbol Günlükleri” filmi, ikonlarıyla DKNY Jeans’in yeni koleksiyonlarına ilham kaynağı oldu. Düşlediğimiz şeylere ölçülü ve kontrollü yaklaşmamız için siyah ve griyi ağırlıklı olarak ön planda tutuyor. Bayanlarda taytlar üzerine parlak trençkotlar, maskulen kesim şortlar, geniş paçalı pantolonlar, kemerli elbise tişörtler ve aksesuar olarak ince atkılar kullanılıyor.

Erkeklerde okul üniformalarına benzer, yün paltoların içine giyilen kapüşonlu üstler, daralmış spor ceketler ve uzun atkılar dikkat çekiyor.

Taksi Şöförü (Taxi Driver)
Bol yeşil, kahve ve çikolata renkleri, yama cepler, imitasyon kürklü parkalar Robert De Niro’nun canlandırdığı taksi şoförü, şehrin kendisiyle verdiği mücadelede cesur yüreklilikle gecenin karanlıklarında yol alıyor. Unutulmayan bu ikon, askeri bir hava veren pilot ceketlere, yamalı, çıt çıtlı, fermuarlı kıyafetlere, çikolata rengine, bol yeşile yer veriyor. İmitasyon kürklü büyük beden parkalara zıtlık oluşturan elbise tişörtler, feminenliği ön plana çıkarıyor.

DKNY Jeans erkekler için geleneksel iş kıyafeti tarzını yeniden yorumluyor; kahverengiyle sıcak gölgeleri karıştırıyor, yünle deriyi kombine ediyor ve parlak denim kumaştan kabarık ceketler oluşturuyor. Kargo pantolonların üzerine sade tişörtler ve askeri görünümlü ceketler dikkat çekiyor.

Ciao Manhattan
Metalimsi renkler, bisiklet ceketler, asimetrik desenler, bol bedenler… Şehrin temposu düştükçe, gecenin karanlık sokaklarında dolaşırken karşınıza çıkan bir başka ikon; hayata başkaldıran bir başka genç, Edie Sedgwick. Andy Warhol’un hayran olduğu ‘fabrika kızı’; asimetrik üstler, işlenmemiş etek uçları, düşük kemerli beller, fermuarlı ve düğmeli modeller içinde yeniden hayat buluyor.

Skinny dar jean pantolonları, fermuarlı cepleri, imitasyon kürklü parkaları, canlı mesaj taşır nitelikte grafik desenli kıyafetleri ile bu sezonda DKNY Jeans geleneksel yaratıcılığı ile karşımıza çıkıyor.

DKNY Jeans mağaza adresleri
Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin koleksiyonlarını büyük ilgiyle takip ettiği DKNY Jeans; artık Palladium Alışveriş Merkezi’nde. DKNY Jeans’in Palladium mağazası, İstinye Park, City’s Nişantaşı, Bursa Korupark, Astoria Alışveriş Merkezi ve Ankara Armada Alışveriş Merkezi’nden sonra Türkiye’deki altıncı mağazası olma özelliği taşıyor.

DKNY Jeans Yeşil Askılı Tunik ve Antrasit Renkta Pantalon

DKNY Jeans Yeşil Askılı Tunik ve Antrasit Renkta Pantalon

DKNY Jeans Turuncu Elbise ve Siyah Hırka

DKNY Jeans Turuncu Elbise ve Siyah Hırka

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • Fashioncholic Girl diyor ki:

    sevdim bunları 🙂 sezon sonunda hep %50 indirim yapıyorlar zaten

  • esin diyor ki:

    sende indirimcilerdensin yani benden

Yorumunuz


En Son Yorumlar