Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Puma’dan Hamilelere Özel Ayakkabı

Puma Hamile Ayakkabısı
Hala mükemmel vücutları ile galalarda yüksek topuklarla cirit atan hamile Hollywood yıldızlarını hepimiz görüp de “Onlar yaparsa ben de yaparım,” dediyseniz, şişlikten patlayacakmış gibi ayak bilekleri ve dayanılmaz sırt ağrılarıyla eve döndüğünüze eminiz.

Puma Hamile Ayakkabısı

Hamilelik ve modanın birlikteliğinin de bir sınırı var. Puma işte bu yüzden hamileler iç inanılmaz bir ayakkabı yarattı. Nicolas Winograd’ın tasarladığı Piel, hamilelik şikayetleri olan yorgunluk, taban düşmesi ve ayak şişmesi şikayetlerini gidermeyi amaçlıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , ,

Yorumlar

  • Ayşegül Türkol diyor ki:

    Bu bilgiyi bizlere ulaştırdınız için teşekkür ederim. Bu ayakkabıyı Türkiyede bütün mağazalardan internet sitelerinden araştırdım ama bulamadım,acaba tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?

  • editor (Author) diyor ki:

    Sayın Türkol,
    Bu ayakkabının tanıtımı henüz yurt dışında da yeni yapıldı. Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde Türkiye’de de satışa sunulmasını bekliyoruz.

  • hafsa diyor ki:

    fazla güzeldeğil ama markalı

  • hafsa diyor ki:

    ben amerikada yaşadığım halde pumayı giyorum ama güzelleridevar çirkinleride türkiyeden özel olarak geliyor puma ayakkabıları

  • hafsa diyor ki:

    bu pembe ayakkabı gerçekten süper kesin gettirim veyada sipariş ederim parası önemli değil ama nasıl siparişetcami bilen varsa lütfen yasın benim amerikadan türkiye gelmem imkensız 1 ayakabı için lütfen bilen varsa yasın

  • Hasibe Turkoglu diyor ki:

    Merhabalar bu ayakkabıdan nasıl alabileceğiz Türkiyede satılıyormu???

  • suna diyor ki:

    tarzım değil biraz daha değişik spor ayakkabı tarzı olsa daha ii olur yada babet tarzı olmasıda uygundur

Yorumunuz


En Son Yorumlar